Jump to content

martio_b4

Members
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW Passat

Последни посетители

1503 профилни разглеждания

martio_b4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това мисля, че ще ти свърши работа и цената е добра https://aval-bg.com/product/4085-usb-interfeys-za-audi-wefa
  2. Това оригинална добавка ли се води? Къде може да се намери и каква и е цената?
  3. Аз лично не знам, ама ето един пример за човек който продава готови настроени със Диемите дето иска колегата, и предполагам срещу заплащане може да настои и други тв боксове. https://www.olx.bg/ad/diema-sport1-2-max-sport-1-2-3-4-hbo1-2-3-cinemax-s-tv-box-tanix-CID632-ID7KMFk.html
  4. А фарове възстановяваш ли? Смисъл рефлекторите са за ново покритие
  5. martio_b4

    Allroad - окачване

    То има и А4 с пакет за лоши пътища, които също са с увеличен просвет. Ако намериш кола която е купувана нова оттук е по-голяма вероятността да го има.
  6. martio_b4

    смяна на дюзи

    Сигурен ли си за дюзите че са същите? И дали изискват обучение - ако е така дали е направено? Най-добре потърси читав майстор и му я закарай. Смяната на дюзи не е реморт за всеки.
  7. Да най-добре да вземеш про-то, ще е актуално по-дълго време, а разликата в цената не е голяма.
  8. В Ebay може да си го вземеш със 100лв надолу, вероятно от същия търговец https://www.ebay.com/itm/KIYO-D-Ultimate-rendszamtabla-keretes-aktiv-lezeres-jelz-keszulek/323535074661?hash=item4b54317565:g:NfYAAOSw5Ylb4D9K
  9. Е нали 1000 броя ще има фрий, останалите ще дойдат с цена 150+ лв, нищо че другаде са част от промоциятя, така се правят пари в БГ
  10. На моя бокс ги няма, ама аз не съм искал спорни канали, ползвам го за филми. Конкритно за Диема не знам има ли я безплатна, но има стотици безплатни спортни програми от цял свят, трябва просто някой да ти го настрои и добави.
  11. Боксовете повечето са еднакви, разликата е основно в рам-та и рядко тут-таме в процесора. Повечето идват с Коди, което е много добро приложение - там всичко става с адд-он добавки, които хора от цял свят изготвят за различни нужди. Настройката може да ти е малко тегава и объркваща, затова най-добре е първоначално да ти го настрои някой който разбира от това. Иначе освен Коди може да ползваш и всички други приложения от Гугъл плей за андроид телефони и устройства.
  12. Не са свещи според мен, защото го прави и на плюсови температури от рода на 8-10 градуса, когато подгрева не трябва да се включва. Ще я карам на майстор другия месец сигурно, та исках да чуя и друго мнение, за да съм подготвен и да не ме пускат по пързалката.
×
×
  • Create New...