Jump to content

Ъпгрейд на борд компютър на А4


baimarin

Recommended Posts

Здравейте, искам да ви питам дали може някъде малко да ми ъпгрейднат борд-а- сега показва само колко км мога да мина с оставащия бензин но не и моментния и средния разход. Та може ли някъде да го настроят така че да ги показва и тях и ако знаете къде кви пари горе долу ще струва. Колата е А4 1.8Т 2004-а Мерси предварително :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ако пробваш с бутоните на лостчето за чистачки дали няма да получиш желания резултат моментално и за без пари?:rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен не си струва - аз като имам борд все тая - изключвам го да не ме стряска на моменти. Парите за лостчета и така натататъка са хвърлени на вятъра.По добре да се вложат за нещо по наложително по колата. Това си е лично мое мнение - не ангажирам никого с него. :respekt: Поздрави на всички

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е кво е тва Ауди 2004 без бутони за борд комПиса бре....баси орязания модел ще дойде<_<. Както и да е....лостче с бутони е 80 лева при моргаджиите....точно вчера ми пробутваха едно такова, вместо това за мигачите с темпомата:hilezh: :hilezh: :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

само с лостче на чистачките с бутон ще се реши,липроблема,защото и аз нямам дпълнителните екстри на борда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,

Е, аз днес си смених мойто лостче, купено от моргаджиите за 80лв. Смяната не е много трудна стига да имате инструменти и да знаете точно как. Има доста изписано по тази тема в форума (има и снимки). Най-важното е преди да сте сглобили да не давате на контакт за да не се запишат грешки. Та идеята е, че само със смяна не става. Трябва и програмиране на борд pc-то. Тази седмица ще търся кой да ми го програмира та да видим...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...