Jump to content

roberto

Members
  • Мнения

    642
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от roberto

  1. Идеята им е точно такава, но не като ги обдухват, а като отнемат топлината от тях. Иначе и перката на радиатора трябваше да духа, а не да смуче от радиатора. Това на първата снимка е колата с която наистина се гордеех, но вече друг и се радва. На втората снимка е настоящата
  2. roberto

    Душевна наслада

    Какво да ти кажа - ПРАВ СИ!!!
  3. Ако е центровка дали пък няма да е постоянен проблема, а до колкото си спомням той каза, че от време на време се оправя. Моя съвет - пълен резервоар + добавка за прочистване и от чуждия град до някой по-нашенски и обратно с пълна газ. Това мисля, че ще ти помогне. Има хора дето под подръжка на автомобил разбират редовно сипване на гориво и миене от време на време. Чак като стане нещо, тогава се сещат за профилактика и т.н. А понякога се оказва прекалено късно и вместо 20-30 лева за първоначалния проблем, после става 200-300 за последствията. Нищо лично, успех с ремонта.
  4. roberto

    Проблем с таблото

    Аз имах същата грижа, след като разбрах, че не е от ценера, забелязах супер лека пукнатина в една от пистите, с малко търпение си я запоих и сега си бачкат и двата уреда без грешка
  5. И моите клапи са с такава лента за брезент и нямам никакви забележки, мисля, че това е най-добрия избор.
  6. Аз бих ти препоръчал ОПЕТ, вече няколко пъти там зареждам газ и разход падна, колата върви добре, оборотите са нормални и т.н. А относно темата, що всеки път трябва да се намери някой дето ще сере, в Панчарево така пък в Герман иначе. Човека е казал, 15 кинта диагностика, който иска ОК, който не на сила няма да го влачи до Лозен. Пък и според мен цената е повече от прилична. А това за 5-те лева ама хич не ми вдъхва доверие, не е въпроса колко пари даваш, а колко пъти ги даваш.
  7. За огромно съжаление това практически няма как да стане. Комисията за защита на конкуренцията, които не са по-малко мушеници, няма да го позволят никога. Преди време работех в "Лукойл" и за една вечер свалиха цените със средно 20 стотинки от другите вериги. Резултата беше големи глоби и разправии за шефовете и цените си дойдоха на мястото много бързо. Идеята беше, като производител да има доста по-ниски цени, но не се получи. Това ме кара да си мисля, че и сега няма да се получи, иначе като идея е супер.
  8. Човек не може да е сигурен какво купува. На мен преди три години ми трябваше горе-долу половин кола (предната половина), след като си ударих колата. Нова половина няма от къде да си взема, та един "хубавец" ми носи половин Ауди рязано с оксижен на средата. Оглеждаше се като гърмян заек, та реших все пак да попитам дали някой не си скубе косите сега, докато аз се оборудвам с нова предница. Показа ми талона на колата, номерата бяха еднакви, но дали той беше човека или не, така и не разбрах. Ако знам на сто процента, че частта е крадена бих се замислил дали да я купя, както каза някой, зависи колко ми трябва и колко пари имам. Грях или не - това е, хората сме грешници на тая Земя. Тук във форума не един или двама продават части не от ударени свои коли, а от внесени такива, дай сега да мисля преди това каква е историята на колата, докато се намери цялата истина, вече няма да ми трябва въпросната част, или ще съм си купил друга кола или ще съм свикнал да ходя пеша.
  9. Най-странното е че и аз имам същия проблем и започвам, да си мисля, че от някъде дърпа въздух през ноща и карбуратора остава без бензин, обаче за сега не съм проверил дали наистина е така. Ако някой има друга идея, няма да е лошо да сподели, ще помогне доста.
  10. Моите елипси са точно този размер, не са сони, а херц, но това определено няма значение. Пасват идеално
  11. Литър, два, три все тая, все си мисля, че за сезона, който ни предстои няма значение, по-добре 2 или 3 литра на час, отколкото да си пукна от студ в колата, докато чакам тарикатите да минат най-отпред и да си изчакам реда да мина на светофара.
  12. Може от 300 до нула да не е точно около стоте метра, но определено спира доста добре и определено см склонен да повярвам, че е спряла без никакво залитане. Иначе такова спиране не е за пренебрегване, силите с които трябва да се бори човека вътре (не знам, може би е по-правилно да го кажа пилот, а не шофьор ) ще са огромни. Иначе колата е страхотна, но ако имах възможността да я купя, може би като за трета, иначе на първо място А8, после Q7 и на края това. За всеки случай да има.
  13. roberto

    Audi A1

    Тази красавица, поне според мен, излиза на пазара като пряка конкуренция на MINI, а и размерите и няма да са по-големи. Определено готина кола, когато влезе в БГ ще се радваме и на готините каки дето ще ги карат такива. Е, нищо чудно и някой 180 см чичко около 150 кила да се натъпка вътре само защото ще е модерно
  14. Загуби се нещо, щяхме да си пишем :)

  15. Или аз не виждам сходните коментари, или вече е време да си лягаш В рамките на шегата разбира се, да не вземеш да се обидиш
  16. Между 80 и 100 лева без труда, поне моите наблюдения са такива
  17. roberto

    Цвят

    Боя по номер се прави само ако ще я пребоядисваш цялата, иначе не искам да ти казвам каква разлика се получава в нюансите.
  18. Моите и двете чистачки са ми по 55 см и си мисля, че това е размера, няма никакви проблеми. А ако трябва да избирам между Валео и Шампион, определено бих избрал Шампиона, особено както колегата може да намери оригинален. Валео бърши стъклото, а Шампиона го суши, сами преценете.
  19. Абе не знам защо ама на мен всичко това ми прилича на поп-фолк или казано както си требва на ЧАЛГА. Преди време много певци от естрадата започнаха да пеят чалга само защото се купуваше и се правеха пари от нея, та сега и с джиповете е така - модерни са, харчат се и кой ли не направи джип, та и ламборгини ЗАЕБИ, думи нямам. Нищо не остана в ценностните системи на тия хора, за пари и гъза ще си дадат, къде отиде традицията, класата? За мен те вече толкова ниско паднаха, както и порше, че станаха коли като всички останали, а преди се различаваха от масата и бяха хит, сега са просто обикновени коли. Бахти, не вярвах, че са изгладнели толкова. P.S. Това си е лично мое мнение, не искам да го налагам на никой.
  20. Аз пък имам един алтернатор напълно работещ, със сменени консумативи по него, но ми остана в излишък именно поради такава причина, майстора каза, за смяна е и аз си взех нов. После обаче реших да го проверя и на друго място, и ми идеше да го утрепам онзи дето ми го каза това, но вече свършено. Исках да го продавам, но явно на никой не му се дава 30-40 лева и за това може някой да го ползва за части ако има нужда, ще помагам, писна ми да ми стои в мазето и да ми допълва така иначе симпатичния хаус там Та така както чета тук, някои от вас мислят да ходят да си преглеждат това онова по алтернаторите, ако трябва да купувате някакви части, може да ми звъннете преди това на мен, на моя всичко му е ново, няма да се налага да се набутвате за нещо за което аз вече се набутах
  21. Чета и не вярвам на ушите си Не мога да повярвам, че има хора дето не харесват тази кола, на това приличала, на онова приличала. ГЛУПОСТИ Прилича си на Ауди от всякъде, от BMW сега си ядат задниците, за Мазда няма да коментирам, направо е смешно да сравниш тази кола с която и да е Мазда. Искам само да им пожелая на тези дето най-не харесаха колата да са живи и здрави да карат точно такава кола, пък пак ще си говорим.
  22. Дано и никога да нямаш гафове.
  23. Като се замисля, може и аз да помоля за няколко карти, стига да не е късно вече де. Лукойл - 5 Еко - 5 Много благодаря!
  24. Да си кажа честно, моята кола е точно по същия начин. Зареждам само на OMW и за сега от тях съм най-доволен. Странна работа са това внушенията
×
×
  • Create New...