Jump to content

X_4e

Members
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от X_4e

  1. Здравейте, търся копчето за ESP и двете капачета от страни за А3 8P преди фейса, задължително от двоен дин
  2. X_4e

    Ауди а3 2.0тди

    При мен се чуваше румолене и като натисна педала на съединителя спираше. Оказа се лагер на първичния вал на скоростната кутия. На работещ двигател, без да натискаш съединителя, тръгни да включваш на първа скорост и чуй дали ще се промени звука.
  3. X_4e

    Претрисане 2.0tdi BMM

    Ами не я усещам, само като светне на дисплея иконата за задръстен дпф, ходя някъде където мога да покарам спокойно 3-4 км на темпомат на високи обороти и ниска скорост. Иначе каква е връзката между тресенето при спиране със спирачка и предстоящата регенерация при мен не мога да кажа, но винаги е така. Също съм сменял демфер и съединител комплект на люк (нов) по други причини, но това претрисане при мен го правеше и преди това.
  4. X_4e

    Претрисане 2.0tdi BMM

    При мен периодично се появявва претрисане, като най-осезаемо е когато колата спира в пълен покой, на светофар примерно. Аз съм още с дпф и съм забелязал, че претриса само когато му наближава регенерацията. След като я направи, тресенето изчезва и така до следващия път. Не съм ходил по майстори.
  5. Въпрос към @Enkoff сложихте ли кантари и модула им за управление или само фаровете ?
  6. Така е, казвам само някой да не го подхлъзнат, че с лостчето може да се обърне светлината като за ляв волан.
  7. Гледах ксенонови фарове от кола с десен волан за евентуална покупка, на самия прожектор има лостче за регулиране на светлинния поток, но с него светлината може да стане само равна, без чупка.
  8. Здравей, понеже райно така и не ми отговори нито на лично нито в темата си, можеш ли да ми предложиш цена за двата къси маркуча от горивния филтър към двигателя на А3 2.0 тди с код на мотора БММ VIN:WAUZZZ8P16A166434. Това е поста в неговата тема -
  9. Здравей, първата не е произведена 2007 г. защото радиото ѝ е 1дин. Също задната чистачка най-вероятно няма да работи, трябва да се смени или рециклира моторчето, ако ти кажат че бушона му е изгорял значи е тръгнало. Втората няма релси на тавана но има затъмняващо се огледало за задно виждане и функция “Coming home” и “Leaving home”. И двете нямат темпомат, което е полезна екстричка и може да се добави в последствие. Втората е с 16 клапановия двигател, който в ранните си години се слави с пукаща се глава но на тази, не би трябвало да е от засегнатите.Имат проблем с топлия стар. Успех с избора.
  10. Здравей, може ли цена за двата къси маркуча от горивния филтър към двигателя, отбелязани със стрелки на снинмката, както и за 4 бр. скоби за захващането им? VIN:WAUZZZ8P16A166434 Интересува ме и цена 8p0 863 301 a 4pk. Благодаря предварително
  11. X_4e

    Ретрофит RNS-E

    Незнам, не познавам такъв, питай някъде където се занимават с монтаж на мултимедии за коли.
  12. X_4e

    Ретрофит RNS-E

    по т. 1-хубаво си се ориентирал към рнс, ето ти малко инфо https://www.audiworld.com/tech/elec151.shtml , тук е показано какво ти трбва с парт. номер за преминаване от 1 дин на 2 дин
  13. X_4e

    Монтиране на Audi Chorus

    Здравейте колеги, планирам конверския към 2 дин на моята кола с първа регистрация 2006 г. Ще се монтира китайска мултимедия, която пише че е plug&play за коли с фабричен 2 дин. Колата е с малката навигация, която се визуализира на фис-а и говори през концерта - bns 4.х се води и както знаете е непотребна за България. Конкретно питам за електрическта част: и най вече - нещо друго трябва ли да правя по отношение на малката навигация ?
  14. Фаровете в какво състояние са? Цена с оборудването им?
  15. X_4e

    Запитване за фарове

    И аз съм с такива Ето и нагледно разликата спрямо старите, които също са осрам, само че обикновен някакъв: (старите) (найтбейкъра от ляво старите от дясно) Има подобрение, но само пред шофьора. При десен завой продължавам да не виждам. Ще търся ксенонови фарове
  16. Ако видимо тече може би, ама само ако ти е омазнен няма да е от него.
  17. X_4e

    Горивни маркучи

    Каква е причината да ги смениш? При мен единия сълзеше от връзката с алуминиевите горивопроводи които вървят пред двигателя, но го скъсиха малко и се оправи. Вероятно оригиналните скоби не стягат вече толкова добре заради смачканата гума. Вземи от някоя морга маркучи и сложи нови скоби, от тези където се стягат, ако проблема ти е бил като моя.
  18. Не е задължително да е преъвъртаща водна помпа. Има вариант и за запушено радиаторче на парното, симтомите са същи. Откачи му двата маркуча и го промий в посока обратна на движение на охладителната течност през него. В никакъв случай не слагай добавка за отпушване, има вероятност да протече!
  19. Rage_A4 и при мен е така, явно такъв е алгоритъма на компютъра В последствие обаче го взима предвид при смятане на средния разход на 100 км., защото разхода ми по борд и действителния са еднакви.
  20. Цена за катализатор Eberspächer 112729030000? Свален е цял от рено 19 1,9 тд, 95 г.
  21. Ами женски коли- женски номера явно им е в природта И на мен първата ми мисъл беше да не би да съм взел клатро без да разбера ама...
  22. Ясно за ЕГР-а, уикенда ще гледам и в движение какво показва, а по празниците ще пада засичане. Пробвах да пълня и от различни места - омв, ромпетрол, магарешки, няма разлика. TeRRaNoiD при теб каква беше причината да ти показва такъв разход?
  23. Здравейте колеги, от скоро посещавам и този раздел на форума, а причината е че взех А3 спортбек 2006 г. с BMM двигател-8 клапана с филтър за сажди. Колата е нов внос от Италия, DPF и EGR са налични. До тук с хвалбите, а сега с проблемите. Разхода по борд в града - този втория, който се занулява ръчно е почити 11/100 и то в Русе. В София е от 13 до 15 в зависимост трафика. Извън градско с темпомат на 110 км/ч дава 5,8 а на магистрала пак на темпомат със 140 км/ч ми дава моментен между 8 и 9 на равно. Разхода за който говоря е с 2 ма човека и климаттроник на екон. След като взех колата я обслужих веднага - ангренажен комплект с водна помпа, двигателно масло, всички филтри, антифриз и термостат. Колата я гледа човека който я обслужва и каза, че всичко е в норма. Записани грешки по двигателя нямаше и все още няма. Докато рових в межър блоковете на двигателя видях че когато работи продължително на място, стойностите в канал 3, клетка 3 и 4 излизат извън препоръчителните параметри. В канал 4, клетка 2 и 3 също са малко извън препоръчителното за idle режим. Когато подам газ, нещата в канал 3 идват в норма. За консумацията на място шкодаджиите говорят за 0,4-0,6 л/ч Филтъра не е запушен, беше на 20% събота я изкарах извънграда и явно се е изчистил. Гледах и настройките за корекция на разхода в instruments, ама не са пипани-стойността е 100 Някакви предположения и идеи какво да гледам и правя?
  24. Здравей, може ли цена за филтри за купе, горивен, маслен и въздушен. Колата е ауди А3 спортбек, 2006, деигателя е 2.0tdi, BMM с DPF. За маслото е ясно че ще е това: VW LongLife III 5W-30
×
×
  • Create New...