Jump to content

Проблем заключване


a4all

Recommended Posts

Здравейте, колеги

 

Имам проблем със задните врати на Ауди А4 Б8. Когато се отключи с ключа, предните врати се отварят, задните не. Ако се дръпнат през дръжките вътре след това започват да се отварят и отвън и отвътре. Следващият път като се заключи и отключи колата, отново не могат да се отварят отвън и е необходимо първо отвътре. Това се получава абсолютно всеки път.

 

Ще се радвам ако някой се е сбъсквал със такъв пролем, да сподели мнение/информация на какво може да се дължи или насоки към кого мога да се обърна за подобен проблем. Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бравата колега  струва около 30/45 евро.Но също може да се ремонтира като отвориш бравата и вътре има две моторчета , със фина шукурка ги честиш също токо има две малки четки и тях ги прочистваш със фината шукурка и после ги зглобявяш  и си ти ,при мен така си ги оправих на Б8 та .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Както колегите са казали, проблемът е в бравата. Оправят се. Ако си в София, може да звъннеш на  +359 98 894 9100. Момчето се казва Йоан и ги оправя. На мен ми е оправял една брава и съм много доволен и вече години нямам проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също ги рециклирам - София/Кюстендил и околностите. Стещу доплащане идвам до всяка точка на България. 0897257377 50 лева на брава с демонтаж и монтаж 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...