Jump to content

Имам въпрос !


M O N I

Recommended Posts

:rolleyes: Скъпи пи4ове аз карам А6 куатро и сам много доволен(о4арован) ,но понеже напоследък влизам в някакви дупки които ме изкарват от релси и псувам като каруцар.(а, ми струват и скъпо) се питам дали да не си взема по-висока кола. Та някои от ваз може ли да ми каже нешто за моя избор ? а именно КИА СОРЕНТО 2003Г. автоматик ! ще съм ви благодарен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все едно да замениш кон за кокошка колега :):rolleyes:

Киата няма нищо общо с качеството на Ауди ,БМВ или Мерцедес. Само след 1-2 дена след като ти мине еуфорията и ще си скубеш косата. Продавам Мерцедес-леки в Балкан Стар и съм имал възможността да правя изпитания на доста автомобили. Освен гореизброените три марки сичко останало е имитация на автомобил

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При Ауди по-добро от ОлРоуд нема :P  :lol:

Самата истина - ни повече, ни по-малко! :D

Това, че разни тенекета са с повичен клиренс (така наречените SUV) не значи, че могат да прелитат дупките и са нетрошливи!

А6 quattro се сменя само за Allroad - няма никаква алтернатива, пона аз си мисля, че М3, М5 или ML не могат на малкото пръстче да му стъпят, а ти говориш за некви кошници, дето след третата година на експлоатация вече са за гробищата!

НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГРЕШКА :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...