Jump to content

mitaka

Members
  • Мнения

    214
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mitaka

  1. Погледни тази тема https://www.s2forum.com/forum/technical/interior/56828-definitive-coupe-water-leak-thread Има доста събрани теми с подобни проблеми, има и снимки, може да са ти полезни. Според мен не ти е залепено добре стъклото и тече някъде от там. Предполагам А колоната между вратата и предното стъкло, като гледам от снимките ти и къде тече водата по колонката и мокета. Как да го оправиш? Освен с някаква бутилова лента да уплътняваш отвън между стъклото и купето, но не знам доколко ще е успешно. Не зная кога си сменял стъкло и дали има някаква гаранция за работата... за да правиш рекламация и да го лепят наново, ако е възможно. Успех и дано го оправиш лесно.
  2. @Evgeni K. В двата линка мисля е целия SSP 327, просто е разделен на две части: http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_327_d1.pdf http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_327_d2.pdf
  3. След днешната намеса на Пепи колата отново спира като нова. Когато човек има умения и желание да направи и невъзможното, нещата се случват. За пореден път чудесно свършена работа! Благодаря Пепи!
  4. Ето ги трите линка от https://www.drive2.ru Почистване на потенциометри на климатроника B6/B7 Начало Почистване на потенциометри на климатроника B6/B7 Продължение Почистване на потенциометри на климатроника B6/B7 Финал
  5. Нека мнението ми го има и в официалната тема на Любе. Огромни благодарности на @Lube и колегата му Румен. Изключително отзивчиви момчета. Реагираха в неделя и успяха да преборят проблема с две счупени спирателни кранчета в кухнята. Страхотни майстори! Вече знам на кого да се обадя и да препоръчам за ремонти в баня и ВиК!!! Благодаря @Lube
  6. Тема за климатика и почистване на моторчета https://www.drive2.ru/l/3288103/ Който има желание и умения може да опита.
  7. Архивите са живи, чудесна тема на @Inkozi Как да поправим или подменим подсветката на бутоните на електрическите стъкла Успех!
  8. Какво означава "Не ми отваря файла."? Документа е в PDF формат. Теглиш го и го отваряш с Adobe Acrobat Reader например. Ето още един линк, от който можеш да го изтеглиш Svarzvane Display Termometar.pdf
  9. Здравей, Опитай с прикачения файл Svarzvane Display Termometar.pdf. Успех!
  10. mitaka

    Audi coupe door

    Това са им номерата: 895867691 - предна лява 895867692 - предна дясна 895867693 - задна лява 895867694 - задна дясна Мисля, че ги има в Audi Tradition. Линковете са от Google, моите също не стават за снимане... Ако ги направиш добре мисля, че ще има доста колеги, които ще си поръчат.
  11. mitaka

    Вода в купето

    Не само че има логика, провери и ще видиш. Особенно пък ако си сменял предното стъкло и не е залепено добре самото стъкло. Още един вариант за уплътнение е лепилото, което се ползва при смяна на стъкла.
  12. mitaka

    Вода в купето

    Теча е от гредата на челното стъкло от пасажерската страна. Водата влиза от там и после се стича надолу, затова я виждаш да тече от пантите. Само така изглежда, че тече от пантите, защото водата после подлизва и се връща зад уплътнението на вратата и се събира в купето. И това се случва главно при дъждове, защото именно тогава водата бие повече по стъклото и после надолу... Варианта е да свалиш уплътнението на стъклото при гредата, да уплътниш със силикон или си намериш уплътнителя, който се ползва за стопове и да върнеш уплътнението. А още по-добре е ако махнеш защитната лайсна на гредата, държи се на попнитове. Почистваш, уплътняваш и затваряш обратно. Нитовете са скрити под уплътнението на вратата. Погледни тази тема и снимките, за да се ориентираш Теч www.s2forum.com Успех.
  13. mitaka

    Линкове за AUDI

    WEC: Audi остава с дизел и през 2016 http://www.motorsport.com/wec/news/audi-unveils-2016-wec-challenger/
  14. Ако не си намерил представителство...с малко търсене в нета се открива това EasyJet Печенек ООД - чуй се с тях и ги попитай каквото те интересува. Във Варна са, но може да имат представител за София... Дано ти помогнат, успех!
  15. Нямам никакав спомен за съжаление.
  16. Отидох със същите проблеми, изтракване при потегляне. Влади Ди постави диагнозата и направи ремонта. След това проблема вече го нямаше. Не мога да кажа дали се налага разглобяване, за да се разбере проблемното каре. Мисля, че беше вътрешно, но не съм 100% сигурен.
  17. При сходни симптоми при мен се оказа каре, не помня вътрешно или външно. Провери ги и тях.
  18. mitaka

    Водачи за ел.стъкла

    Погледни тази тема http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=66178 Когато сменях водачите на А4 1996 ADR на дядото, работих по нея. Не ми бе нужен номер, просто взех двата водача, огледални са. Казах модела и ми дадоха нужните водачи. В темата има и линк на производителя. По спомени бяха по 10 лв, на водач, смятана я направих сам. Успех
  19. Не е същата, като останалите за осветление на таблото, Ето тук на ретрофита се вижда каква е Термометър външна температура, ретрофит Трябва да се свали дисплея и да се запои новата крушка. Може да се сложи и диод.
  20. Няма никакав проблем, и при мен е така. Просто чека на таблото проверява за изгоряла крушка, при натискане на спирачката, и изписва ОК, защото всичко е наред. Ако имаш изгоряла крушка наистина, има звуков сигнал и знака продължава да свети.
  21. mitaka

    централно заключване

    Ето тук се вижда как се сваля кората на вратата. Актуатор, както го наричаш, има и в двете врати. Внимавай много при сваляне/качване на кората, събирай си всички уплътнителни гумички, за да не хлопа след монтажа кората и внимавай как откачаш/закачаш жилото за отваряне. Аз заради жилото свалях корите наново, като опрявях тапицерията почивните дни, защото не искаше да се заключва. По проблема със заключването нямам идея. Свали корите и огледай. Принципно можеш да заклюваш и при отворени врати, за да наблюдаваш какво се случва със системата. Успех!
  22. Колега, погледни и тази тема Изпуснали амортисьори на багажника Писал съм там от къде съм взел моите за капака на купето, повече от година нямам никакви проблеми. В таблицата на сайта на производителя има схема с размери и усилие в N, описани по съответен модел, така че ще можеш да се ориентираш, дори и да не си свалил оригиналните. FA Krosno Косер са представители за България.
  23. Aко схемата долу е вертикален разрез на клапата, в мястото отбелязано с "Отверстие для регулировки CO" имаш дупка. Винта за регулиране се вижда отбелязан в синьо, разположен е надолу към рамото на клапата, шестограма е 3 мм, както са писали - "Регулировочньй винт CO". По спомени имаше колеги с 6А които там нямаха такава дупка за регулиране и пробиваха клапата. За да обедниш сместа въртиш около 1/8 до 1/4 оборот обратно на часовниковата стрелка, вадиш шестограма от дупката и форсираш до около 3000 оборота и я оставаш да успокои до обороти на празен ход. След промяна гледаш дали оборотите са стабилни и тогава правиш нова промяна. Мисля, че след реглажа трябва да свалиш и оборотите на празен ход, и разхода.
×
×
  • Create New...