Jump to content

Проблем след като колата се свърза с Odsi Online service


SvilenI

Recommended Posts

Здравейте, колата ми е А6 avant 3.0 ( 245 ) всичко започна след опит за смяна на радио модула, моят има проблем  ( не ми работи централната колана на таблото и суббуфера в багажника ( нямам Bose ).

След като в сервиз решиха да се свържат с odis online за да се смени радиото( мъките ми започнаха). Колата започна да дава грешки във всеки един модул от ABS, Engine, Скоростна кутия дистроници и много други. Ако някой може да ми помогне. След като кота се е свързала си е променила някой от кодировките ... моля ако някой е запознат с Odis и VCDS нека се опита да ми помогне, дори и срещу заплащане. Благодаря на всички отзовали се.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затова ,когато се купи такава кола,правиш един скан преди да ровиш където и да е. В общия случай много мъки може да си спести човек.

Събрах тая попара и аз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скан си бях направил, всичко беше наред освен въпросното радио и така просто е уникална случайност да се случи това. Разреших проблема няма нищо общо с одис просто е голямо съвпадение докато работя с Odis и всичко да светне. Оказа се вода в буквата за скоростната кутия. Тъпо съвпадение за това и си помислих, че нещо се оплеска с кодировката...  Ако някой има подобен проблем нека погледне въпросната букса. Благодаря все пак на отзовалите се. 

20230815_182017.jpg

Screenshot_20230815_215333_Gallery.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...