Jump to content

Крушки за фарове

Recommended Posts

Интересува ме някой има ли PHILIPS H4 X-treme Power? Да сподели впечатления плс.

И дали си струва разликата в цената между:

H4 Vision Plus 2бр.Цена:30.00 лв.(тези светят с +50%)

и H4 X-treme Power 2бр.Цена:54.00 лв.(тези +80%)

линк

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 115
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

за да не отварям и аз нова тема ще попитам тук(и моля колегата да ме извини)

значи и моите фарове са слаби,оригиналните крушки са 55w,ако си купя такива от 30 лв. има ли опасност да се прецака нещо или не?и как става монтирането-вадя старите и слагам тези ли?

п.с. ме съм много в час затова питам :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вадят се много лесно без инструмент.

Тези крушки пак са 55вата ама светят по силно и с по-бяла светлина. Трябва да видиш само дали твоите са стандарт Н4.Така че напред...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи първо карам б3(забравих да го спомена),крушките ги гледах 55w са,но къде да гледам какъв стандарт са?казаха ми че са халогенни

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отпред на стъклото на фара пише, а също така на самата крушка.

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересува ме някой има ли PHILIPS H4 X-treme Power? Да сподели впечатления плс.

И дали си струва разликата в цената между:

H4 Vision Plus 2бр.Цена:30.00 лв.(тези светят с +50%)

и H4 X-treme Power 2бр.Цена:54.00 лв.(тези +80%)

линк

Аз съм с H7 Vision Plus 2бр. Цена: 24.00лв(тези светят с +30%) и съм изключително доволен. Вижда се, че светят повече от другите, но не е кой знае каква разликата. Иначе преди крушките ми горяха през ден и откакто сложих тея (преди два месеца) проблем нямам ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги не знам за Филипс и О-срам ще Ви споделя моя опит от 6 коли с БОШ!

И така на три аутита (2 80-ки В3) и една А4 В5 съм сменявал с БОШ +50%. Ефекта е идеално видим. Електрическата мощност е същата, греенето на крушката също, само дето О ЧУДО! виждаш доста по-добре!

А и на Бош са доста по добре като цени 16-18 лева на крушка! Пък аз ги взех и с отстъпка :hilezh:

Взимай с повишена светлинна мощност и не се питай!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз смених моите Н7 на А4-ката с Philips Blue Vision H7 и разликата е че светят по добре от страна на водача :hilezh: има доста по добра видимост от обикновенните :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз смених моите Н7 на А4-ката с Philips Blue Vision H7 и разликата е че светят по добре от страна на водача :hilezh: има доста по добра видимост от обикновенните :hilezh:

Ама не са сини на цвят, както им е заглавието да му е*а мам*ца*а.... купих си ги с идеята да не е дискотека, а то стана по зле

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Б4-ката е с Osram cool blue и свети добре.Хубавото е ,че не е синьо. Доста бледа и приятна светлината (поне не жълтее).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не е толкова синио обаче вярно не жълтее кажете някои които да светят синио но да има видимост с тях <_<

Има едни на руския пазар тук в Пловдив за 10 лв фалшив ксенон. Свети синьо и има добра видимост...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.care4car.com/productdisplay/pro...enon_bulbs.html

Явно има защо.. ас съм доволен и от Осрам Силвърстар, И от Филипс Вижън + също... но тия май ще си ги купя да видя какво е това +80

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го резултата.....

post-715-1188506402_thumb.jpg

Честно казано визуално не е чак толкова голяма разликата... не знам защо апарата така ги изкара.

Че светят по-добре.. определено светят, ама разликата която се вижда в действителност очите не я хващат чак такава.

Иначе определено си ги бива, ако ти се намират 20лв в повече не е лошо. Преди 1 година снимах разликата между обикновени и Вижън + и беше нещо подобно..

Разликата между обикновенна лампа и Вижън + е много по-сериозна визуално.

Редактирано от AUDIST
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не е толкова синио обаче вярно не жълтее кажете някои които да светят синио но да има видимост с тях :hilezh:

да и като капне 2 капки дъжд нищо не се вижда

6000 + К му е майката маиче

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В София вече доста по-стари коли виждам с "хубаво" (синьо) светещи фарове, които много приличат на ксенон, но не са. Явно трябва да спрем някой и да го питаме какви са му точно крушките :multi:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В София вече доста по-стари коли виждам с "хубаво" (синьо) светещи фарове, които много приличат на ксенон, но не са. Явно трябва да спрем някой и да го питаме какви са му точно крушките :multi:

Ксенона му е майката,аз съм решил да се оборудвам :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В София вече доста по-стари коли виждам с "хубаво" (синьо) светещи фарове, които много приличат на ксенон, но не са. Явно трябва да спрем някой и да го питаме какви са му точно крушките :(

ето заповядай колега ... http://www.topspeed.bg/product.php?iid=554 ...но задължително 60/55 W защото 100/90 има опастност да ти направят беля ...иначе разликата между двете е осезаема

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето заповядай колега ... http://www.topspeed.bg/product.php?iid=554 ...но задължително 60/55 W защото 100/90 има опастност да ти направят беля ...иначе разликата между двете е осезаема

Благодаря за инфото колега :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...