Jump to content

Теч на масло!Ауди а3


Recommended Posts

Момчета преди няколко дни пуснах тема,че имам теч на масло под десния фар(но беше локната предполагам не е била в правилния подфорум),днеска я погледнах под един канал,и видях,че тече от снадката на въздуховода който идва от турбото и влиза в интеркулера,на щеката маслото грам не е мръднало.Предполагам,че не е нормално да влиза масло в интеркулера...от какво може да е ? Иначе в Понеделник ще я карам на чичо доктор но искам предложения да се подготвя освен психически и финансово :hilezh:

П.П Ако и това не е правилния подфорум за темата се извинявам!Ще помоля господата Модератори да ми преместят темата ако е необходимо :hilezh:

Редактирано от Alex88
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета

Момчета са ти приятелите ти от детската градина!!!

Заради такива сополанковци, като теб престанаха да пишат отлични и точни хора и форума се превърна в помиярник. :hilezh:

Аз като ти писах за ремъците и ролките явно беше доста щастлив от безплатната информация и даже не ми каза едно благодаря. ;)

Само искам да ти кажа, че благодарение на мен и приятелите ми от Украйна през 1992-1996 г в Пазарджик имаше поне 300 по-малко безработни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето пак безплатно мнение

Турбото ти си отива бавно, но сигурно ..... маслото в интеркулера идва през турбината ..... скоро ще се оправи..... с нова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)
Момчета са ти

Колега,нещо си се объркал...за безплатната информация за ролките и ремъците ти благодарих в темата която бях пуснал...съжалявам,че не си видял!

Просто тогава,намерих човек от града който ми даде хубави ролки и ремъци на същата цена,не ми се чакаше 2-3 дни ако ме разбираш...

Нещо не те разбрах,какво толкова лошо казах та ме нападаш така ? Заради тази дума ли " Момчета" не мислех,че някой по възрастен от мен ще се обиди ако си се обидил се извинявам!

Lyubo_Toshev

Колега какво е това " Ето пак безплатно мнение" нещо не ви разбирам...в този форум трябва да си плащам ли за да попитам някой за малко информация-понеже съм млад и неук в тази област ?

П.П Извинявам се,че пуснах темата няма да се повтори! :)

Редактирано от NIKO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си разбрал майтапа ми ..... давам ти съвет .... закарай тази кола на диагностика в специализиран сервиз, където могат да ти тестват работата на турбината на ход в какви норми е и да се направи извод след колко време ще свърши тотално. Все пак работя в специализиран такъв сервиз на WV и AUDI и съм наясно за този симптом, който си описал от какво е ....... турбината ти си отива .... през нея минава по малко масло, което след време се натрува в най-ниската точка, а тя е точно връзката между интеркулера и въпросния маркуч.

След време както си караш в по- високи обороти, колата ще забие за момент, ще изпуши и пак ще тръгне .... с времето това, ще се случва все по- често и изведнъж, ще загубиш тотално мощност, защото просто турбото ще ти се счупи отведнъж .......

Редактирано от Lyubo_Toshev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)
Не си разбрал майтапа.......

Благодаря,много за изчерпателния отговор!Утре първата ми работа ще е да я закарам в сервиз!

Понеже каза,че работиш в такъв сервиз горе долу можеш ли да ме ориентираш колко парички трябва да си приготвя за ново турбо ?а3 1.9TDI 131ks ASZ мотора :)

В кой град се намира сервиза в който работиш ?

Редактирано от NIKO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...