Jump to content

Kestrel

Members
  • Мнения

    413
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Kestrel

  1. За съжаление в България е трудно да се намери да се пробва. Говорим за актуалното ТТ, но дори Порше Запад го нямат. Иначе куатрото обещават да вдига 0-100 за 5.3 секунди. Това за мен влиза в категорията фън. Този коментар за фризьорките е интересен, защото го чувам за втори път. Като цяло според мен последният вариант на TT пунтира доста R8, та не знам дали фризьорките ще го харесат. В наше време нещата се объркаха малко, защото ако си забелязал повечето големи джипове ги карат жени, та не знам. Да, точно това исках да разбера - мнение на някой който има ТТ и го ползва по този начин, защото от един тест драйв е трудно да бъдат преценено.
  2. За съжаление не познавам някой с такова ТТ, което искам да взема.
  3. Изкушавам се да сменя А4 с ТТ. Наясно съм с ограниченията в пространството и багажа - това не е проблем. Въпросът е дали ТТ-то може да се ползва като нормална кола и за дълъг път, а не само за фън. Това от гледна точка на окачване (колко е твърдо/меко/ниско), комфорт и возия. Как е положението през зимата? С две думи дайте аргументи да се убедя, че това е (поне донякъде) и практична кола.
  4. И аз проучвах въпроса, но реално само трифазен ток и големи киловати те оправят на проточния. Даже си прекарах трифазен ток, но накрая реших и си сложих обемен и не съжалявам. Взех си Ariston от Bauhaus - водата е готова за половин час, 40 минути - явно има нещо, което я върти и по-бързо се грее (е издава малко звуци докато работи, но не е кахър). За един човек и 50 литров те оправя идеално, а този размер на Ariston-a е съвсем малък и кубичен. Ето за това иде реч http://www.emag.bg/elektricheski-bojler-ariston-shape-eco-50-1800-w-50-l-0-8-mpa-funkcija-eco-termichna-izolacija-led-indikacija-bjal-6927828051417/pd/DNP0LBBBM/
  5. Ако искаш уникална камера и много добра безплатна навигация отговорът е Лумия 925. А ако харесваш четвъртит телефон виж Лумия 930 - моментния флагман на серията. За всичко останало няма бележки. Освен това имаш вгладен безплатен Уърд, Ексел, Аутлук и други подобни ако те ползват. Синхронизацията на задачите и календара с Уиндоуса са перфектни.
  6. Абе истината е Windows Phone 8 (сериозно)
  7. Kestrel

    Audi A4 B8 Facelift

    Тая пластмаса точно пред очите на шофьора брутално дразни. За толкова пари кола, половината от алуминий, толкова ли не можаха да я направят тая планка от алуминий а не от посребрена пластмаса ...
  8. Kestrel

    Audi A4 B8 Facelift

    Има малко по-консервативен вид от сегашната и естествено прилича на А8. Не е лоша. Интересно контурните линии на предния капак променени ли са - струват ми се по-скосени.
  9. Звучи ми като хидравликата на вулана. Ама там е по-скоро вибриране на волана, не тракане. Но иначе както го описваш - на бавен ход и на място на такова нещо ми мирише
  10. Аз я видях, дори седнах вътре - поне за предните пътници е доволно широко и комфортно. Цената ... надявах се да е по-ниска, щото така разликата с Q5 е доста малка, но ... Иначе джипката си е мечта.
  11. Да, за съжаление с Б5ците си донор на бензин. И на мен на старото Ауди редовно ме източваха. На един колега Пасатора също. А веднъж ми откраднаха чистачки за 6 лева на 2 г. възраст ... Решението при мен беше гараж - колегата с Пасатора я спира на невъзможно място прилепена до стена...
  12. Не знам що, но аз съм фен на old luxury... От друга страна не съм фен нито на Mercedes S klasse, нито на Audi A8, щото и двете са повече status symbols.
  13. Kestrel

    Мнение за турболиране

    и след това се свири на нея докато колата избяга
  14. Kestrel

    Новата А8 2010

    Ни мъ кефи Явно още не съм дорасъл за този тип кола
  15. Kestrel

    А4/Б8

    Да и аз след като зададох въпроса чрез дедукция стигнах до същия извод ... Доста тъпо от моя страна. Даже установих, че ако след като са се отворили малко, натиснеш и задържиш бутона за отваряне, се отварят до долу. И обратното със бутона за затваряне - първо се затварят до открехнати, а след това ако пак натиснеш и задържиш се затварят до горе.
  16. Kestrel

    А4/Б8

    А някой може ли да ме осветли как като заключвам колата през дистанционното мога да накарам отворените прозорци да се затворят сами. Случайно установих, че има хватка на дистанционното да задържа един от бутоните и да се отварят с по 1 см всички прозорци, така че не може да няма хватка да натисна нещо и да се затворят...
  17. Kestrel

    А4/Б8

    I b8!
  18. Kestrel

    А4/Б8

    А после, Daks, да споделиш дали след ходенето са ти се обадили от Галъп да те питат зорлем дали си доволен. Аз два пъти го водих тоя разговор - веднъж след като я взех и втори път след като влязох в сервиза за смяна на едно жило на предния капак. Засега съм много впечатлен от обслужването... дано не се разочаровам по-нататък.
  19. Kestrel

    Новата А8 2010

    Прилича, на голямата сестра на А4-ката - същия грим в лицето и в дупето. Каква е тая мода на големите коли, да изглеждат като подути версии на малките - и панамерата изглежда като един подут кайман. :hilezh:
  20. Kestrel

    А4/Б8

    интересно, това видео навсякъде предизвиква коментари за русата работничка
  21. Kestrel

    А4/Б8

    Дойде 1ви ноември - което поставя резонният въпрос ЛЕД светлините ще се признават ли за дневни светлини или ще трябва все пак да се кара на къси? Според мен е повече от редно да се признават, при положение че точно за това са сложени, но дилърката от Ауди ме предупреди, че са ги спирали ченгета и са се заяждали. Някой има ли опит ?
  22. Моята сервизна книжка е уж на български - ще видя от там и ще докладвам.
  23. Колега, кажи какво стана с разхода? Мен на старото Ауди ми крадоха наскоро бензина. Много елегантно, следата беше само една малка резка по боята до капачката - там където бяха пъхнали нещо и бяха огънали петлето, което заключва капачката. Веднъж разбита, колата ти става бензиностнация за апашите и могат всяка нощ да "зареждат" от теб. При мен това много вдигна разхода... Да не говорим, че на старата кола наскоро ми откраднаха чистачки за 6 лева, на възраст почти 3 г. Това не вдига разхода, де... Поне не на бензин
  24. Kestrel

    А4/Б8

    Аз съм с диодните, но честно казано повече ми харесват старите. С толкова диоди пернишкия амбианс много се засилва.
×
×
  • Create New...