Jump to content

Briefs

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a4 b7

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Briefs's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Briefs

    B&O прекъсване

    Аз успях да намеря друг изгорял и от 2та ми събраха един здрав
  2. Briefs

    B&O прекъсване

    Усилвателят ще е. При мен стана същото след слагане на фолио на стъклата. После се зачетох че масово горят така, защото водата която пръскат за фолиото се изтича точно върху усилвателя.
  3. Briefs

    Мнение за Mr12Volt

    Здравей, Някакъв файл ли се качва за да се смини, че в настройте нищо не намирам?
  4. Briefs

    A5 Bang & olufsen проблем

    Да с 2 3 различни кабела и няколко телефона. Все едно и също си е
  5. Briefs

    A5 Bang & olufsen проблем

    Здравейте. Колата е а5 coupe 2009 със банг музика и mmi 2g high. Проблема е че когато се слуша музика през радио или сд диск всичко работи перфектно, но ако пускам през телефона, от aux кабела в подлакътника, колоните под задното стъкло и баса в багажника изобщо не работят. Така нормално и разликата в звука е огромна. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо и къде мога да търся проблема?
  6. Briefs

    Въпрос за скорости

    Зелено трябва да е на 100%. Явно са и наливали обикновен атф, защото lifeguard6 е жълт, а не червен.
  7. Броня, стопове и капак се сменят и всичко пасва перфектно
  8. Briefs

    Проблем със стартер

    На диагностиката за дюзите не и вярвай много какво показва. Моите ги показваше че са добре, а на стенда една беше зле, а другите 5 много зле.
  9. Колеги някой с насоки? Ако се кара на къси разстояния без да загрява много няма проблем със задна. Обаче я забелязвам от около месец, че като покарам 50тина км или повече, като сменявам от D на R не зацепва веднага на задна, а около секунда се усеща като на неутрална и чак тогава влиза. Някой клапан ли сдава багажа или е по-дълбок проблема?
  10. Briefs

    фарове с лупа на Б7

    С монтажа няма никакъв проблем. Модул не съм пипал, защото колата е доста екстрова и явно си е била със съвместимия за биксенон модул. Оригинално имат датчици за височината, да, но аз не съм слагал и нямам грешки.
  11. Briefs

    фарове с лупа на Б7

    Аз съм го правил и минах доста леко. Само фарове и букси. Не ми се занимаваше обаче да преправям буксите и просто си взех адаптори(от обикновен към биксенон) от амазон. После малко прекодиране с вагком и всичко си дойде.
  12. При мен е същата работа. Най-лесно ми се получи като свалих жабката и можеш да я избуташ отзад. Хубавото е че поне cd changer-а се извади без проблем, защото и над него има болт.
  13. Briefs

    Bluetooth за RNS-E

    Здравейте, колата е а4 б7 с rns-e, фабричен блутут за разговори и bose. Като я купих имаше допълнителен блутут забоден на мястото на чейнджъра за музика, но спря да се свързва с колата. След това от Amazon взех друг блутут за буксата на tv tunera, но след година и той спря. Въпроса ми е някой знае ли друг вариант за блутут, който да не се налага да го сменявам през няколко месеца.
  14. Briefs

    Проблеми с EGR

    Тоя клапан за картерните газове се продава и на други марки, не само огиринален, въпреки че в каталозите не излиза. Ако се търси за 239коньовия мотор излизат за по 70-80 -100лв според марката и е 1:1
×
×
  • Create New...