Jump to content

Като заговорим за фарове...


gramatikova

Recommended Posts

Здравейте, искам да попитам каква е разликата в моделите.

Искам да попитам каква е разликата между 1-вата и 2-рата снимка - в годините или обема на двигателите. Предполагам че тези с лупите са по-новички.

Или това са фаровете на S8. Айде някои запознат да сподели, защото на пазара виждам най-различни комбинации, и как бих могъл да ги разпозная, дали са сменяни предните фарове (удари по предницата и т.н.).

Също така дали тези които са на W12-ката на снимката дали са стъклени или са пласмаса, защото като ги гледам по къщите всички доста са почернели...

post-43264-0-57294700-1300653635_thumb.j

post-43264-0-78506000-1300653647_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега според мен не би трябвало да има разлика...някой автокъщи умишлено сменят фаровете..зада може колата да изглежда с по нов Фейс..А колкото до стъкло..или пласмаса....Новите модели са плексигласови.....които може да се полират..после се пръскат с Лак..ако потъмнеят..Техлогоията наречена Бай Ганьо Балкански..е доста напреднала...Така че.. такива фарове.. и на жигули могат да сложат..и да убедят човека че са оригинални..и че това е нов модел на руския ГиГаНт :rolleyes:

А колкото до колата..модела А8 ми е мечта..на скоро карах една 4.2 /310 кончета V8 Бензин... с извинение... щях да се Наакам от кеф...после чак неми се сядаше в мойта Б4/ка :hilezh:

Ако ще купуваш.. Успех... Това е колата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да попитам каква е разликата между 1-вата и 2-рата снимка - в годините или обема на двигателите. Предполагам че тези с лупите са по-новички.

Или това са фаровете на S8.

И двата фара са на така наречения "фейслифт" на А8, Д2. От края на 99-та докато е произвеждан модела пред 2002-ра. От 95-та до "фейса" фаровете са други и не само фаровете, но не ти е това въпроса.

Фарът с лупите е по-обикновен със "лупа" за късите светлини и рефлекторни дълги.

Фарът на дясната снимка се нарича "ксенон плюс" и е биксенонов рефлекторен. Във фара се виждат две кръгчета отвътре на фара, едно под друго, долното по-голямо. Горното е габарит, а долното е рефлектор с халогенна крушка за дългите светлини. Ако подадеш "светлинен клаксон" без да са включени късите светлини, светват само въпросните халогенни крушки, а ако си на къси, освен големите кръгчета, електромагнит накланя ксеноновата крушка надолу, променяйки положението и в рефлектора, при което тя осветява надалече, което е така наречения "биксенон".

И двата фара се монтират на "фейслифт" независимо от мотора. Само за W12 мисля, че винаги е с ксенон плюс, понеже това се води екстра, а топмоделът не му отива да е с компромиси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

ако някои продава да напише цени и на двата модела благодаря предварително скаип viktor_rubara

Ако си с А8 преди фейслифта доста други неща ще трябва да смениш покрай фаровете <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 11 years later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...