Jump to content

въпрос за А3


Recommended Posts

здравейте колеги, отдавна чета форума (още преди да си купя колата, преди половин година) та и аз реших да се регна :bia:

имам едно въпросче - имам А3 1.8 Т, както виждате ми харчи адски много в града и честно казано не ми е вечее по джоба (студент съм) и с по-малко от 20 лева на ден не минавам в тези задръствания...

та се чудя между две неща - да продам колата (което никак не искам, защото много отдавна си мечатех един ден да карам ауди!) и да си взема нещо малко и икономично или да си сложа метан :bia:

вие какво ще ме посъветвате? може и някакво друго предложение, всичко ще ми е от полза (защото не искам да я продавам, гледам си я като дете - кожен салон съм си сложил, няма нито драскотинка, всичко е ново като консумативи и тн , абе просто играчка... и ще ми е адски жалко да се разделя)

поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти е първа кола или първата свясна нормално е да не можеш да я прежалиш. Все пак ти си преценяш дали искаш просто средство за транспорт от т. А до т. Б или търсиш тръпката, която ти дава твоята. И аз съм на твоето дередже с големия бензинов разход, но моя дарак все повече виждам как го прежалвам, въпреки че ще ме е яд после като се кача на малолитражка/дизел/газирана, но просто ми се струва безпредметно да се хаби бензин в чакане по софийските задръстванията. Все пак спестените от разхода пари спокойно може да се вложат в пиене, курви и други малки душевни радости :bia::bia:

:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е колко ти харчи ? Слови и газ първо...не че такава кола е за газ...ама има колеги които слагат :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.8Т определено не е нещо което да харчи много особено на А3.Има толкова други коли дето харчат даста повече а вървят на половина.ако ти се струва прекален разхода по-добре попрегледай колата и виж от какво може да е високия разход.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми не знам при мен около 14 на сто при 2.02 бензин ми се вижда доста

някой ако има също таква кола нека сподели колко му е разхода в града

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Колега, какво направи с това А3? Ако ще го продаваш, но ти трябва по-икономична и евтина за поддръжка 4-врата седанка мога да ти предложа бартер за моята кола (не е ауди обаче!), също много гледана и не гонена кола + хххх лв. доплащане от моя страна. На мен градско ми дава около 7-7,5, но не става въпрос за столицата. Не съм слагал газ. Купих я от собственик от Щаер преди 3 г. и 9 мес., нищо по двигателя и ходовата част не се счупило досега, но може би защото прекалено я жаля. Даже си е с нейния акумулатор :hilezh: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз карам 1.8Т и ми дава градско 10/100, ако има задръствания да качи 11. 14 е много :hilezh: Както колегата thesaint11 каза, че за модела А3, двигателя 1.8Т дава най-малко разход, и че много бяга, и е прав. Открии причината за този разход.

Лек ден

Редактирано от Novkov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проблема не ти е в модела и в двигателя, а точно в твоя автомобил

отиди в сервиз да те погледнат

и аз съм с а3 1.8Т - разход градско 10, извънградско 7

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога само да кажа, че е най добре да отидеш на сервиz, мойта харчи 6.8 навън и около 9/10 в адски Задръствания, а 14 дава при постоянна скорост от 200/220........така, че колега отиди да я прегледат

.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...