Todir Публикувано 10 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 10 Септември 2009 Здравейте колеги, отново имам малко(или не толкова) проблемче. Та значи съмнявам се, че блоу-офа ми е сдал багажа. Вчера го свалих да сменя тръбичката на вакума и понеже така или иначе беше свален реших да го пробвам дали е в ред. Та значи в Елсата пише да се засмуче с някаква вакум помпа и трябвало да се отвори... е аз нямам такъв инструмент и затова просто го засмуках с уста тая тръбичка да видя какво ще стане ама въздуха си минаваше без проблем Няма вакум няма нищо, смуча си въздух и клапана не мърда. Като го надуя не минава никакъв въздух. И понеже не съм много на ясно какво точно трябваше да стане искам да попитам наистина ли е преебан или трябва зверски вакум за да мръдне? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TURBO_maniak Публикувано 10 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 10 Септември 2009 Клапана ти е издал багажа със сигурносткато дръпнеш с уста дори и леко той трябва да се прибереСменяй го без да се чудиш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Todir Публикувано 10 Септември 2009 Автор Доклад Share Публикувано 10 Септември 2009 OK мерси за отговора И аз на там се насочвах, но реших за всеки случай да попитам.А някой да знае ориентировъчна цена? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TURBO_maniak Публикувано 10 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 10 Септември 2009 120-130 лв. чисто нов Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Toshko Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 Вчера си купих чисто нов за TT от магазина на Порше България за 60лв без някоя и друга стотинка.Самоче това си е заводския клапан, който се слага в 1.8Т двигателите. Не знам дали за него питаш или за свирещите blow-off. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 Вчера си купих чисто нов за TT от магазина на Порше България за 60лв без някоя и друга стотинка.Самоче това си е заводския клапан, който се слага в 1.8Т двигателите. Не знам дали за него питаш или за свирещите blow-off.Ти пък защо си го купувал ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TURBO_maniak Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 (Редактирано) Вчера си купих чисто нов за TT от магазина на Порше България за 60лв без някоя и друга стотинка.Самоче това си е заводския клапан, който се слага в 1.8Т двигателите. Не знам дали за него питаш или за свирещите blow-off.Eйййй сигурен ли си че струва 60лв.и веднага ли ти го дадоха този клапан Редактирано 11 Септември 2009 от TURBO_maniak Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
manchorov Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 Точно толкова някаде струва,може и от БОШ да си го вземеш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Toshko Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 Ти пък защо си го купувал ?Ами сумиста ми каза, че след чипа моя щял да издържи около месец и така или иначе ще се наложи да го сменя, та минах и си купих един.Eйййй сигурен ли си че струва 60лв.и веднага ли ти го дадоха този клапанДа сигурен съм. Даже беше 58лв и нещо...Провериха дали го има, казах че ще го взема, пратиха ме на касата, а като се върнах клапанът вече ме чакаше.За 5 минути се оправих.Сега остава да ме приеме моят майстор и да ми го смени Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 Ами сумиста ми каза, че след чипа моя щял да издържи около месец и така или иначе ще се наложи да го сменя, та минах и си купих един.....Той сега ясновидец ли е станал Като имаш пари на вятъра ги хвърляй, моя е къде къде по агресивен чип и вече три месеца не се е наложило смяна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Toshko Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 Ами виж, че е евтин пустият клапан.А ако наистина го прецака след време по-добре да го сменя от рано, за да не прецакам оригиналния.Иначе не че ми се даваха пари, ама като каза човека, че трябва клапан - аз отидах да си купя.Като чета по форума колко ядове имат чипосаните AEB-и по-добре да направя всичко възможно моят да не ми създава главоболия. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 Ами виж, че е евтин пустият клапан.А ако наистина го прецака след време по-добре да го сменя от рано, за да не прецакам оригиналния.Иначе не че ми се даваха пари, ама като каза човека, че трябва клапан - аз отидах да си купя.Като чета по форума колко ядове имат чипосаните AEB-и по-добре да направя всичко възможно моят да не ми създава главоболия.Ядовете не са им от този клапан. Поне не го слагай преди да има нужда. Пък и ти си лесен с ядовете с този цокъл. Слагаш оригиналния чип и веднага разбираш дали е в чипването проблема. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Toshko Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 Така е. Само да не изгърми турбото, че връщането на стария чип няма да помогне Иначе клапанът мисля да го сложа, преди да ми се прецака оригиналния. Мисля си, че не би трябвало да навредя по никакъв начин със слагането на новия. А и доколкото разбрах подмяната ще е доста лесна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest SUMISTA Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 (Редактирано) Той сега ясновидец ли е станал Като имаш пари на вятъра ги хвърляй, моя е къде къде по агресивен чип и вече три месеца не се е наложило смяна.Да станал съм и ясновидец най добре гледам на смилянски боб с пушени ребърцащом съм казал да се смени значи има някаква причина за това карай си там агресивният чип с пръднята и не се занимавай с мен.Eйййй сигурен ли си че струва 60лв.и веднага ли ти го дадоха този клапан58 лева и стотинки струва и го има наличен в Порше запад с доста по здрава мембрана е от тези които са за А4 а иначе в Порше пак оригиналният за А4 е 120 и 30 лева защо е по скъп от този за ТТ немам никаква идея Редактирано 11 Септември 2009 от SUMISTA Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Toshko Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 а иначе в Порше пак оригиналният за А4 е 120 и 30 лева защо е по скъп от този за ТТ немам никаква идеяАми А4-ките са доста по-разпространени от ТТ-тата. Следователно повече части ще продадат за А4 и с по-високата цена ще реализират повече печалба Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Todir Публикувано 11 Септември 2009 Автор Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 (Редактирано) Вчера си купих чисто нов за TT от магазина на Порше България за 60лв без някоя и друга стотинка.Самоче това си е заводския клапан, който се слага в 1.8Т двигателите. Не знам дали за него питаш или за свирещите blow-off.Адаш можеш ли да видиш номера да отида утре и аз да си взема такъв? Днеска поразгледах и навсякъде ми предлагат оригиналния за 97-8 лв. с поръчка. Тъкмо щях да търся 2-ра употреба ама 60 лв. за нов си е супер цена още повече щом Сумиста казва, че е и по-здрав. Таман като ида да се чипна да не го сменям Редактирано 11 Септември 2009 от Todir Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TURBO_maniak Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 58 лева и стотинки струва и го има наличен в Порше запад с доста по здрава мембрана е от тези които са за А4 а иначе в Порше пак оригиналният за А4 е 120 и 30 лева защо е по скъп от този за ТТ немам никаква идеяЕ и аз знам че е 120-130лв. и затова го попитах дали е сигурензащото аз бях питал обаче се отказах защото ми казаха че ще го чакам две седмици Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 (Редактирано) Да станал съм и ясновидец най добре гледам на смилянски боб с пушени ребърцащом съм казал да се смени значи има някаква причина за това карай си там агресивният чип с пръднята и не се занимавай с мен...Че кой се занимава с теб, питах го него защо си дава парите на вятъра. Може ли или и това е занимаване с тебе ? Редактирано 11 Септември 2009 от shpeksi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
r.s.m.f. Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 моя е къде къде по агресивен чипИзвинявай за спама, но какво значи "агресивен" чип ? 190 коня на 290 нм. агресивен ли се води ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest SUMISTA Публикувано 11 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 11 Септември 2009 (Редактирано) Може ли или и това е занимаване с тебе ?Да особено щом аз съм го накарал да го смениТой сега ясновидец ли е станал И не не съм ясновидец просто съм го проверил Редактирано 11 Септември 2009 от SUMISTA Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Toshko Публикувано 12 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 12 Септември 2009 Някой питаше за бележката за клапана, за това и направих снимка: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasuu Публикувано 12 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 12 Септември 2009 Може ли един въпрос сравнително по темата. Как стои въпроса с "пищящите" blow off клапани? Може ли да препоръчате някой, а и на какви цени са горе долу?П.С. За сега не възнамерявам да си слагам, просто питам от любопитство Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Todir Публикувано 12 Септември 2009 Автор Доклад Share Публикувано 12 Септември 2009 Днеска си ходих до Порше София-Запад ама им бяха свършили Пича каза че до 3-4 дни ще имат. Vasuu тия пищящите май не стават за нашите таратайки, поне не без сериозно преправяне. Тури си свирка в ауспуха ако искаш да свири Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 13 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 13 Септември 2009 Извинявай за спама, но какво значи "агресивен" чип ? 190 коня на 290 нм. агресивен ли се води ?Ей на това:1.1 холд, 1.3 пик. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikolaivw Публикувано 14 Септември 2009 Доклад Share Публикувано 14 Септември 2009 Ако правилно виждам турбината е червена така ли е или снимката лъже. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване