Jump to content

kasho

Members
  • Мнения

    427
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kasho

  1. Да питам и аз - някой карал ли е нови летни гуми Сава? Интересува ме най-вече дали е здрав борда, за да не се балонизират лесно, тъй като ми трябва нископрофилен модел - 225х45х17? И горе-долу да имат поведение на мокро За това става въпрос: цък
  2. Аз имам следния въпрос - т.нар "душегуб" 2.5 Дизел след коя година вече не е "душегуб" Т.е. кога става читав тоя двигател?
  3. Продавам си аудито. За съфорумници отстъпка, само кажете по телефона, че сте видели обявата от тук. http://www.cars.bg/u616533
  4. Мойта Б5-ца също съм я улавял че има различна твърдост на хидравликата и нямам никаква представа от какво е. Даже си мислих че си въобразявям, докато не видях тая тема. Ще следя с интерес.
  5. Колеги, айде за да не отварям нова тема - някой може ли да ми препоръча сервиз за хидравлики в Пловдив? Днес както си карах и на последния завой на 100 метра от вкъщи изведнъж волана се втвърди и попмпата изви на умряло. Трясък не знам дали е имало, понеже ми думкаше музиката. Като спрях на тротоара стана малка локвичка масло. Казанчето за хидравлична течност е напълно празно. Направо не знам кво ще я правя тая хидравлика, за втори път ми създава проблем. Преди половин година в Техническия ми смениха маркуча за високо налягане между рейката и помпата, но тогава губеше маслото постепенно, започваше да вие леко и постепенно се увеличаваше. Дали ми е заминала рейката, как мислите?
  6. Колеги, моля някой да ми препоръча сервиз за хидравлики в Пловдив.
  7. Я да използвам и аз тази тема да питам. Предлагат ми нови летни гуми Sportiva Z65, DOT 4909 195/65/R15 за по 90 лева парчето. Някой чувал ли е нещо за тия галоши, много ли са зле Гумата изглежда горе-долу така, само че с един улей за вода в средата. Не мога да намеря точно на този модел снимка.
  8. kasho

    drivers

    Колега, тва изглежда като решение за моя проблем. От къде мога да се сдобия с такава жица?
  9. kasho

    drivers

    Комши, свалям харда и идвам у вас с бирите Някъде около папката с Цеца ще закъсаме с преточванто
  10. kasho

    drivers

    Имам общо 4 порта, всичките са УСБ 1.1. ако не се лъжа. Ток някакъв мижав стига понеже светва диода на HDD-то... Май май ще свалям големия хард.
  11. Колеги, накратко, понеже личната ми информация е разхвърляна на 3 комютъра (2 лаптопа и една щайга) реших да си взема външен хард диск SAMSUNG на USB и да си събера всичко в един арихив. До тук добре, обрах квото имам на двата лаптопа, но като ръгнах USB-то в щайгата и никой не се обади... Някой да има идея от къде мога да си дръпна драйвери за usb hdd-to? В официалния сайт на самсунг hdd-тата изобщо не присъстват като продукти. Хелп!
  12. Скоро си взех Saver G-213, който работи само в Х-банд, обаче май ми се е паднал дефектен Минах покрай две патрулки и нищо не изпиука. На автомагистрала тракия също гробно мълчание - нито засече камерите на тунела, нито на църна маца изписка Някой ако има някакво друго обяснение освен "пич, прецакал си се" - моля да сподели
  13. Аз искам да попитам за АЕБ мотор как точно се води турбината - К03-нещо си? Мога ли да мина на турбина К04 или по-скоро - с минаването на К04 какво още трябва да се смени - инжектори, блоуоф и т.н.?
  14. Аз да не отварям нова тема ще използвам тази. И моята кола от скоро се разпуши доста, с тая разлика че съм 1.8Т АЕБ. Пушека е сиво-бял, от време на време става и тъмен. И много масло губи колата - не знам дали го гори или изтича от някъде. Като бръкна в ауспуха пръста ми е доста черен, но се трие сравнително лесно. Утре ще я водя в Пловдив на диагностика и само се моля да не се е издънила турбината... Някакви други идеи от къде може да е? Гарнитури на двигателя? 1.8Т има ли такъв филтър картерни газове (който нямам представа какво е, но разбрах че не е катализатор)?
  15. Колега, знам ти я темата, бях я чел преди. За Лазаров аз съм с неутрални чувства - тогава се бях вкарал в един филм, не знаех какво има на колата та не върви. Катализатора беше единия вариант. Отидох при Лазаров, дадох си парите, нито се влоши нито се оправи поведението на колата. Малко по-късно се намери истинския проблем. Парите за "катализатор по технология на НАСА" съм ги прежалил отдавна - никой не ме е карал зорлем да ги давам Сега се замислям за downpipe (или цяла генерация) но искам още малко да се образовам по темата и да ми узрее идеята в главата. А иначе ламбдата нали стои пред катализатора, където има пространство с някакви характеристики - температура, налягане и т.н. Като сложим права тръба където газовете "обдухват" бързо ламбдата това няма ли да се отрази на работата и. Пак казвам - не споря, просто питам и се опитвам да разсъждавам.
  16. Нека да погледнем малко по-глобално на картинката с downpipe-а В какъв филм се вкарваме като тръгнем да слагаме въпросната тръба на мястото на катализатора (или каквото е останало от него)? Как downpipe-а се отразява на работата на ламбда сондата, трябва ли да се сменя cutoff, да се слага blowoff... До какви проблеми може да доведе ако не бъде поставен правилно или е некачествено изработен? И моля без хранилки Не са ми съвсем ясни тия неща затова питам п.с. Моя случай е класически - 1.8Т + чип + ГИ + "катализатор" лазаров
  17. kasho

    Централно А4

    На мен при студено и/или влажно време почти не ми работи шофьорското стъкло... Тия коли само от настроението на Далай Лама не се влияят...
  18. kasho

    Централно А4

    Колега, не изключвай и варианта напълно да ти е заминало централното. Аз като отворих блока и установих че оста на моторчето едва се въртеше - не знам вътре клеясало ли беше, какво му имаше... В край на сметка отидох до една морга и си взех старо за 70 лв. и сега си свиркам с уста Между другото, стават и моторчета от последните Б4-ки, съвсем малко се различават. Само ако вземаш нов(стар) блок на централно гледай много внимателно ел. буксите.
  19. И аз съм с тия зелени гръцки вериги и нямам никакви оплаквания от тях. Взех ги миналата година, ползвал съм ги 2-3 пъти из Смолянско, лесно се слагат, лесно се свалят, колата си върви.
  20. kasho

    DKW Junior

    Тази кола доста прилича на Трабант. Да не би източногерманците на да са я копирали при разработването на картонения звяр? Иначе за снимките
  21. Колеги, дайте идея за сервиз в София, където могат да ми оправят спукан хидравличен маркуч. Но искам обслужване от-до. Оставям колата и си я вземам ремонтирана. Изобщо не виждам как ще стане номера със сваляне на маркуча, па да обикалям по магазините без кола да търся същия маркуч, да чакам доставки, колата да виси в неизвестен сервиз и прочее гадости... Моля ви помагайте с идеи.
  22. Мерси колега, събота ще ходя да я потърся.
  23. Кингпин, къде е тая фирма за маркучи? И при мен маркуча за високо налягане си замина. Слава Богу не е рейката, в такъв филм се бях вкарал... п.с. спам: Ти не беше ли от английската, едно време те помня от #eg_plovdiv в MIRC
  24. kasho

    Много странно виене

    При мен също имаше виене от хидравликата, оказа се че изтича от една връзка. В край на сметка купих течност за 29 лева и една метална скоба за уевче и за 5 минути работа пред офиса проблема го няма вече. Нито тече, нито вие
×
×
  • Create New...