Jump to content

Ауди А3 4х4- малко помощ при избор на колата?


Recommended Posts

Здравейте колеги!

В момента имам опел тигра 2000г 1.4 :rolleyes:

Искам да я сменя с по мощен и сигурен автомобил, за това след доста гледане на доста модели, реших че искам именна Ауди А3, но да бъде quattro.

В мобилето и в cars24 има няколко обяви за такива животни, днес ще ходя да гледам тези двете-

http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3&amp...mp;avto=Audi_A3

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details

а имам и предложения от пловдив и добрич-

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topme...&f1=details

Моля ви, кажете мнения за показаните автомобили, какъв двигател да търся, разход от типа 10-11 градсо не ми е проблем.. също имам въпрос- за 4х4 специални гуми ли трябва да купувам, или каквито и да е?

Ако тука не става- на лично много ще се зарадвам да ми кажете конкретни мнения за показаните коли, или да предложите някоя друга конкретна!

Поздрави и се надявам скоро да имам повод да почерпя за нова аутомобилка :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 115
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ами на първата обява няма снимки.

На втората ми направи впечетление е, че е със "спортни" педалЕ, лично на мен не ми харесва, а и това малко или много е говори за собственика. Виж да не е чипирана. Не че е лошо, ама все пак.

Иначе, на мен Добричката ми е фаворит. Тая в Пловдив майна, ми се струа (поне на снимките) леко опоскана.

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колеги, чакам още мнения и предложения ако има, ако не може да се намери читова куатро за парите, които мога да дам, ще е само с предно, но все пак наистина ми се иска да съм с четри много въртящи колела... возила съм се в такова доста време и впечатленията са ми много добри :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

или добричката или препоръчната по-горе от колегата.. нищо че не е quattro.. откъм сигурност мога да ти гарантирам че ESP-то ще си свърши работата добре и няма да имаш проблеми дори при неволни инстинктивни глупави реакции с волана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами колеги за сега съм си харесала две коли, едната е препоръчанат тука- днеска я видях на живо, много ми хареса и утре отиам с мой човек да я видим и да правим пазарлъка да видим ще стане ли както мен ме устройва :rock:)) другата е една изумрудена красавица от форума..за сега тоа са предложенията, сивата малко по ме изкушава щото е 2002 година а и е дизел със 6 скорости.. но пък другата е с уникален цвят, екстри и състояние, няма драги разходи по нея, както е с новата..и утре ше пиша как е минало:D))

Редактирано от Shushka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, сега седа и гледам снимки на колатаа, я вижте.. според мене е имало здрав удар на дясната врата и калник и пребоядисвано, десния фар също е по нов- т.е. сменян, според мене е имало удар там 100%! цвета на десния заден калник и на капака и на лявата страна са едни и същи, а дясната врата и предния калник са по светли не са докарали цвета.. на живо я гледах доста, но разликата в цвета не си пролича... добре че я снимах- качвам снимки да кажете мнение!

.... какво излиза, от четенето по форумите има полза...

post-51468-1284490899.jpg

post-51468-1284490913.jpg

post-51468-1284490940.jpg

post-51468-1284490959.jpg

post-51468-1284490976.jpg

Редактирано от Shushka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неудряна кола и нетакова жена няма. Сега си представи, че някой ти одере калника с пирон, ще го пребоядисаш ли?

Гледайте да няма зверски удари, засегнали подкалници, таван, колонки и т.н. Това че бронята, калника, фара, предното стъкло са сменяни не е страшно, по важно е да мърка двигателя, естетсвено един поглед от долу и тест за сходимост е задължителен..

ПП: Вижте дали всички стъкла на колата са еднакви (една година, производител) , от там можете да направите извод дали е играл пирона или колата е била смачкана, като хармоника. Предното стъкло не е меродавно. Един приятел смени три за една година от камъчета.

Редактирано от martinich
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На вратата има малка кривина и няква друга мацаница, и на живо ги видях.. назад колата е надрана с пирон или ключ.. как да направим тест за сходимост и какво е това всъщност? колата е без номера и не можа да я водя насам натам? иначе звука на мотора ми хареса, запалих я, форсирах я, добре звучеше. но за сега съм се отказала да я гледам, ще видим утре на къв акъл ше съм :hilezh:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пита ли кога е вкарана колата и колко месеца вече стои за продан? Аз мисля по мои наблюдения редовно си следя мобилето, че е доста стои вече, а на тази цена досега да са я лапнали! От къде е внос също е от значение! Добре си я снимал, боядисвана е и то левашки, защото с малко усилие и пари са можели да я пипнат за да не си личи така очебийно много, което естествено им гони и купувачите! :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

как да направим тест за сходимост и какво е това всъщност?

Сервиз в който правят реглаж на предници.

колата е без номера и не можа да я водя насам натам?

Щом не може да я водиш по сервизи, това не е твоята кола. Кажи на джамбазина да ти сложи някакви стари транзитни номера за да я закараш до избран от теб сервиз за да тестваш автомобила. Ако не сесъгласи му кажи довиждане.

ПП: Имай готовност да платиш акт ако те хване МВР-то с фалшиви транзитни номера. Ако искаш пък си извади едни такива номера, мисля струват 50 лв и така карай колата, но ако се окаже кошница не можеш да си възстановиш парите. Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:hilezh:) ами аз се обадих на човека и го питах кво е ставало с колата, той излъга.. вика не е сменян фара, еднакви са, оня грее по силно?

мхм, и аз така мислех!

Иначе за номерата- казаха че нямам, и да си доведа пътна помощ за да я закарам на сервиз- ок, коли- бол! Плюс това и на мен ми направя впечатление ниската цена... не е тази кола мойта!!!!

Колеги, много ми се ще да е 4х4 но само ме плащат че разхода щял да бъде 15-17-20 едва ли не, и освен това поддръжката ако се счупи нещо по окачването- непосилна! вие какво мислите!??? днеска след работа отивам да вида двете в драгичево, че ми е инетерсно.. офертата добрич отпадна :hilezh: пловдивското 4х4 нещо не ми вдъхва доверие и на мен, а тука във форума има едно синьо дето доста ми харесва, но пък аз не мога да предложа такива пари за него.. доста е ограничено предлагането на такава кола.

Иначе съм се ориентирала към 1.9 тди ако си намеря читаво, ама нещо не си харесвам за сега :steinigung:

Моля за мнения за 4х4-то, много хора говорят и заблуждават другите без да разбират.. аз искам инфо от хора, които имат опит с такива коли?

поздрави :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че какво и е на пловдивската? На мен най-добре ми изглежда тя.

Фаровете са фейслифт, двигателя е версията 180 к.с., а ако газовата е хубава - си ти!

... и джантите ми се виждат 16-ки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

до колкото знам в момента не и работи 4х4то поради някаква причина, която тепърва ще се установява, някъв датчик ли какво бил изгорял .. :steinigung:))

и се пак чакам мнение за какво е да гледаиш 4х4 откъм разход и най вече поддъжка, благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз си търся А3 но модела след 2003 година, защото тези от 2000 до 2003 вече ми се струват някак си позахабени и стари! Ако излезе такова запазено незман 1 на 1000 коли такива, ако е 4х4 и дизел ще е спукано от каране просто тези коли в чужбина ги купуват да ги карат по много не да им стоят в гаражите, просто незнам как ще намериш супер комбинацията от А3 1.9 TDI 131 к.с. куатро на прилична цена, на малко километри и без забележки или с малки да кажем тези коли си ги карат в Германия още и ако са хубави ги лапат веднага и не висят с месеци по автокъщите! Ако има такива в България отдавна някой им се радва!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ако е 4х4 няма да е дизел, тука не намерих такова да се продава :steinigung:))

Бензинче ще е, нама проблем.. но ако не е куатро, ми се иска да си харесам някоя дизелова, поне да не харчи много :steinigung:

и на мен ми харесват по новите модели, но си имам бюджет за новата кола, който колкото и да ми се ще, не мога да превиша :steinigung:))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами значи направо го забравяш! Той сигурно затова и я продава...

За разхода, че е по-висок, е вярно, ама тези цифри, които ти цитираш, ми се виждат силно завишени, да не кажа невъзможни.

Относно подръжката - да кажат колегите, моята е предно... :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти кажа 1.8 T Куатро не е един от най-икономичните мотори, за които си мислиш! Колкото му сипеш толкова гори, НО не отричам че и доста върви и може да се прави! Дизела е супер вариант, обаче тъжна картинка, защото много трудно се намира читав такъв при нашите автокъщи, в които едни момчетата те гледат в очите и най-безочливо те лъжат не го твърдя за всички, но 80% лъжат!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нашите автокъщи, в които едни момчетата те гледат в очите и най-безочливо те лъжат не го твърдя за всички, но 80% лъжат!

Мда особено като си жена пък не мога да ти опиша кво е.. хем да те излъжат, хем ако може и на кафе :steinigung: ..... мдаа

аз искам сигурността на 4х4 а и по ме кефи така, но наистина не съм сигурна ако се троши на 4-5 месеза да по 4-500 лева, ще ми дойде в повече да го поддържам, а тая кола която я търся сега ми е дай Боже за повечко години, ако не стане нещо ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и използваните материали...

за направата на двигателя, окачването и задвижването ли?

ПП: Ето едно голфче има и две врати повече от "масовите" А3-ки.

Редактирано от martinich
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е да ама не ща голф :steinigung: хихи сикам си аудинце :steinigung:) просто въпроса за сега е куатро ли да напъвам да намеря, или за мен е по подходящо да е без него :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...