JoroA Публикувано 20 Януари 2013 Доклад Share Публикувано 20 Януари 2013 Здравейте , колеги! Имам въпрос относно нулиране на инспекция. От известно време на таблото ми излезе надпис " service! " и при запалване на двигателя се появява и после изчезва.И понеже тия дни смених и маслото, реших с Vag Com-a да променя интервала за смяна на маслото на 20000 км. Опитах да вляза в каналите , за които четох из форума, но не се получи да се промени , на на 17 Instruments, 10 Adaptacion на 5р6 и 7 канал не излиза нищо, на 43 има нещо за Oil Quality там промених на 2 , но пак не ми се занули, не ми излиза Saveда го запаметя. Пробвах и комбинацията с бунтоните и контактния ключ, но пак нищо не стана.... Дали аз бъркщам нещо или за този модел се прави нещо друго ? Ако някой знае точно къде да се влезе и какво да се промени за този модел ,моля да сподели или насочи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JoroA Публикувано 24 Януари 2013 Автор Доклад Share Публикувано 24 Януари 2013 Никой ли не знае нищо по въпроса? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BECKO Публикувано 24 Януари 2013 Доклад Share Публикувано 24 Януари 2013 Това опитвал ли си ?http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/SRI_Reset_Procedure Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JoroA Публикувано 25 Януари 2013 Автор Доклад Share Публикувано 25 Януари 2013 Това май е за модели от 2006 и нагоре.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
darkavenger Публикувано 26 Януари 2013 Доклад Share Публикувано 26 Януари 2013 http://wiki.ross-tec...Reset_Procedure тази процедура съм я правил на A3 1.9 TDI от 2000 год. През SRI менюто - не се замислях много и ресетнах всички сервизни интервали (General Service Reset) - мисля че сетва 15 000 км. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JoroA Публикувано 26 Януари 2013 Автор Доклад Share Публикувано 26 Януари 2013 Откъде се влиза в това SRI Reset? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BECKO Публикувано 26 Януари 2013 Доклад Share Публикувано 26 Януари 2013 Още на главното меню .... първото нещо, което виждаш като пуснеш Ваг-Ком Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KCV Публикувано 26 Януари 2013 Доклад Share Публикувано 26 Януари 2013 Това: http://audibg.com/fo...showtopic=47591чете ли го? Щото е обяснено на дълго и на широко. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JoroA Публикувано 26 Януари 2013 Автор Доклад Share Публикувано 26 Януари 2013 Четох го , а и доста друга информация и в VW форума, и пробвах и двата варианта, но нищо не се получи при мен... а като вляза в VCDS няма такъв бутон при мен , за това питах да не би да е в някое подменю... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
darkavenger Публикувано 26 Януари 2013 Доклад Share Публикувано 26 Януари 2013 кой VCDS използваш ? SRI ми е в главното меню - големите бутони . Аз съм с VCDS 11.11.5 ако си VCDS lite ... там може да е леко различно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JoroA Публикувано 27 Януари 2013 Автор Доклад Share Публикувано 27 Януари 2013 с VCDS Lite съм и там няма такъв бутон... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
n 700 Публикувано 7 Септември 2013 Доклад Share Публикувано 7 Септември 2013 Колеги някои да помага,Ауди 1.8 125 95 год не мога да му изчистя сервизните интервали,при задаване на нови стоиности и опит да ги запиша ме праща при дистрибутора на програмата за код Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване