Briefs

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

About Briefs

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  a4 b7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Усилвателят ще е. При мен стана същото след слагане на фолио на стъклата. После се зачетох че масово горят така, защото водата която пръскат за фолиото се изтича точно върху усилвателя.
 2. Здравей, Някакъв файл ли се качва за да се смини, че в настройте нищо не намирам?
 3. Да с 2 3 различни кабела и няколко телефона. Все едно и също си е
 4. Здравейте. Колата е а5 coupe 2009 със банг музика и mmi 2g high. Проблема е че когато се слуша музика през радио или сд диск всичко работи перфектно, но ако пускам през телефона, от aux кабела в подлакътника, колоните под задното стъкло и баса в багажника изобщо не работят. Така нормално и разликата в звука е огромна. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо и къде мога да търся проблема?
 5. Зелено трябва да е на 100%. Явно са и наливали обикновен атф, защото lifeguard6 е жълт, а не червен.
 6. Броня, стопове и капак се сменят и всичко пасва перфектно
 7. На диагностиката за дюзите не и вярвай много какво показва. Моите ги показваше че са добре, а на стенда една беше зле, а другите 5 много зле.
 8. Колеги някой с насоки? Ако се кара на къси разстояния без да загрява много няма проблем със задна. Обаче я забелязвам от около месец, че като покарам 50тина км или повече, като сменявам от D на R не зацепва веднага на задна, а около секунда се усеща като на неутрална и чак тогава влиза. Някой клапан ли сдава багажа или е по-дълбок проблема?
 9. С монтажа няма никакъв проблем. Модул не съм пипал, защото колата е доста екстрова и явно си е била със съвместимия за биксенон модул. Оригинално имат датчици за височината, да, но аз не съм слагал и нямам грешки.
 10. Аз съм го правил и минах доста леко. Само фарове и букси. Не ми се занимаваше обаче да преправям буксите и просто си взех адаптори(от обикновен към биксенон) от амазон. После малко прекодиране с вагком и всичко си дойде.
 11. При мен е същата работа. Най-лесно ми се получи като свалих жабката и можеш да я избуташ отзад. Хубавото е че поне cd changer-а се извади без проблем, защото и над него има болт.
 12. Здравейте, колата е а4 б7 с rns-e, фабричен блутут за разговори и bose. Като я купих имаше допълнителен блутут забоден на мястото на чейнджъра за музика, но спря да се свързва с колата. След това от Amazon взех друг блутут за буксата на tv tunera, но след година и той спря. Въпроса ми е някой знае ли друг вариант за блутут, който да не се налага да го сменявам през няколко месеца.
 13. Тоя клапан за картерните газове се продава и на други марки, не само огиринален, въпреки че в каталозите не излиза. Ако се търси за 239коньовия мотор излизат за по 70-80 -100лв според марката и е 1:1
 14. Затчик колянов вал я закачи на живи данни на 1ви канал и докато въртиш виж дали се променят. Трябва да са около 200-250.