Jump to content

Педала на съединителя


Geоrge

Recommended Posts

Колеги имам проблем със съединителя - когато колата не е карана известно време е адски трудно да се натиска и да се сменят скоростите - просто педала няма достатъчен ход, като мина 20-30 км. става по-добре, иначе съеденителя сякаш е наред т.е. не превърта върви много добре ... та какво трябва да търся като части че да не ме размотават майсторите :P .. купе NM е колата ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като начало провери дали ти губи от спирачната течност(тя е и за помпата на съединителя) ако губи-търси теча,и решаваш проблема.ако няма загуби-помпичка. успех :flipoff:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз да позлвам на колегата темата и да питам - моя педал на съединителя пък скърца много гадно..... адски е неприятно, чува се по-силно откъм двигателния отсек, но нали е помпа, не е с жило, и не знам къде да пръсна със смазка, пробвах и отвътре колкото мога, пръснах над педала, откъм мотора пръсках, и докато пръсна, после като раздвижих педала, почти изчезна скърцането, но след 30-на мин. като потеглих - същата работа, скърца яко.... :flipoff: много е дразнещо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Да и при мен скърца след смяна на спирачната течност и обезвъздушаване на съединителя. Нямам обяснение, но според майсторите след смяната на старата течност се е обадила горната помпа на съединителя?

Верно ли е тва?

Сега скърца и не се връща плавно и е някак по твърд :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малееееееееее......еб.х ти и съединителите на тези коли....имам пуснати няколко теми по тях....голямо приключение са.....помпи, комплект съединител и трудното ми превключват скоростите....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...