Jump to content

Rosenirs

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Rosenirs

  • Рожден ден 9.02.1976

Друго

  • Kaра
    VW Passat

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

1612 профилни разглеждания

Rosenirs's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. Защо не мога да се свържа с rns-e през vcds? Автомобила е B7 2007г. със фабрична медия (не е слагана допълнително). Пробвах с два кабела за диагностика и не става.Четох, че когато се подменя медията която не е rns-e се мести K-line, но тук случая не е такъв. Навсякъде из интернет е описан проблема когато е правен retrofit. Не намерих нищо за фабрично монтирана медия. Някой ако е имал такъв проблем нека сподели как го е решил. Благодаря.
  2. Номера не е на табелка, а е набит направо на блока където са ти показали. Качвам една снимка да видиш как изглежда. Дано са ти написали на талона за номер на двигател не се чете или без номер, че ако има разминаване може да имаш проблем след време когато решиш да се разделиш с автомобила и новия собственик е от друг град. Забърши хубаво и ако има номер ще се види.
  3. Ето ти линк към обявата, но за съжаление за B5 колегата е писал че ще има налични към края на месец юни. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=161653&view=&hl=&fromsearch=1
  4. Колегата от форума продава Besa с една година гаранция! Аз навъртях вече над 20 000 с такива на Passat b5 и няма проблем.
  5. Защо първо не прочетеш как се газифицира TFSI мотор и тогава да търсиш автомобил?
  6. Rosenirs

    Рециклирани носачи

    Тъй като съм рециклирал носачи на Passat b5 който карам ще ви кажа какво мисля за тази процедура.Действително носачите издържат повече, но само до там. Тук в Казанлък където не малко хора си рециклират носачите ги прави доста стегнати както е казал и buzzi. Волана става по тежък и стегнат и след няколко месеца започват много досадно да пукат което направо е побъркващо и мен лично страшно ме дразни.Пробвал съм да инжектирам масло в маншоните, но в повечето случаи няма ефект и за да оправя пукането съм откачал носач или накрайник кормилен от страната на ябълковидния болт, свалям маншона пак масло и го раздвиждам като го въртя доста с гидорията. След тази процедура се оправя и започва да се движи макар и стегнато мазно, но след няколко месеца отново се повтарят нещата. Казвали са му да ги прави една идея по хлабави, но и това не помага. Сега карам с турски носачи АС Метал (Besa) закупено от колега от този форум и да ви кажа за 20 000 км не са мръднали изобщо въпреки многото ями в нашия град.Всеки си решава какво да прави с колата си, но лично аз повече тази процедура няма да я направя. П.С Въпросните носачи Besa за вашите коли са с 1 год. гаранция на цена 485 лв заедно с новите болтове. Не правя реклама на колегата в никакъв случай.Има доста теми тук във форума достатъчно е да напишете Besa в търсачката и ще видите коментари на тези които карат с такива и са доволни.
  7. Здравейте.Интересува ме двигателите имат ли някаква разлика за автоматична и ръчна кутия при положение, че кода на мотора е в случая BMM е еднакъв? Разликата би трябвало да е маховика или има и друго. Може ли да се сложи с две думи двигател който е с ръчна кутия на автоматична?
  8. Rosenirs

    Въпроси за А6 (4F)

    Човека е написал, че си е купил радар детектор и иска да го пробва.Може да му трябва и за други цели като например да си зарежда телефона.Лично мен ме дразни да не работи нещо по колата.
  9. Rosenirs

    Въпроси за А6 (4F)

    Погледни клип дано свърши работа.
  10. Rosenirs

    Въпроси за А6 (4F)

    Пиши на този колега той се занимава с реставриране на фарове. http://audibg.com/forum/index.php?showuser=16128
  11. Rosenirs

    Въпроси за А6 (4F)

    Може от там ,Ауто Плюс или някой колега от форума който се занимава с авточасти.
  12. Rosenirs

    Въпроси за А6 (4F)

    Тази капачка е със номер 4F0 809 967 B . Предполагам за нея става въпрос.
  13. Това е една много добра тема може да хвърлиш едно око просто за информация,а ако това ти е малко като информация погледни и тази която е три части.
  14. След изминати 9000-9500 км. при мен нещата стоят така.От дясно само горен преден е заминал,а отляво горен заден+тампона който държи амортисьора.Когато я оглеждаха колата казаха,че тампона на левия долен заден мърдал повече от колкото от дясно но за сега не смятам да го пипам.Според мен могат да се изминат повече километри ако сте от голям град и имате що годе качествени пътища,а не като нашите тук в Казанлък да се чудите от къде да се приберете.Карал съм с носач Moog за около 150 лв бройката и мога да кажа,че за 15 хил км беше тръгнал и той за това ,че каквото и окачване да си купите карате ли по мноооого дупки като мен няма да минете повече от 15 макс 20 хил км.
  15. Още един доволен от колегата ACE.Много бързо ми прати маслото и филтрите за което му благодаря.Досега карах с Mobil 10w40 ,но колегата ми препоръча Motul 5W-40 X-cess 8100 и сега двигателя работи супер тихо.Препоръчвам го с две ръце на всички.
×
×
  • Create New...