Ivan.dim03 Публикувано 8 Януари Доклад Share Публикувано 8 Януари Здравейте колеги! Имам следния проблем! Преди седмица се сдобих с ауди а4 б4 1.6 бензин. Та проблема ми е че колата не превключва на газ. Индикатора показва че бутилката има газ но не превключва. Не знам къде да търся проблема. Също така докато карам индикатора постоянно пресветква ту се включва ту се изключва и свети една червена индикация Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jiko58 Публикувано 9 Януари Доклад Share Публикувано 9 Януари Отвори крана на бутилката,по посока на часовниковата стрелка се затвара , обратно се отваря и ако пак не тръгне, зареди малко газ ,може да те лъже индикатора. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan.dim03 Публикувано 9 Януари Автор Доклад Share Публикувано 9 Януари (Редактирано) Заредил съм газ и пак не превключа , ще пробвам с крана утре и ще пиша✌️ А колко трябва да е отворен този кран? Докрай ли трябва да се отвори? Редактирано 10 Януари от VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jiko58 Публикувано 10 Януари Доклад Share Публикувано 10 Януари Почти до край. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan.dim03 Публикувано 10 Януари Автор Доклад Share Публикувано 10 Януари (Редактирано) Колега не става,клапана се чува че отваря но не прехвърля на газ. Газовата е AG ако ще помогне това. Ходих при няколко майстора казват че нямат софтуер и не могат да помогнат Редактирано 10 Януари от VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chitatelia Публикувано 10 Януари Доклад Share Публикувано 10 Януари На 8.01.2025 г. at 21:12, Ivan.dim03 написа: Също така докато карам индикатора постоянно пресветква ту се включва ту се изключва и свети една червена индикация Червено свети като си на бензин. Усещаш ли да превключва на газ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan.dim03 Публикувано 10 Януари Автор Доклад Share Публикувано 10 Януари Не , не превключва. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
venko74 Публикувано 11 Януари Доклад Share Публикувано 11 Януари Трябва да намериш някой, който има софтуер. Може да е мап сензор, може да е температурен датчик, може клапан, може да е нещо запушено. Така няма кой да познае във форума. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване