Jump to content

Audi a6 c8 avant Моля за помощ при избор на окачване .


Recommended Posts

Здравейте Търся да си закупя новата а шестица и не мога да се ориентирам с избора на окачване. Не зная дали да избера въздушно или адаптивно спортно окачване.Какви предимства и недостатъци имат . Колата която съм харесал засега е с Magnetic ride , което си нямам на идея какво е . По ли е добро от въздушното или не .Ще съм благодарен на всякаква помощ .

Редактирано от Zdravko Koyumdzhiyski
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Magnetic Ride са амортисьори с променлива твърдост - в общия случай са три: меко, нормално и спортно. Няма промяна във височината на колата.

 

Въздушното е пак с регулируема твърдост на амортисьорите, но има и въздушни възглавници с които се променя просвета / височината на колата.

Въздушното е по-скъпо и сложно, по нашите пътища възглавниците се поизносват.. но комфортния режим е много по комфортен от магнитното.

 

Аз лично 3-та кола карам с Magnetic Ride и за моята употреба е повече от достатъчно (не се катеря по бордюри и не обичам много мека возия тип лодка).

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за информацията. Ако можете да ми дадете някои другибпрепоръки при избора на пакет . Коя екстра не е за испускане и т.н. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен най-важната част от избора е двигател и скорости, това определя до голяма степен поведението и усещането на колата ... за мен са задължителни бензин + quattro, но не съм сигурен какви бензинови мотори се предлагат за нормалното А6 C8 - последно когато проверявах имаше само 4 цилиндъра 2.0 ТФСИ.

 

Всичко останало вече е въпрос на лично предпочитание ...

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А6 без въздух е малко странна комбинация. @ВЕСКО кара S5, което така или иначе предполага друг тип возия и предварително друга нагласа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А6 C8 си е спортно елегантна кола а не лимузина,така че за мен лично въздушно окачване не е необходимо,ако искаш комфорт и въздух  отиваш на A8..

Както каза Веско най важното е да е бензин/лично мнение/,а единственото добро е 55 TFSI,всичко под него е компромис.

Аз мразя и не карам дизел.

На мен возията без въздушно при А6 С8  ми допада много,моето е на 20-ки джанти и ми е супер.Като цяло е много добра колата.НО  силно препоръчвам да е натоварена с всичко възможно като екстри за да усетиш че имаш найстина А6 С8...

Ако нещо друго те интересува за модела  питай..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...