Jump to content

mitaka

Members
  • Мнения

    214
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mitaka

  • Рожден ден 9.08.1974

Друго

  • Kaра
    Audi Coupe B4

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

4265 профилни разглеждания

mitaka's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Погледни тази тема https://www.s2forum.com/forum/technical/interior/56828-definitive-coupe-water-leak-thread Има доста събрани теми с подобни проблеми, има и снимки, може да са ти полезни. Според мен не ти е залепено добре стъклото и тече някъде от там. Предполагам А колоната между вратата и предното стъкло, като гледам от снимките ти и къде тече водата по колонката и мокета. Как да го оправиш? Освен с някаква бутилова лента да уплътняваш отвън между стъклото и купето, но не знам доколко ще е успешно. Не зная кога си сменял стъкло и дали има някаква гаранция за работата... за да правиш рекламация и да го лепят наново, ако е възможно. Успех и дано го оправиш лесно.
  2. @Evgeni K. В двата линка мисля е целия SSP 327, просто е разделен на две части: http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_327_d1.pdf http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_327_d2.pdf
  3. След днешната намеса на Пепи колата отново спира като нова. Когато човек има умения и желание да направи и невъзможното, нещата се случват. За пореден път чудесно свършена работа! Благодаря Пепи!
  4. Ето ги трите линка от https://www.drive2.ru Почистване на потенциометри на климатроника B6/B7 Начало Почистване на потенциометри на климатроника B6/B7 Продължение Почистване на потенциометри на климатроника B6/B7 Финал
  5. Нека мнението ми го има и в официалната тема на Любе. Огромни благодарности на @Lube и колегата му Румен. Изключително отзивчиви момчета. Реагираха в неделя и успяха да преборят проблема с две счупени спирателни кранчета в кухнята. Страхотни майстори! Вече знам на кого да се обадя и да препоръчам за ремонти в баня и ВиК!!! Благодаря @Lube
  6. Тема за климатика и почистване на моторчета https://www.drive2.ru/l/3288103/ Който има желание и умения може да опита.
  7. Архивите са живи, чудесна тема на @Inkozi Как да поправим или подменим подсветката на бутоните на електрическите стъкла Успех!
  8. Какво означава "Не ми отваря файла."? Документа е в PDF формат. Теглиш го и го отваряш с Adobe Acrobat Reader например. Ето още един линк, от който можеш да го изтеглиш Svarzvane Display Termometar.pdf
  9. Здравей, Опитай с прикачения файл Svarzvane Display Termometar.pdf. Успех!
  10. mitaka

    Audi coupe door

    Това са им номерата: 895867691 - предна лява 895867692 - предна дясна 895867693 - задна лява 895867694 - задна дясна Мисля, че ги има в Audi Tradition. Линковете са от Google, моите също не стават за снимане... Ако ги направиш добре мисля, че ще има доста колеги, които ще си поръчат.
  11. mitaka

    Вода в купето

    Не само че има логика, провери и ще видиш. Особенно пък ако си сменял предното стъкло и не е залепено добре самото стъкло. Още един вариант за уплътнение е лепилото, което се ползва при смяна на стъкла.
  12. mitaka

    Вода в купето

    Теча е от гредата на челното стъкло от пасажерската страна. Водата влиза от там и после се стича надолу, затова я виждаш да тече от пантите. Само така изглежда, че тече от пантите, защото водата после подлизва и се връща зад уплътнението на вратата и се събира в купето. И това се случва главно при дъждове, защото именно тогава водата бие повече по стъклото и после надолу... Варианта е да свалиш уплътнението на стъклото при гредата, да уплътниш със силикон или си намериш уплътнителя, който се ползва за стопове и да върнеш уплътнението. А още по-добре е ако махнеш защитната лайсна на гредата, държи се на попнитове. Почистваш, уплътняваш и затваряш обратно. Нитовете са скрити под уплътнението на вратата. Погледни тази тема и снимките, за да се ориентираш Теч www.s2forum.com Успех.
  13. mitaka

    Линкове за AUDI

    WEC: Audi остава с дизел и през 2016 http://www.motorsport.com/wec/news/audi-unveils-2016-wec-challenger/
  14. Ако не си намерил представителство...с малко търсене в нета се открива това EasyJet Печенек ООД - чуй се с тях и ги попитай каквото те интересува. Във Варна са, но може да имат представител за София... Дано ти помогнат, успех!
×
×
  • Create New...