Jump to content

кора на врата

PiAr

Recommended Posts

Нещо се беше прецакало от онзи ден и не можех да се логна.

Допълвам ако знае някой как се маха и бутониерата на вратата

на шофьора за управление на стъклата и огледалата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите съм ги махал на двете предни врати по няколко пъти и нее трудно само дето съм без никакви ел.неща.Та процедурата е следната при мен:първо махам дръжката за отваряве на прозореца която е завита с един винт.После оглеждаш по цялата кора къде има винтчента за развиване и ги развиваш всичките.Мисля че бяха пе едно от предната и задната част на вратата и има 2 от долната страна на дръжката.Тея на дръжаката държат едно като капаче и като ги развиеш то се маха и под него има още 4 винта за развиване които държат кората за вратата.Като свършиш с развиването хващаш кората за дръжката и вдигаш на горе и тя излиза.При мен махам врътката за огледалото която се държи за дръжката на 2 щипки и ако искаш махаш и жилото за отваряне като имаш възможнос да го откачиш от 2 места или от ръчката или от механизма за затваряне ама от ръчката става по лесно.Задните не съм ги махал ама не вярвам да е по различно.Та тово е от мен дано да съм полезен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10x Edisonov - а за бутониерата някой да знае - отвих квото имаше

обаче сигурно има някакъв трик за излизане защото ми се струва че

ако напъна ще го счупя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За каква кола става въпрос? Принципно като махнеш капачето на дръжката и развиеш рапидките, които я крепят имаш 2 варианта: На 80 и Б4 бутониерата се плъзга извън дръжката, като на релсички е, и за Ауди 100 - бутоните са на един блок, подпъхнат в предния край и с щипки в задния. Демек с една отвертка се подпъхва отзад...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 80 и Б4 бутониерата се плъзга извън дръжката, като на релсички е - навън накъде - нагоре, встрани или ??

Audi V6 - дай малко повече обяснение за неопитните - колата е В4.

При опит да повдигна с отверка едва не нараних кожата на покритието. Идеята ми е да напръскам със спрей contact cleaner

защото отказаха да бачкат. Някакъв майстор два пъти рови в пространството под волана и нищо .... Та реших по този начин, но нещо не се получава. Някаква схема нямаш ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Откача се дръжката на вратата, след което целия панел с бутоните се плъзга към кората на вратата.

Самият панел е нанизан в улей, на самата дръжка. Нищо друго не го държи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 years later...
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...