Gangbango

Members
 • Content Count

  285
 • Joined

 • Last visited

About Gangbango

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A6 3.0TDI

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

634 profile views
 1. Айде, навит съм и аз да мина с комбайнера. Искам и аз да врътна друга 4ф-ка за да знам моята къде се намира
 2. Бах....ще се направя, че ще я купувам само за да врътна едно тестово кръгче.
 3. Иван, да процедурата е такава. Ако вземеш колата на твое име по договор (нотариален акт), трябва първо да я регнеш на твое име в кат по постоянен адрес. После палиш до Видин, вземаш баба си и при нотариус прехвъляш колата на нейно име. Така стават много нотариални такси. Като я прехвърлиш на нейно име е ясно, че трябва тя да я регне в кат Видин или ти с пълномощно от нея. Аа....пропуснах, освен нотариални такси за 2 прехвърляния, ще се плащат и 2 данъка придобиване към Варненска и Видинска община. Тоя данък придобиване си е задължителен и е различен от годишния данък, който също трябва да е платен за да стане прехвърляне.
 4. Точно в Петък пререгистрирах една Пунтара и минах процедурата за пореден път. Няма драми, само трябва да набавиш нужните документи, чийто набор зависи от това дали новата кола е вече регистрирана, нов внос или пък е чистак бърсак. Това да я регистрираш на баба си не е проблем, може да идете заедно, може тя да ти направи пълномощно за да идеш сам. Но важното е, тя да бъде собственик на автомобила. Ако ти си собственик по нотариален акт или друг документ за покупка....няма да можеш да я регистрираш на нейно име. Ще се наложи първо да я регнеш на твое име (с всичко произлизащо от това) и после да я прехвърлиш на нейно име (с всичко произлизащо от това). А това, че вече има кола на нейно име не е проблем. Аз съм с 3.
 5. Колега, как установи, че този лагер е заминал? Аз имам едно виене много прилича на лагер на главина, но така се чува, че не мога да определя дали ляв или десен. И в завои не се изменя силата. Имам чувството, че идва от средата на предницата. Не знам там още какви лагери има.
 6. Като гледам от снимката изглежда е малката , но тя преди или след ДПФ е, не знам.
 7. На мен не ми допада, има муха до врътката за звука.
 8. И как се снабдявате с ОЕМ спирачки?
 9. Аз съм с предни и задни Ате и зверски цапат джантите. За мен спират доволно, обаче много цапат.....сигурно това е показател и за скоростта, с която свършват. Преди на Пасатора бях сложил едни накладки ITN......много ми харесаха. Твърди като камик, стопиха нови дискове преди да свършат, но и спираха доста. Не ги намирам вече.
 10. А при завиващи фарове, възможно ли е слагане на тези лупи EVOX-R ?
 11. Сега си спомням, че след процедурите при моята кутия, вибрираше за 4-5 превключвания от 3та към 4та и после спря. Дай и шанс да го израстне това. Но може пък и да е наистина от хидрото при теб.
 12. Ъпдейт на положението. Сутринта търсих електричар да дойде да нагласи клемата пред пасажера. Оте*аха ме. Отидох и взех бош като оставих моя в мототехниката. 330 лева чисто ми излезна. Монтирах и запали от раз, обачеее нямах време да въведа там кодове модове в компа и тръгнах. Сега показва това:
 13. Добре, ще ида първо в сервиз за клемата и ако не оправи нещата ще ходя до мототехника да си дам моя акумулатор за нов бош.
 14. Е този майстор, ако се качи в мойта сигурно ще каже, че вече е скъсала вала и синджира Аз определено си усещам превключванията, но зависи от газта де. Мога да я карам да превключи неусетно, но мога и да я карам да лашка леко като превключва.