Jump to content

Ghost Rider

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Ghost Rider's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ще се качи някоя любопитна мацка... и хоп я какво е това... а това.... пак може и докато не е в движение някой да ги натисне... идеята е супер просто "Газ/Бензин" трябва да се стигат само от шофьора
  2. Отностно снимката: 1. Българските регистрации не са жълти (вижда се по края на номера) или можеби е внесена преди 20 год.? 2. Явно си е купил 2 а другото в НОВ ВНОС защото се вижда чуждестранната регистрация (на снимката в дясно) 3. Сайта не е лош... (можеше да сложи Ауди Форум сайта...)
  3. Аз си сложих BOSCH преди 2 седмици, но не знам още дали съм направил правилния избор - 80лв (от магазин на приятел)
  4. ИСКАМ ТАКОВА ТАБЛО!!!! Колко ще струва и като дойда до София за колко дена може да стане защото сигурно ще дойда СПЕЦИАЛНО за това и за нищо друго и да знам колко дена ще ми се наложи да стоя в София. Тъкмо да се видя с вас от клуба, че като гледам 90% сте Софиянци П.С. Аз съм с малкия мотор 115к.с. така, че нямам 3те манометъра в дясно на таблото.
  5. Мерси за предложенията Пайнера е много на оферта стига да го има някаде из Варна... а ако някой е купувал нещо от electron.bg да каже имал ли е проблеми, че до сега не съм си купувал нищо от интернет.
  6. Тези дни ще си взема някое евтино MP3 защото старото ми се развали... казвам евтино защото не искам да ме е яд ако ми го откраднат (не че и за тези няма да ме е яд ама едно е да дадеш 200лв. едно е 500 нали?) така де поне докато не си взема гараж за колата... Значи търся си MP3 до 220-230лв. естествено да не е Елит или Нео... Горе съм показал моделите на които съм се спрял и 4те модела са до 230лв... За Клариона мисля, че в сайта на Технополис са объркали нещо, но това те първа ще го проверя... Ако някои има някое от тези нека сподели за какво става въпрос... има ли голяма разлика между тези марки защото ако няма ще гледам да взема по-красивото и с повече функции.
  7. Ghost Rider

    АУДИ 2.5тди

    Тази въпросна шайба при мене има ли някаква опастност и аз ли трябва да я сменям???
  8. Проблема е РЕШЕН! Не знам какви бяха тези философии за оригиналния маркуч (говоим за малкото маркуче което излиза от интерколера 20-30см), че само с него ставало... вярно като го оправих веднага нищо не усетих и много се ядосах... но след като го покарах цял ден реших пак да го пробвам и разликата определено се усети... вече си ускорява като хората много съм доволен, че всичко се оправи )
  9. thesaint11, случайно да ти се намира маркуча от интерколера за който писах тема в "Сервизи/Ремонти" ?
  10. Мерси много момчета за съветите днес смених маркуча с САМОДЕЛКА направих си сам всичко (мисля, че наистина нямаше ефект...) а когато извадих скъсания маркуч какво да видя на него пишеше VOLVO и ми стана ясно, че и някой друг се е опитвал да го оправи или да замаже положението... ще търся оригинален тогава... но ако някой повече разбира какво толкова му е по специалното на един маркуч, че да не може да се оправи с обикновен?
  11. С една дума - GPS. Не съм се интересувал колко струва, но мисля, че ще е ефективно.
  12. Значи купих си колата юни месец всичко си беше наред колата беше без забележки по двигателя с една дума перфектна... преди 1 седмица случайно отворихме да видим антифриза (все пак зима идва) и какво да видим... имаше доста масло вътре... свалихме казанчето изчистихме го много добре и наляхме нов антифриз... мина 1 седмица и в момента има масло, но МНОГО малко... ако някой разбира нека споредели от какво може да е? Питах казаха ми, че може да му е правен ремонт и после да не е прочистена системата (най-добрия вариянт)... следва гарнитура... а и за глава чух... казаха ми щом нямам вода в щеката за маслото да не се притеснявам толкова много... това е за антифриза. Сега за въпросния маркуч... видях го преди 3 дена а от юни карам колата... просто се наложи да сменям изгорели габарити и на левия фар махнахме отгоре една пластмаса за въздуха и точно под нея беше маркуча и какво да видим скъсан или разрязан не знам... и опит да се закрепи с някакжа ТЕЛ... това не е правено от мен а съм му първи собственик в БГ... казаха ми, че в момента нито интерколера ми действа нито турбото си върши работата... защото не вкарвало вече студен въздух в цилиндрите и все едно нямам интерколер а следователно и турбото... турбото си работи но в момента все едно го няма... така ми казаха ако някой е по запознат нека сподели ще съм му благодарен. П.С. Ходих до магазина на Ауди и този маркуч дълъг 20-30см струваше към 250лв... сега съм решил да си го направя сам мисля че в двата края е различен диаметър, но определено няма да им дам толкова пари за парче гума!
  13. Относно автора на темата и аз имам идея за моето Ауди да го направя различно, но просто не знам от къде да започна те първа ще гледам снимки идеи и т.н. А относно Xtuner добра работа и с нетърпение очаквам примиерата на сайта за оптичен тунинг.
  14. Нямало хора от Варна а????? Ще се намерят... къде сега ме пратихте в Копривщица (не че е лошо там)... Все още не ме пишете ако се освободя ще ви кажа... знам, че събирате капаро, но за сега не съм сигурен така, че не ме бройте
×
×
  • Create New...