Jump to content

Колата не превключва на газ

Recommended Posts

Здравейте колеги! Имам следния проблем! Преди седмица се сдобих с ауди а4 б4 1.6 бензин. Та проблема ми е че колата не превключва на газ. Индикатора показва че бутилката има газ но не превключва. Не знам къде да търся проблема. Също така докато карам индикатора постоянно пресветква ту се включва ту се изключва и свети една червена индикация

Отвори крана на бутилката,по посока на часовниковата стрелка се затвара , обратно се отваря и ако пак не тръгне, зареди малко газ ,може да те лъже индикатора.

Posted (edited)

Заредил съм  газ и пак не превключа , ще пробвам с крана утре и ще пиша✌️ А колко трябва да е отворен този кран? Докрай ли трябва да се отвори?

Edited by VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"

Колега не става,клапана се чува че отваря но не прехвърля на газ. Газовата е AG ако ще помогне това.

Ходих при няколко майстора казват че нямат софтуер и не могат да помогнат

Edited by VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"

На 8.01.2025 г. at 21:12, Ivan.dim03 написа:

Също така докато карам индикатора постоянно пресветква ту се включва ту се изключва и свети една червена индикация

Червено свети като си на бензин. Усещаш ли да превключва на газ?

Трябва да намериш някой, който има софтуер. Може да е мап сензор, може да е температурен датчик, може клапан, може да е нещо запушено. Така няма кой да познае във форума.