PiAr Публикувано 23 Октомври 2005 Доклад Share Публикувано 23 Октомври 2005 Може ли някой да обясни как се маха - за предна и задна врата.Ако има и схеми. 10x in advance Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PiAr Публикувано 25 Октомври 2005 Автор Доклад Share Публикувано 25 Октомври 2005 Нещо се беше прецакало от онзи ден и не можех да се логна.Допълвам ако знае някой как се маха и бутониерата на вратата на шофьора за управление на стъклата и огледалата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EDISONOV Публикувано 25 Октомври 2005 Доклад Share Публикувано 25 Октомври 2005 Моите съм ги махал на двете предни врати по няколко пъти и нее трудно само дето съм без никакви ел.неща.Та процедурата е следната при мен:първо махам дръжката за отваряве на прозореца която е завита с един винт.После оглеждаш по цялата кора къде има винтчента за развиване и ги развиваш всичките.Мисля че бяха пе едно от предната и задната част на вратата и има 2 от долната страна на дръжката.Тея на дръжаката държат едно като капаче и като ги развиеш то се маха и под него има още 4 винта за развиване които държат кората за вратата.Като свършиш с развиването хващаш кората за дръжката и вдигаш на горе и тя излиза.При мен махам врътката за огледалото която се държи за дръжката на 2 щипки и ако искаш махаш и жилото за отваряне като имаш възможнос да го откачиш от 2 места или от ръчката или от механизма за затваряне ама от ръчката става по лесно.Задните не съм ги махал ама не вярвам да е по различно.Та тово е от мен дано да съм полезен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PiAr Публикувано 25 Октомври 2005 Автор Доклад Share Публикувано 25 Октомври 2005 10x Edisonov - а за бутониерата някой да знае - отвих квото имаше обаче сигурно има някакъв трик за излизане защото ми се струва че ако напъна ще го счупя. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi V6 Публикувано 25 Октомври 2005 Доклад Share Публикувано 25 Октомври 2005 За каква кола става въпрос? Принципно като махнеш капачето на дръжката и развиеш рапидките, които я крепят имаш 2 варианта: На 80 и Б4 бутониерата се плъзга извън дръжката, като на релсички е, и за Ауди 100 - бутоните са на един блок, подпъхнат в предния край и с щипки в задния. Демек с една отвертка се подпъхва отзад... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PiAr Публикувано 25 Октомври 2005 Автор Доклад Share Публикувано 25 Октомври 2005 На 80 и Б4 бутониерата се плъзга извън дръжката, като на релсички е - навън накъде - нагоре, встрани или ?? Audi V6 - дай малко повече обяснение за неопитните - колата е В4.При опит да повдигна с отверка едва не нараних кожата на покритието. Идеята ми е да напръскам със спрей contact cleaner защото отказаха да бачкат. Някакъв майстор два пъти рови в пространството под волана и нищо .... Та реших по този начин, но нещо не се получава. Някаква схема нямаш ли? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi V6 Публикувано 25 Октомври 2005 Доклад Share Публикувано 25 Октомври 2005 Плъзга се в посока към самата врата, към кората. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PiAr Публикувано 26 Октомври 2005 Автор Доклад Share Публикувано 26 Октомври 2005 Ето за това говоря - ако може някаква инф. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitaka Публикувано 26 Октомври 2005 Доклад Share Публикувано 26 Октомври 2005 Откача се дръжката на вратата, след което целия панел с бутоните се плъзга към кората на вратата.Самият панел е нанизан в улей, на самата дръжка. Нищо друго не го държи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi V6 Публикувано 26 Октомври 2005 Доклад Share Публикувано 26 Октомври 2005 Да го е** и форума, три пъти ти пиша... Звънни на 0898 478 131 да ти го сваля Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi V6 Публикувано 26 Октомври 2005 Доклад Share Публикувано 26 Октомври 2005 Действай както го е описал Митака, прави всичко друго, само не гледай картинката. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro1audi Публикувано 16 Март 2009 Доклад Share Публикувано 16 Март 2009 Колега това на снимката става и без да махаш кората от вратата така ли Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Archetype Публикувано 16 Март 2009 Доклад Share Публикувано 16 Март 2009 Преди да пишете проверявайте датата на последния коментар... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro1audi Публикувано 17 Март 2009 Доклад Share Публикувано 17 Март 2009 ОПА маи доета сам позакаснял Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts