Jump to content

Дилема - кой от двата смартфони да избера?

43 гласа

1. 1. Кой според вас е по-добрият избор?

• HTC Sensation
      20
    • Samsung Galaxy S2
      23

Recommended Posts

Така, пред дилема съм... :rolleyes: От една страна HTC е със Sense, което е далеч по-приятно от Touchwiz на SGS2. Също и е с по-голяма резолюция(960х540) срещу 800х400 на СГС2. От друга страна СГС2 е с повече РАМ, място, по-добра камера, със супер амолед дисплей...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 51
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Много труден избор, но все пак бих избрал SGSII заради супер амолед плюс дисплея.

Няма да забележиш по-ниската резолюция. Виждал ли си го на живо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много труден избор, но все пак бих избрал SGSII заради супер амолед плюс дисплея.

Няма да забележиш по-ниската резолюция. Виждал ли си го на живо?

HTC-то не съм. Не мога да намеря във Варна да го видя, иначе имах досег с SGS2 и е адска машина! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оффтопик- униндоус фоун 7 върви най- добре на Самсунг (и най- зле на ХТЦ :bia: ) и съм много приятно изненадан от тази марка, колкото и да не я долюбвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегите, които са пипали Хамсунга на живо, могат ли да кажат какво е положението с изработката? Пак ли целия е пластмасов и лъскав като играчка от Лъки бой? :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасна е изработката. Нищо, че е пластмасов. А дисплеят е по-добър от на iPhone4. Нищо, че е с по-малко пиксели.

Който ги е виждал един до друг знае.

Това да робуваш на марки е най-голямата глупост и излагация в стил Йовчо.

Самсунг правят телефоните на Google, ма Йовчо щот нали е разбирач и посветен щел да сложи самсунг само в тоалетната.

Гениален както обикновено. hilezh.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не робувам на марки. Напротив, просто само си патя от САМСУНГ. Или късмета ми е такъв :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подръжката и самите доработки на андроида са по-лоши в сравнение с ХТЦ

На едното "дивижъна от дивелъпъри" е 100 мАймуна. На другото - 1000.

Кои по-бързо ще напишат нещо от Шекспир? hilezh.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чисто субективно гласувах за HTC-то, не съм държал в ръка нито един от двата, просто HTC-та съм имал доста и съм бил до голяма степен доволен, дизайна по ми харесва, и не на последно място не се казва gnusmaS

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sensation се очаква на 27 юни в UK, при нас около средата на юли. Мислех да си го поръчам оттам preorder, но предпочетох да изчакам, за да е от наш търговец. За мен Sense е голямо предимство.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес случайно попаднах в магазин, където имаха Галаксито. Ми за мен лично субективното усещане при държане на телефона е ужасно. Лек, лъскав, пластмасов... Създава усещане за играчка, не за нещо което струва 1000лв. Предполагам е готино телефончето, но не бих си го купил. :bia:

Редактирано от Ivo-G
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.gsmarena.com/htc_sensation_suffers_from_death_grip_iphone_4_caught_snickering-news-2742.php

Това тотално наклони везната в полза на СГС2... Ще хвана телефона с цяла ръка и ще губя обхват, wi-fi... Не мерси!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.gsmarena....g-news-2742.php

Това тотално наклони везната в полза на СГС2... Ще хвана телефона с цяла ръка и ще губя обхват, wi-fi... Не мерси!

Прав си, останалите 10 милиона потребители на айфон ще страдат, а ти се кефи на пластмасарията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...