Jump to content

Ауди А3 4х4- малко помощ при избор на колата?


Recommended Posts

Tия гледа ли ги?

цък

цък

цък

цък

Собственика на това списваше във форума.

Колега, мерси за труда да ми намериш обяви, сега по ред- :)

първата ми се вижда ок, но на снимките.. нямам намерение да пътувам 300 км за да видя още един коншик.. не съм я и обмисляла за сега :bia:

втората- същата като първата за сега

третата- софийската от мартиауто.. гледахме я оня ден- на вид го докарва.. обаче мотора е сменян и също и скоростната кутия, и то в италия.. правете си сметка как са го набичили тоя мотор там само и само да тръгне, отделно гаранцията която се дава е от на никого известен сервиз в овча купел, според моя човек тая кола е негласена като за продан иначе е скапана.

кюстендилската сива- еми не ща автоматик първо, и второ кучето го воза на задната седалка, кожата за няла време ще стане на гъз, но може да я погледна (имам вила до кюстендил и ми е удобно!)

ямбалската ми харесва на вид, но първо ми е скъпа, второ не щат бартер с тигра и трето е много ниска с тая предница за местата където ще се ходи с нея :))

плевенската- не щат бартер

:bia:)

Баракуди пълни при това! Колегата Dorian неговото А3 от 1997 1.8 T за 6200 си заслужава 100 пъти повече отколкото тези от линковете по горе! Поне е поДдържано и карано от жена! Дето се вика качваш се и караш, а тези съмнителни обекти от автокъщите са пълни БАРАКУДИ не знаеш какво ти готвят след като ги купиш!

колата е хубава наистина, но първо не е възможен бартер, и второ аз искам да взема кола не по стара от моята :))

колегата с куатрото няма интерес към моето предложение с тиграта :)

са ше видим колегата с лилавата кола ше се обади ли, ако да се прави още един основен преглед и може би я взимаме.. ако не още ще се чака, няма как....

Редактирано от Shushka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 115
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Швейцарското 1.8Т наистина е много добро и май е най-добрата оферта за момента-хубава година,хубаво ниво на оборудване,а и е с 4 врати и мотора е брутално здрав и надежден :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не разбра до сега, че момичето търси кола за БАРТЕР с нейната Тигра, която доколкото пресмятам оценява на около 4000 лева и е готова да доплати за друга кола до 5500 лева, не виждате ли, че Швейцарското Ауди А3 с 4 врати пише БЕЗ БАРТЕРИ! И тоя, който предлага тоя Голф изсипания, само заради седялките :D тези голф4 са толкова грозни просто няма и накъде сравнени с А3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колежката може да си оценява тиграта за 4000,но при условие че А3-ките започват от 4000лв нагоре няма как тигрето въпреки всички подобрения да и вземе повече от 2000-2500лв. в днешни времена :bia:

Затова или си продава тиграта за колкото може и вече с парите в джоба направо си купува на момента А3-ка каквато иска или си кара тиграта докато и писне съвсем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де ти защо наистина не си продадеш колата и според това с какви пари разполагаш общо не търсиш кола.

Много по-трудна ще е работата с бартера,а и много се стеснява кръга на колите които можеш да вземеш така :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Не прочетох всички страници но от това което прочетох Разход моита е 1,8Т 180 коня 4х4 и с много много много цетки в града ми дава 15-макс 16 а с нормално каране 8-9-10 нали да не кажа точно число ама над 10 не. А по магистралата ако правиш като мен да си ползваш на facelift поставката за чашата да пиеш кафе да пушиш цигара със зъбите да си отваряш Coca-cola и караш с 120-130 6-7 си е разхода а инак мани ги тия пернишки работи ГОЛФ зимаи ауди а3 за кола зор не се дава рано или късно ще се появи твоита кола и само ще трябва да си сложиш името на нея. П.с А3-то на такива извращения го подложих пу -пу да не го урчасам ЕБАТИ здравата кола. И понеже прочетох че спомена Синьо Ауди а3 от форума понеже преди 1 час някаде му написах доста лош коментар да му направя малко реклама колата наистина е много хубава не е facelift но има доста екстри натискай го за цената ти си жена трябва да знаеш как да омагьосваш мъжете.. :o:bia::)

Редактирано от RaCheT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да поздравя колежката, че се е насочила към много добър автомобил!!! :2gunsfiring_v1::D

Окачването е доста здраво и сравнително евтино.... няма да ти създава главоболия!

Quattro-то трябва да му се сменя маслото на Haldex-a (задния диференциал) на 60000км мисля че беше, иначе е "железно" - не се чупи, единствено компа може да изгори - но това е рядкост.... е все пак е хубаво да се погледне отдолу дали не е омаслен задния диф..

ESP-то доста често се преебава - познавам поне трима човека, които се оплакват - вкл. и мойто се ебава понякога и не ще да работи ..... затова го изключвам и си карам без него

Освен това за разлика от повечето хора, които дават мнения тук - преди карах ауди 80 Quattro с Torsen а сега S3 с haldex....карал съм и А4 Quattro и т.н.

според мен не може да се усети разликата - че колата в даден момент е само на предно - пътното поведение е много добро, а зимата просто забравяш грижите с такава кола :hilezh:

Ако ще взимаш 1,8Т трябва да знаеш някои неща за двигателя....

на мойта се наложи да сменя съединителя, а той е с демферен маховик и цифрата е над 1000лв :D

не знам дали на обикновената А3 1,8Т quattro е така... но е хубаво да имаш едно на ум

комплекта ремъци/ролки мисля беше към 400лв

освен това по двигателя си има поддръжка - свещи, бобини, клапани, турбо .... като цяло е здрав и сравнително икономичен, но си трябва поддръжка и редовна смяна на масла/филтри и т.н.

има и един друг недостатък - предниците на тези коли са си ниски (визирам а3 и голф4)

трябва да се внимава по наще "пътища".... ако праснеш отдолу картера не е много приятно ....

затова минимум с 16ки джанти ....даже 17ки най-добре :hilezh:

Общо взето тези коли са си скъпички - но определено си струва!! :D

Успех с покупката, дано съм бил полезен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Здравейте колеги B))

Аз съм момичето, което пусна темата, но не писах до сега, защото имах наказание от модератор 20тина дена, което търпеливо изтърпях.. но понеже не ми го махат, си направих нов профил, и така B))

За колата- от близо месец съм с новата кола, ауди а3 куатро 1.9тди с 6 скорости от края на 2001 година :)

Колата вече е обслужена, оправеня каквото и имаше, подготвена за зимата и с 4 хубави нови гуми и джантички :)

За сега мога да кажа само че колата в нито едно отношение не ме е разочаровала до сега, много съм доволна от избора си.. стабилност, вървеж, скорост, вид.. всичко което исках го имам сега в "лицето" на Атро ( така се казва колата, идва от куатро и защото я усещам като мъжка кола, не се смейте...).

Разхода е няква мечта- с 60 литра минах 900 км и още можеше около 50 поне.. това е смесен разход :)

Цялата смяна на неща по ходовата част и обслужване + хубаво масло мотул ми стъпи на около 700 лева, което не ми се вижда много като се има предвид какво е правено..

Настина вече съм хепи с колата си :)

Естествено, от тъпаци не мож да се отървеш по улиците- онзи ден докато беше паркиран до работата ми, някой му е намачкал десния заден калник и го е надрал разбира се, ще видим как и къде и кога ще го оправяме това ново двайсе.

Благодаря на всички, които писаха мнения и се опитаха да ми помогнат при избора на кола :)

нещо не мога сега да кача снимки на колата...

... пс- дайте идеи как може стилно да се разкрасим малко... какви 17-18 джанти да се сложат на пролет, какво друго може да се барне по вида.. за да стане по така колата, някак си на тоя цвят не си представям лъскави джанти или някви др неща.. давайте идеи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито Шушке :rolleyes:

Искаше куатро и си го намери че и дизелче,само не каза с кой мотор е PD-то?

Пусни няколко снимки тук или ги качи в www.snimka.bg или www.picvalley.net

п.п.За джантите се насочи към оригинални S-кови от S3 17'' 225/45/17

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...