Jump to content

Petleshkov

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Petleshkov

  1. Petleshkov

    Ниско ниво на маслото

    Преди да стигнеш до сигменти какво друго смени за да опиташ да спреш разхода???
  2. Petleshkov

    Ниско ниво на маслото

    Колеги някой имал ли е проблеми с разход на масло 2.0 тди 177.Колата е на 140 х км. Разхода е за 2500 км 1 литър масло.Някакви идеи от какво може да е ???
  3. Здравеоте колеги!имам останало масло 500 мл за раздатка и около 850 мл за доф. ако на някой му трябва. Оригинално е.
  4. Привет колеки днес ми светна някаква мн странна грешка на таблото някой знае ли за какво става въпрос ???
  5. Здравейте колеги!!! Търся камера за 4g оуроуд 2014 моята даде фира,а нова е мн кинти. Някой можели да даде идея от каде да търся??? Ще съм благодарен Номера на камерата е 4G0907217A
  6. Какви са вариянтите за чистенето на клапите???Разглобяване или може и машинно???
  7. етора ръка е голям риск я работи както трябва я не!! По скоре не като знам километрите на автомобилите в БГ. Аз ще пробвам с едно почистване на клапите и ще си покаже.
  8. Правил ли си някакво проучване на какво се дължи това блъскане
  9. Още едно бързо питене. Какви са въриянтите за почистване на калапите?? Разглобяване или има и машинно почистване???
  10. Да наистина тогава е най усезаемо при лек наклон като подам малко газ и удря. При първа възможност ще я закарам да ги почистят. Благодяра за иннфото!!!
  11. Извинявай за зъпроса но какво общо имат калапите стова откачане и закачане образно казано Неразбирам за това питам не се обиждай!!!
  12. Привет колеги! Имам следния проблем на А6 3.0 дизел 239 к.с. Когато карам градско до трета скорост като отпусна газта се едно е на свободна и след като подам газ се чува едно думкане ,все едно скорстите зе закачат за мотори и обратно. Някой имал ли е подобен пробле. ???
  13. Привет колеги. Имам следното питане!!Преди няколко дни свалих дпф за почистване,след като извърших процедурите вчера качих дпф и след това светна индикацията за дпф и за подгрева. След като опитах да изтрия грешките неуспешно покарах колата на дълго макар че е в авариен режим светна и чека. Някои може ли да каже как да изтрия грешките????
  14. Petleshkov

    Проблем с DPF-a

    Вчера смъкнах дпф и според мен е мн добре стоиности също ги гледа един спец и каза че са ок. Ето снимки на дпф. Едната е от входа а другата е от изхода
  15. Знаеш ли на кои канал мога да ви дя стоиностите на сондите???
  16. Здравеите колеги!Колата вече 2500 не пуска рег.и пуши кога се кара с мн газ. Някои имали представа от какво може да е??? Дюзи,помпа,турбо са проверени.Могат ли да се видят сондите на дпф а на ваг-ком и на кои канал ???
  17. Petleshkov

    Проблем с DPF-a

    Турбината е ок. И нея я проверих. Този филтър не съм го сменял има ли вероятност от него да пуши при условие че не гори масло??Имам съмнения че някоя от сондите на дпф не е в час и неиска да регенерира,защото 2000 км не пускала регенерация а общо взето се кара градски реежим.
  18. Petleshkov

    Проблем с DPF-a

    Колата е 2010 март. Проблема на колата е че с много газ изпушва.Дюзите са чисто нови помпата е проверена и ок. Всеки ми казва че егр и дпф са за майхане. Колата не записва грешки!! Незнам какво да правя. Ако някои се е сблъсквал с подобен проблем ще съм благодарен ако може да помогне!!!
  19. Petleshkov

    Проблем с DPF-a

    Здравейте колеги!Имам едно питане!!някой знаели на кои канал на ваг-кома мога да видя показанията на сондите на дпф а???? За а6 3.0 дизел
  20. Колеги открих проблема!!!Помпата е задрала и от там всичко останало по горивната система е боза,за съжаление.Голям какшкавал са по новите коли.
  21. Има ли вероятност да е някои датчик на реика на помпа или пак дюзи
  22. В петък мога да я закача за да видя дюзи реико и т. н.колко трябва да държи на обратна нафта и на кои канал да го видя???
  23. Здравейте.имам следния проблем двигатела на празен хот люла хаотично не в ритъм смисъл се е дно някой цилиндър изчезва пак идва и така. Преди около половин година подмених всички дюзи с чисто нови, поради тази причина, и сега същия филм. В движение вс е ок няма шумове от двигатела не тресе или прекъсва. Ако някой може да даде съвет каде да търся проблема ще съм благодарен!!!става дума за А6 С6 3.0 дизел 240 к.с
  24. Да ми преоръчате някой читав майстор който се занимава с дпф за Пловдив???или в порше да отида???
×
×
  • Create New...