Jump to content

Prophian

Members
  • Мнения

    146
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Prophian

  1. Кефи ме как хора, дето са нямали досег с битди говорят за това. Иначе имам 326 версията 2018 седан а6, на светофарни гонки има мъчна първа скорост, но ако тръгваш на лънч, там положението е друго. На две динота изкара близо 9% повече коне на колела от заводско дадените. На лънч времена от 4.8-4.9 до 100 на сток са реални, без лънч около 5.2-5.3 до 100. С ремап отива на 380 коня, 750-800 нм, като кутията държи до 1000нм. Спирачките са малко кекави и е хубаво да се сменят.
  2. Колеги, Търся някой, който да разбира от Audi Car Play, на A6 C7, 2017, проблема е, че няма изходи в жабката, а в под лакътника има само 2xUSB i AUX, като цяло ми трябва или да скрийн мироринг или просто да пускам Waze-a на екрана. В ММИ менюто има grey-out-нато Audi Phone Inferface, обаче на основното меню няма Audi Car Play. Ще си платя каквото е нужно :Д
  3. Всеки дизел от 3.0 нагоре има вериги и турбота, така че нищо ново, тука е хубавото че са по-малки от големият Гарет (където е единично турбо) и като цяло се рециклират успешно, иначе по 2-3к лева на турбина (нова), може и по-малко ако имаш късмет. Веригите е ясно, около 3к стъпва ремонта, при твой човек, дето ще ти държи колата 2 години - може и по-малко. ЗФ-а го дават безсмъртен, на фона на всичките други булшитни.
  4. Има хора ги бутат до 900+ нм и изглежда държи
  5. Кутията при битди не е с 550нм кутията, а тази до 1000нм, преди месеци в c7 темата това се обсъжда.
  6. Имах 3.0 дизел преди това, 240 кончета дето беше, ама в а5. Просто тука се държи по-адекватно мотора, търбо лага е по-малък, разхода е подобен като на единичното турбо.
  7. Е не си прав, аз например съм с БИ-ТДИ и нарочно целех това, правя 40-50к на година возия, среден разход по борд комп за последните 36к км е 8.2, набира си мощно, с ремап става 380 кончета, 750нм.
  8. Личното ми мнение е : бягай от това недоразумеция, 6 цилиндъра мотор, на предно предаване, кофти кутия, дори да беше 4х4, пак бих имал 1 на ум . Едит: особено дизел с повече нютон метри от бензина, тръгването на мокро ще ти докарва депресия.
  9. Сигурен ли си, че има такова животно с такова предаване на автомобил със 6 цилиндъра ? Иначе кутията е 8-speed multitronic, или в бг средите известен с мултитрошляк.
  10. Prophian

    Interior Light Въпрос

    Прав си, обърках се.
  11. Благодаря ти, доста помогна Със сигурност ще сменя маркучите с метална оплетка и добра спирачна течност.
  12. Prophian

    Interior Light Въпрос

    Щом при А6 има трилъчеви с подгрев и тука има.
  13. Разликата между М-Тек и Tarox е 300 лева за комплект предни дискове (grooved, 345mm), един колега вика да погледна EBC.
  14. Скоро мисля да сменям дискове и накладки, тъй като не съм запознат за точните размери на дисковете, а имам желанието да сложа сравнително хубави, ще се радвам на някакво мнение за конкретна марка и впечатление. Джантите са 20", А6 BITDI sedan. Благодаря предварително!
  15. Prophian

    Не загрява колата!

    Не, просто пича се обажда неподготвен.
  16. За мен каското е необходимост, преди година и малко бях в ПТП, където и двамата водачи бяхме виновни, мен ме удариха странично, на кола 2017 година, трябваше да се сменят 2 врати, челно стъкло, долен праг, преден амортисьор с възглавница, сума от 23к лева. Изплатиха си всичко. Каското беше 3.6к на година, но със сигурност вече се е избило 5 години напред.
  17. Здравей, в подфорум на "Какво ауди да си купя" сме
  18. Изказах се неподготвен тогава, съжалявам колеги.
  19. Автомата държи до 1000нм, не знам за какво безславно загиване говориш (вероятно човека говори за C7), а не някоя по-стара генерация.
  20. В Друмник правят калибрация и имат необходимите апаратури за целта, но и там ако разберат, че е краден, ще ти откажат.
  21. И при мен се появи тресене, но на 80к км, сега на 93к смених дифтунгите, о-пръстените (горен и долен) и няма спомен. Явно това са им слабите места, колата е 2017, битди.
  22. Много приятен блог пост, аз също се надявам някой ден да го посетя. Пък знае ли човек, може и да си тръгна с нещо от шоурума
×
×
  • Create New...