Jump to content

dragomir

Members
  • Мнения

    198
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dragomir

  • Рожден ден 15.07.1979

Друго

  • Kaра
    A6 - 2.5 TDI

Контакти

  • Website URL
    http://ribolovene.hit.bg/index.html
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1933 профилни разглеждания

dragomir's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И аз да се включа - 4 за мен. П.П. С това темпо - коледния ми подарък за Коледа 2011 е ясен..
  2. dragomir

    КРАСОТА

    Е това е красота.. 3 в 1 http://img523.imageshack.us/img523/4002/18072009138.jpg П.П. Пусках го и в друга тема, но мисля че няма лошо..
  3. Прав си, но за двигателя има решение - 2.7 или 4.2.. ама окачването - е само за гледане, мамка му..
  4. А всъщност къде може да се намери повече информация (от практически опит) за тоя модел ауди? Не намирам много..
  5. Аз лично бях при Дани преди една седмица и направихме диагностика на шестицата ми. Искам да му изкажа благодарност за коректното отношение и за помощта. Бих го препоръчал на всеки, който има някакви проблеми от такова естество, защото лично аз съм много доволен!
  6. dragomir

    Помагайте колеги

    Да, Тоя признак с газирането на маслото е кофти и най-вероятно показва проблем с някой цилиндър.. Успех и дано не е това - че е бая кофти..
  7. dragomir

    СЪВЕТ ЗА А6

    Колега, Моят съвет е вземи си 6-ца до 1997. Според общото мнение испоред опита са добри машини. По новите машини не търпят компромиси от рода "не съм някой с много пари" няма да са уместни. А пък после - ще се хвърлим на 6-ца, 3.0 TDI... Ама като му дойде времето!
  8. Fory браво! Супер обяснение! Смятам че трябва да отиде към основните правила, които трябва да се прочетат преди да някой да стане член! Т.е. над чертата може би...
  9. Абе пичове (diesel_shades и troyaneca), чудя се поради каква причина любител на БМВ или Мерц ще се регистрира във форум на ауди, не само, ами и ще коментира и следи темите? Не ми е много ясно. А иначе сте добре дошли ама няма смисъл от заяждане и злобеене. Всеки има право да си харесва нещо, пък където и да е произведено то.. Не е нужно да ми отговаряте в стил, който е твърде очакван от вас, а по скоро това е въпрос, на който би било хубаво да си отговорите всеки за себе си..
  10. dragomir

    Тениски

    Искам 2 бр., една бяла и една черна XL размер. За доставка: София, Казичане, Индустриална 3, Драгомир Иванов, 0895 477 049 Благодаря!
  11. dragomir

    Повреда в турбото

    Колега, предната ми кола беше Б4 1.9 и ремонтирах турбото в Bosch Superdiesel (в София на Околовръстното). Зависи какво му е но при мен беше към 900 лв.. Кофти! Но като гледам си в Бургас, така че не знам. Успех!
  12. dragomir

    AEL (AAT) vs ACE

    Колега виж тая тема, преди известно време се чудех и аз: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=48680 може да ти помогне в избора.. Но мое лично мнение - ако ще взимаш бензина - не слагай газ...
  13. Алекс, нямах нерви да изчета всичките три страници от темата, а и тя е станала май за фирмените сервизи и т.н, но да ти споделя пък може и да съм полезен. Сам си смених накладките и след 1500 км задно ляво взе да стърже. Оказа се че като го свалихме с Влади - маншона се беше измъкнал и цилиндърчето беше замърсено яко и заяждаше. Не зная дали има шанс да е това, защото пък нали са ги сменили в сервиз?...
  14. dragomir

    Devil VS' Angel ...... Eyes

    Гледам караш А6, но не каза коя година и т.н. Прецени внимателно, защото фаровете с двете лупи на по-старите 6-ци са си доста добри и отиват на тия коли и ако им плеснеш някоя глезотия ще е зле. Но Ако е по-ново - вече може би ъпгрейда ще е добре. Виждал съм само angel eyes но на 4-ка - не е лошо, но аз бих ги сменил със стандартните, но нови. Успех!
  15. Странно, защото и аз не бях чувал за алуминиеви. Най вероятно са сменени с алуминиеви впоследствие. Моята е 95 и не са алуминиеви.. Вече карам почти 1 година след като я взех и не съм пипал още нищо по окачването. Стабилно е като го сравня с предната ми Б4, където бях на смяна на макферсони и биалетки на всеки 4 месеца...
×
×
  • Create New...