mitaka

Members
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

About mitaka

 • Rank
  User
 • Birthday 08/09/1974

Друго

 • Kaра
  Audi Coupe B4

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,851 profile views
 1. Погледни тази тема https://www.s2forum.com/forum/technical/interior/56828-definitive-coupe-water-leak-thread Има доста събрани теми с подобни проблеми, има и снимки, може да са ти полезни. Според мен не ти е залепено добре стъклото и тече някъде от там. Предполагам А колоната между вратата и предното стъкло, като гледам от снимките ти и къде тече водата по колонката и мокета. Как да го оправиш? Освен с някаква бутилова лента да уплътняваш отвън между стъклото и купето, но не знам доколко ще е успешно. Не зная кога си сменял стъкло и дали има някаква гаранция за работата... за да правиш рекламация и да го лепят наново, ако е възможно. Успех и дано го оправиш лесно.
 2. @Evgeni K. В двата линка мисля е целия SSP 327, просто е разделен на две части: http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_327_d1.pdf http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_327_d2.pdf
 3. След днешната намеса на Пепи колата отново спира като нова. Когато човек има умения и желание да направи и невъзможното, нещата се случват. За пореден път чудесно свършена работа! Благодаря Пепи!
 4. Ето ги трите линка от https://www.drive2.ru Почистване на потенциометри на климатроника B6/B7 Начало Почистване на потенциометри на климатроника B6/B7 Продължение Почистване на потенциометри на климатроника B6/B7 Финал
 5. Нека мнението ми го има и в официалната тема на Любе. Огромни благодарности на @Lube и колегата му Румен. Изключително отзивчиви момчета. Реагираха в неделя и успяха да преборят проблема с две счупени спирателни кранчета в кухнята. Страхотни майстори! Вече знам на кого да се обадя и да препоръчам за ремонти в баня и ВиК!!! Благодаря @Lube
 6. Тема за климатика и почистване на моторчета https://www.drive2.ru/l/3288103/ Който има желание и умения може да опита.
 7. Архивите са живи, чудесна тема на @Inkozi Как да поправим или подменим подсветката на бутоните на електрическите стъкла Успех!
 8. Какво означава "Не ми отваря файла."? Документа е в PDF формат. Теглиш го и го отваряш с Adobe Acrobat Reader например. Ето още един линк, от който можеш да го изтеглиш Svarzvane Display Termometar.pdf
 9. Здравей, Опитай с прикачения файл Svarzvane Display Termometar.pdf. Успех!
 10. mitaka

  Audi coupe door

  Това са им номерата: 895867691 - предна лява 895867692 - предна дясна 895867693 - задна лява 895867694 - задна дясна Мисля, че ги има в Audi Tradition. Линковете са от Google, моите също не стават за снимане... Ако ги направиш добре мисля, че ще има доста колеги, които ще си поръчат.
 11. Не само че има логика, провери и ще видиш. Особенно пък ако си сменял предното стъкло и не е залепено добре самото стъкло. Още един вариант за уплътнение е лепилото, което се ползва при смяна на стъкла.
 12. Теча е от гредата на челното стъкло от пасажерската страна. Водата влиза от там и после се стича надолу, затова я виждаш да тече от пантите. Само така изглежда, че тече от пантите, защото водата после подлизва и се връща зад уплътнението на вратата и се събира в купето. И това се случва главно при дъждове, защото именно тогава водата бие повече по стъклото и после надолу... Варианта е да свалиш уплътнението на стъклото при гредата, да уплътниш със силикон или си намериш уплътнителя, който се ползва за стопове и да върнеш уплътнението. А още по-добре е ако махнеш защитната лайсна на гредата, държи се на попнитове. Почистваш, уплътняваш и затваряш обратно. Нитовете са скрити под уплътнението на вратата. Погледни тази тема и снимките, за да се ориентираш Теч www.s2forum.com Успех.
 13. WEC: Audi остава с дизел и през 2016 http://www.motorsport.com/wec/news/audi-unveils-2016-wec-challenger/
 14. Ако не си намерил представителство...с малко търсене в нета се открива това EasyJet Печенек ООД - чуй се с тях и ги попитай каквото те интересува. Във Варна са, но може да имат представител за София... Дано ти помогнат, успех!