homs12 Публикувано 5 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 5 Септември 2009 Здравеите колеги.Претстоими смяна на антифриза и ще съм благодарен за съвет какъв да си купя.Има всякаквипо цвят кои е моя? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IRON MAN Публикувано 5 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 5 Септември 2009 Основно са два вида "СИН"или по правилно казано G11 и "червен" G12 .Първият се препоръчва за по старите модели до около 1996г.,значително по-евтин е,сменя се по начесто(в книгите пише-всеки сезон)и има по ниска точка на кипене спрямо червения.G12 има и по добри мазилни своиства,не е толкова агресивен към алуминиевите детаили и поне за мен най-голямото му предимство е,че се сменя на 5години или на около 250000км.Който и да вземеш,задължително разреждаш с дестилирана вода. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
homs12 Публикувано 5 Септември 2009 Автор Доклад Share Публикувано 5 Септември 2009 Основно са два вида "СИН"или по правилно казано G11 и "червен" G12 .Първият се препоръчва за по старите модели до около 1996г.,значително по-евтин е,сменя се по начесто(в книгите пише-всеки сезон)и има по ниска точка на кипене спрямо червения.G12 има и по добри мазилни своиства,не е толкова агресивен към алуминиевите детаили и поне за мен най-голямото му предимство е,че се сменя на 5години или на около 250000км.Който и да вземеш,задължително разреждаш с дестилирана вода. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dan_draganov Публикувано 5 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 5 Септември 2009 G12 на HEPU,това е добър вариант Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KOKO 100 C4 Публикувано 5 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 5 Септември 2009 (Редактирано) G11 на HEPU или FEBI.И двата са перфектни. Феби е оригиналния на Мерцедес, Хепу също е безкомпромисен.При интерес ми пиши на л.с. G 12 също става, но нека спазваме предписанията. Редактирано 5 Септември 2009 от KOKO 100 C4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vilik Публикувано 5 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 5 Септември 2009 Ако решиш да промиеш системата преди това, можеш да разгледаш тук: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=61548&hl= Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване