Jump to content

Coupe

Members
  • Мнения

    215
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Passat

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Coupe's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, имам същия или подобен проблем на Ауди 80 (двигател 1Z) '94. Направи ми впечатление, че когато колата няма да запали електромагнитния клапан за управление на турбото бръмчи/жужи (включва се и се изключва много бързо). Понякога ако изчакам на контакт, след 10-15 секунди "жуженето" спира и колата пали. Все още не съм открил какъв е проблемът, но според мен е свързан с лоша "маса".
  2. Горе-долу разбрах всичко в обявата. Може ли само да обясниш по-подробно това - "халдекс - преработен 30-50% " какво значи и как е направено?
  3. Тъпанарите не са ли го снимали с камерите по съседните кръстовища?
  4. Coupe

    ТЪРСЯ AUDI 80 COUPE

    Беше ли застрахована колата срещу кражба?
  5. Можете ли да ми препоръчате някоя по-простичка програмка, с която да мога да си режа парчета от mp3-ки за ring тонове на телефона.
  6. 50-60 e добре за пета скорост за Ауди 80. Бензиновите двигателите с 110-115 к.с са с къси скорости.
  7. Това е темата - http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=19090, ама моя отговор го няма там.
  8. Преди всички да се нахвърлите срещу мен вижте откога съм в клуба и колко съобщения съм написал. Ще ви стане ясно, че не съм по писането. За съжаление вчера разбрах, че във форума цари яка цензура. В една тема от раздела продава-купува се опитах да предпазя потенциални купувачи да се набутат с преправяно Купе. Темата ми беше изтрита - без забележка, без обяснение. Същевремено се оставят съобщения, които нямат нищо общо с Ауди - от рода на Продавам опел тигра. Който иска Тигра ще влезе в мобиле.бг , а не в Ауди Клуб България. Очаквам отговор от модераторите.
  9. Значи вече се убеди NG 133 к.с. върви еднакво с NM 160 к.с. <Coupe Jan 18 2006, 15:57 Аз обаче не ги препоръчвам особено NM и 7А - много шум за нищо, 7А все пак прави нещо над 4500 обаче другия е мъртвец, с куатрото е като скопен кон.> <littleredaudi Jan 18 2006, 18:02 Хихихи сигурен бех че съм си купил скопен кон! Само да допълня към поста на колегата Coupe че като съм го съживил вече и оправя регистрацията и спирачките лично ша дотичкам некак до НИМ даже ако требва ша го бутам че не ще да върви Па ша го пробваме как е Съвсем случайно познавам и подходящия човек с 7А та и него може да пробваме > И след като го пробва реши, че му трябва Турбо така ли?
  10. http://store3.data.bg/julianvz/klimaanlage...ilatorV2/v2.htm
  11. REC = recirculation - включва вътрешна циркулация на въздуха, а може и да започне да записва разговорите в купето не съм сигурен rec=record
  12. Отиди в магазин Конрад на бул. Хр. Ботев Имат китайски колони, на които мембраните са заляти със силикон. струваха около 13 лв. но не си спомням едната или двете. Имам такива от 1 година в банята още работят и си е голям кеф да се плакнеш и да си слушаш музика. Идеята ти е добра.
  13. Към всички колеги от форума. Това не е място за подигравки. Ако сте прочели нещо полезно - добре. Не е необходимо да се подигравате на човека.
  14. Само новите коли - с ДДС от 2007 г. 27 април 2006 / News.dir. bg Според новия закон за Данък върху добавената стойност отпада привилегията на инвалидите да внасят автомобили, които не се облагат с ДДС. Тази привилегия, обаче, която ползваха досега само инвалидите, след 1 януари 2007 г., ще важи за всички, защото само новите коли ще се облагат с ДДС. Това обясни в парламента министърът на финансите Пламен Орешарски след приемането на първо четене на Закона за Данък върху добавената стойност, предаде БГНЕС. Орешарски уточни, че процентът на Данъка върху добавената стойност, с който ще бъдат облагани новите автомобили, ще е много малък. В момента над 80% от автомобилите в България са стари. Пощенските услуги, доставките, свързани със здравеопазването, социалните грижи, образованието, спорта, културата и застрахователните услуги също няма да се облагат с ДДС. От обхвата на освободените от ДДС услуги ще отпаднат правните, реши Народното събрание. Предстои законът да бъде разгледан на второ четене в пленарна зала.
  15. В така нареченото турбо, което всъщност е турбокомпресор има две колела с лопатки едното е турбинно, а другото компресорно. Не знам със сигурност кои са всичките разлики между двигателите на S4 и този на RS4 - 380 к.с., но буталата и мотовилките също са различни, предполага се, че твоите ще издържат увеличение на мощността до 380 к.с. Проблеми може да очакваш дори и с оригиналния двигател на РС4 въпрос на късмет и експлоатация.
×
×
  • Create New...