Jump to content

Gangbango

Members
  • Мнения

    735
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 3.0TDI

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

1930 профилни разглеждания

Gangbango's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Поръчвайте си от ravenol-shop.de Поръчвал съм веднъж от там. Даже пращат календарче и химикалка.
  2. Според мен е била в регенерация.
  3. Е....мисля, че и на канал ще стане. Моста се сваля съвсем малко и не се разкача всичко.
  4. Не се свалят гърнета. Спуска се целия заден мост малко.
  5. Колеги, някой може ли да направи читав анализ на един казус? Карам на магистралата със 140 и решавам да ускоря до 300. Давам газ до дъно и колата започва да ускорява, но осезаемо бавно. Като отпусна газта с 1см се усеща тласък и започва да дърпа по-добре колата. За фабрично CDYA става дума с типтроник.
  6. Мегма? Само дано не се превръща в Смегма след 1000км !
  7. А дали може да се направи пълно преминаване към лед светлини? Двете секции на фара, мигача и фаровете за мъгла?
  8. Пътя за оттичане на водата на петата врата на комби според мен трудно може да се затлачи. @Sion, в моя случай има смисъл да пробвам с каквото и да е друго уплътнение. Може моето да е деформирано в малък участък и теча е готов.
  9. А колеги....такова....дали могат да се намерят нови уплътнения за задната врата на комби? При мен влиза от горната страна при много силен дъжд и на автомивка. Събира се локвичка върху щората, когато е опъната. Като отворя в последствие вратата на багажника, уплътнението над локвичката е мокро. Следващия път ще сложа жената в багажника да гледа точно от къде влиза водата, но на този етап предполагам, че е уплътнение.
  10. Аз тогава съм луд, че сменям маслото на кутията на 40 000 км. Ама.....нека.
  11. Gangbango

    DPF филтър

    Моята правеше регенерации на всеки 120-130км. Спрях егр и вихрови и сега прави на 600-700км. За мен е повече от добре такъв пробег. Е......ОвивО регенерира на 2000км, но и 6-700 бива.
  12. Вече 4 облегалки излекува един тапицерист. Най-добре да се свали основата със щипките, да се залепи към пластмасовата кора и после да си се монтира кората. М/у другото.....супер лесно се сваля кората дори като е здрава.
  13. Супер.....и на днешната икономическа обстановка, колко рубли излезна този кеф? Моята е 4Ф, но порядъка сигурно ще е горе долу същия.
  14. Освен т.1, другите кажи речи не са проблеми. За SD картата - за да я прочете трябва да е форматирана във FAT32 и да е до 32GB.
  15. Gangbango

    Проблем със скорости

    Аз първо бих сменил масло и филтър, ъпдейт на кутията, ако има наличен. 350лв за двете неща едва ли ще те съборят. Започвам да мисля, че минаването от 3-та към 4-та е първия сигнал за остаряло масло. При мен се беше появила една много особена вибрация точно при минаването от 3 към 4. При теб пък забива. Нищо чудно да иска просто ново масло.
×
×
  • Create New...