Jump to content

Eastern

Members
  • Мнения

    83
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Eastern

  1. И в крайна сметка за колко я даде? Сега им търсят по 70...
  2. Вземи рамата и можем да я проверим, вероятно на тези км е била преди 2015та. Цената е безумно, безумно висока.
  3. На колко реални километри е тая кола?
  4. Ако ви се случи ел. багажника при AVANT да започне да се отваря до средата или съвсем малко, оправията е следната: отваряте го с външния бутон на самата врата отзад, след това на ръка го отваряте до края или до позицията, до която желаете да се отваря, след което натискате и задържате вътрешния бутон на капака докато не чуете звуков сигнал.
  5. От там са евтини млатените тоталки. Има и неудряни на по 10-12к $, но са на по 300 000 км и нагоре.
  6. Сега пак не мога да си ъпдейтна поста, но и това ми прилича пак на не 4Ф джанта..
  7. Странно.... https://www.original-felgen.com/4g0601025bn1h7.html Възможно ли е да има 20ки за 4G със същата визия? Май да? Виж партномера от линка и снимката след това?
  8. кое е от 4ф, тия на седановото с водния знак на снимката ауто24.ее ли?
  9. Виж ето тези, има ги същия продавач и като втори комплект без гуми. Нещо не се намират много джанти за 4G оригинални. Реплики колкото искаш. https://www.cars.bg/offer/5da41ae9b992e379241e9be1
  10. Четох, че лесно се убивало MMI_то, затова ме е леко страх. На пасата с диск и SDкарта за 1 час стана.
  11. A6 2013-та. https://imgur.com/DK4MZSF https://imgur.com/1Cl3GBK
  12. Нещо няма връзка бартер за кола за 5400 с кола, която продава за 8000 и която ако я пусне на 5400 и е реална, ще изчезне на секундата.
  13. T.e. аз сега на Аудито не мога да му ъпдейтна картите никак?
  14. Аз не схващам как на Пасат 2014 -та можеш да си ъпдейнтеш за 1 час всичко сам без никакви активации и простотии, а за А6 2014 да трябва да плащаш, да трепериш и прочие? При това говорим за купено А6 от Порше с гаранция 1 г. и 20к км и т.н. и в един момент се оказва, че картите са му от 2014 г. и никога не е ъпдейтвано плюс стоят като активни две сервизни акции, които не са направени. И при въпрос в Порше ти казват ъпдейти няма.
  15. Колеги, какво ще рече тази удивителна? С VCDS няма грешки, сервизният интервал ли не е нулиран след смяна на маслото? И изписва всеки път Inspection Due (по табло до инспекция са 2600 км). Второто има ли как да се ресетне >? Плюс Airbag passenger ON. А има човек на пасажерската седалка.
  16. Човече, как кореспондира този коментар ТВОЙ с долния ти, бе, ти за някакви ултрамалоумници ни взимаш>? За мен си поредният лъжлив продавач, който като се регне в Ауди форум и си мисли, че е станал част от някаква секта, която ще му пристане веднага. Айде да ни пуснеш номера на рамата на колата, ще ти кажа на кой да платиш 8 или 9 евро за цялата история, след което да я постнеш тук? Устройва ли те? И ако не си лъжец, ми даваш сметка да ти възстановя аз парите.
  17. Именно, да продаваш кола без фреон значи нещо не е ОК, което моментално изключва всичко в тезата поддържана кола. Да не говорим, че снимките са ужасно неясни, левият борд на шофьорската седалка за кола на 133к е размазан направо, а и като цяло дори на 3.2FSI, каквато имах преди 2 години, веригата се беше предала на 175к, а не рано рано. Опааа - това мултитроник на предно ли е? Това е като коронавирус на 3.2бензин
  18. Малко си грубичък, даже повечко и понеже прекаляваш, ще ти отговоря. А и ти пригласят себеподобни. Първо, притежанието/покупката на десетгодишно 4F не прави никого НЕсиромах или обратното, печенето на дупарката ти през лятото на Касандра не те прави теб нещо различно от СИРОМАХ, който се стреми да изпъкне пред останалите, личи си и по колата, че не си от НЕсиромасите, нищо, че си много отворен. Второ, самият ти си пишеш неадекватно обявата. През декември пишеш - Остават 2 месеца до смяна на масло и филтри. Преди близо 2000км имаше едно скачане на оборотите на празен ход, но приключи и всичко вече е точно. Какво значи остават 2 месеца? Според компютъра на колата, според навъртяните километри? Те двата месеца са минали, обслужил ли си я или чакаш НЕсиромаха да дойде да се качи за 15500 на платнения ти салон? Какво значи преди 2000 км имаше скачане на обороти, но всичко е точно? От само себе ли си стана точно или? И с тия точно джанти ли и искаш 15500? И с тоя изтъркан волан, който НЕ отговаря на 240000 км, без S-Line, без втори комплект гуми? Преди ПЕТ години продадох на 14к 4Ф с рекаро кожен салон, на същите километри, с два комплекта гуми с джанти 18" и в доста по-добро състояние. Ти нещо си се размечтал, , с обиждане на сиромаси не виждам къде си тръгнал....
  19. Това в обявата е A6-ца, не А5. И аз съм я проверявал, но само като история. Ти конкретно нея ли си гледал и каква точно и е случката?
  20. Нямам представа. Той си беше написал, че колата е спешна до 29.01 и цената на 30.01 се вдигна. Доколко резонно е това, е друг въпрос.
  21. Нямах възможност в указания от продавача срок, а сега цената се вдигна с 5000.
  22. Историята на колата излезе, не мисля, че е редно да изтъпаня тук файла. Последно колата е влизала в официален сервиз края на 2016 в Италия на 138 000 км. Има общо 20 сервизни записа. Годината и и месеца на производство са като в обявата. Обслужвана е дори за гуми в официален сервиз. Не виждам ремонти, различни от обслужване, а се нагледах тези дни на такива коли, влизали с течове, проблеми с управлението и прочие в официален сервиз. Обаче нищо не знам от началото на 2017 до края на 2018, когато колата влиза в БГ по думи на собственика. Пробвах през гаранционния фонд, но харпуните отдавна скриха, 100% умишлено, нито да можеш да видиш рамата по номера, нито да можеш да видиш кога е влязла и регистрираната колата нито с рама, нито с номер.
  23. В случая това е най-евтиното в нашето мобиле, което обикновено не е добър атестат Ще му проверя историята и ако не бива освен да се насочвам към А6 с тоя мотор 313ps, доколкото успявам да намеря инфо, там скоростната кутия е същата -8 степенен типтроник. Целта ми е да избегна S-tronic вариантите. Моля ви поправете ме ако съм в грешка.
  24. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21575018420028394&slink=e3ijut Интересна цена. Някой гледал ли го е? Това трябва да е със здравия ZF автомат 8 скорости или съм в грешка?
  25. Такива обяви с главни букви, 100 удивителни, даже не ги гледай. Шансът да попаднеш на нещо читаво е в рамките на едноцифрен %.
×
×
  • Create New...