Jump to content

Радар детектор кобра 9210,става ли за нещо?


Recommended Posts

Здравейте,

Намерих един ето такъв радар http://www.crutchfield.com/S-5jOxuJBqb4p/p_079ESD9210/Cobra-ESD9210.html

работещ и се чудя дали става за нещо,ясно ми е че не е най-висок клас,но ще върши ли работа  за БГ полицията(разбира се,само радарите им не камерите). Иначе си  работи,с гласово известяване е и ме радва,мисля да го вграждам :) стига да има смисъл и да засича БГ полицията!Всяко мнение ще ми е от полза!Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм забелязал тенденция да оставят кола с камера или самата патрулка е насочена обратно на движението и е с камера, а полицайте само киснат вътре, а и по пътищата бях чел, че насаждат нови 100 или 200 камери (не съм сигурен за числото), което вече обесмисля тези радари,които не засичат камери.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В градски условия е много отегчително да ползваш детектор. По добре си спазвай ограниченията. Извън градско стационарните камери ще ги хваща в последния момент - няма да върши полезна работа. Но за това пък ще хваща мобилните камери които са на "Х" и така ще се изплати многократно. На моя "Whistler 68 SE" след като ми писна да ми пищи му оставих само "Х" и "Ка" и вече фалшивите сигнали са в допустими стойности. Не, че съм състезател но без детектор не се хващам да шофирам защото МВР направо прекалява.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...