Jump to content

Уговорките с автотърговеца


Recommended Posts

След като ми се случи искам да споделя с тези, на които им предстои покупката на кола.

По време на договарянето на колата изникнаха разни неща, за които ми беше обещано, че ще бъдат подменени. По време на целия процес търговецът беше много готин и многократно ме уверяваше, че нещата били поръчани и той ще се погрижи за тях.. нали сме се били разбрали. Получих съдействие за диагностика, сключване на застраховка, маркировка и т.н., и въобще бях доволен като клиент, които получава качествено обслужване. След като приключихме обаче, пари и ключове размениха ръце, а ангажиментите не бяха изпълнени. Въпреки честите напомняния от моя страна, това така и не се случи. Убедих се, че съм постъпил наивно и надали ще повторя доверието в подхода си, а може би и самия търговец (въпреки хубавата кола, която ми продаде :stupid: ). Тъпото е, че става дума за несъществени части, които надали струват много пари. За сметка на това лошото впечатление остава.

Това в отговор на въпроса 'как' в името на подфорума. :bia: Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като ми се случи искам да споделя с тези, на които им предстои покупката на кола.

По време на договарянето на колата изникнаха разни неща, за които ми беше обещано, че ще бъдат подменени. По време на целия процес търговецът беше много готин и многократно ме уверяваше, че нещата били поръчани и той ще се погрижи за тях.. нали сме се били разбрали. Получих съдействие за диагностика, сключване на застраховка, маркировка и т.н., и въобще бях доволен като клиент, които получава качествено обслужване. След като приключихме обаче, пари и ключове размениха ръце, а ангажиментите не бяха изпълнени. Въпреки честите напомняния от моя страна, това така и не се случи. Убедих се, че съм постъпил наивно и надали ще повторя доверието в подхода си, а може би и самия търговец (въпреки хубавата кола, която ми продаде :) ). Тъпото е, че става дума за несъществени части, които надали струват много пари. За сметка на това лошото впечатление остава.

Това в отговор на въпроса 'как' в името на подфорума. :rolleyes: Успех!

Всъщност това си е "обичай" ако намериш някакъв кусур - нещо счупено и т.н.т., казват ай сега ще го пристигне частта и ще ти я дадем. И това никога не се случва.

Аз поне не им се хващам на тези номера и искам отбивка от цената за даденият проблем.

Съжалявам че си се хванал на този изтъркан номер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Има една стара българска поговорка: Болен се е.е докато е на легло! Явно се спазва изцяло. Моя търговец ми беше затрил пръчката за маслото(10лв) и беше счупен пласмасовия накрайник на дупката за пръчката(4лв) и толкова не можа да ги смени

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
ей-й долни търгаши значи-и . . .

Е хубууу де, за какъв чеп трябва търговеца да ви сменя нек'ви части? Ами сменете си ги някъде и готово. Ако стане въобще някакъв разговор по тоя въпрос, той трябва да е единствено да смъкне малко от цената заради дефекта и до там.. джамбазин да ти оправи нещо...Глупости. По-добре да не бута по колата, по-зле ще стане. Те където бутнат всичко трошат щото са гладни лешояди НЕКАДЪРНИ, обират мършата на цяла ЕВРОПА... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първа точка от кодекса на автоджамбазина е:

"Една уговорка не е истинска уговорка ако се спази" ;)

Кво се чудите ве. Не гледате ли по филмите събирателния образ на т.нар. търговец на коли. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...