Jump to content

makiavelli

Members
  • Мнения

    561
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от makiavelli

  1. Само от Порше, приятелю! Мисля, че беше около 60 лева
  2. Колега, взел си едно от най-добрите масла за този мотор. Аз преди 2 години имах същия проблем, карам с Мотул от както имам колата, но ми гореше точно толкова, колкото и на теб - за около 8-9000 км близо 2 литра, че и малко отгоре. Сменяйки гумичките на клапаните, горенето приключи резко. Сега за 5000 км, нямам и милиметър надолу на пръчката.
  3. Ето и от мен една оферта: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=87927
  4. Тонка, не взимай олтерен-а на Гудрич, гумата е супер, но не и за сняг. Взех за един приятел за Рейндж Ровър-а и на сняг миналата година нямаше кой да го спре . Вземи си ЗИМНИ гуми!!!!
  5. Търся си евтин касетофон за една работна кола. Цена до 50 лева. Контакти - тук или на лс
  6. Колега, ако не си го продал още, да ти давам 35 лева и да го взимам?
  7. Оказа се, че оста не е скъсана, но перката опира в кожуха и има леки изкривявания на едно-две от крилцата. Чудя се дали да я карам за рециклаж още или направо нова да вземам?
  8. Ами каране умерено, с ръчки от време навреме и така. Колата си е стара, на 172000 е, има чип и така. Относно Ибей, май оттам ще взема и то К04:) Да видим нея кога ще я духна. В Реал турбо ми казаха, че ако въобще може да се оправи ще е между 300 и 800 лева. За тия пари направо няма да се замисля и ще взема нова
  9. Такааа, след като си оправих уж всичко по колата, оня ден турбото сдаде багажа. Сега се сваля, но май оста е счупена. Та какво следва от тук - нова турбина или да пробвам рециклаж.Къде обаче да го нося, някакви идеи за цена на ремонта и е такива неща ме вълнуват! Всички съвети са полезни
  10. Ако не ти създава проблеми не го махай - сам ще разбереш кога е за смяна. Колата ти не е неква турбо бегачка за да ти пречи катализатора!
  11. Колега, трябват ми 2 капачки за 16-ки от петлъчевите. Стават ли като размер и моля за цена?
  12. Колегата наистина е много точен. Вече 3000 км съм с неговите носачи и са ок. Да се счита за ъп!
  13. Колега, имаш ли казанче за спирачната течност? Състояние и пари?
  14. Ауу, 3 сандвича, кола и кафенце изкарах пред тая тема евалаааа
  15. Явка не така с лошото по хората а представи си, че имат слаби сърца и огромни амбиции . Тогава ко праим?
  16. Само внимавайте да не излетите Ей, не се самозабравяйте с тия наши курници, да не стане играчка - плачка!
  17. Колежке, първо добре дошла във форума! Предполагам, че проблема ти идва от дросел клапата. Няма нищо страшно от това, просто отиди някой да ти я почисти и оборотите ще се оправят.
  18. Вземи си Мотул 5W40 или Кастрол Магнатек на същия вискозитет и си ти! Гарантирано едни от най-добрите масла за този мотор! Имай предвид също, че дори и 100км да си минал с едно масло, за година и половина е задължително да го смениш!
  19. makiavelli

    A4/1.6/95г. 15W40?

    За 10+ годишна кола, атмосферка, на н-километра е просто безумие, плюс че и мотора е малък и не е проблем да го завъртиш,, дори и при минусови температури. Поради този факт, 10в40 му е напълно достатъчно.
  20. makiavelli

    A4/1.6/95г. 15W40?

    За този мотор няма никакъв смисъл от 5w40.
  21. От горната марка свещи ползвам DENSO IRIDIUM YK22. Много съм доволен, въпреки че карам само от 2000 км с тях. Реших да инвестирам в тях и никога да не мисля за свещи по тази кола.
  22. Имал съм възможноста да карам най-големите произвеждани и монтирани двигатели в леки коли и повечето от тях са атмосферни. Няма такова вървене, звук и усещане. Въпреки че съм привърженик на турбото, се надявам някой ден да притежавам и голяма атмосферка. Относно двата мотора, при тези кубатури избирам задължително 2.0Т.
  23. Звукът идва само от осмак и то над 5 литров
×
×
  • Create New...