Jump to content

Индикация за отворени врати


gibonass

Recommended Posts

Проблема е следният: като се отвори шофьорската врата на дисплея показва, че е отворена дясната и обратното. Задните врати и капаците ги показва правилно. Някакви предложения къде е проблема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не е сменяна дирекцията. На английските е така?

Колега, кое е на английските така? И в англия ляво си е ляво, а дясно си е дясно! Още повече, че на човека задните му работят коректно! По скоро предполагам, че има някъде букси ,които с аобърнали. Явно от всяка врата върви кабел, който е един момент трябва да е свързан с комфорт модул или компа на колата или не знам точно, но явно е разкачано по някаква причина и после е закачено наобратно. По принцип не е сериозен проблем, ма ако те нерви с епоразрови да видиш колега и кажи като намериш де е обърнато да знайме и ний !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема въобще не е сериозен, но ме дразни. Казаха ми, че може да е от комфорт модула, който се намира под мокета, но там не ми се пипа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам кое е ляво и дясно. Обаче като се смени дирекцията имаше някакъв подобен проблем, вече не помня точно, но подобен. Примерно с вратите ( предните ) се получаваше нещо такова, или друго като " закопчавам си колана, а не изгасва индикацията му". Затова питам, вече 2 такива коли видях и имаше някакъв подобен проблем. Друго , ако е бъзикана кодировката на табло или комфорт модула

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е швейцарска, освен да е сменяно таблото. Не си спомням като я взех дали беше така, но след като сложиха алармата беше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имах предвид заигравката с кодировките на модулите.. иначе таблото ако е англииско щеше да си личи.. на онези щуравите като им застане стрелката на 60 извънградско и несмеят да натиснат още :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...