Jump to content

Coupe

Members
  • Мнения

    215
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Coupe

  1. Здравейте, имам същия или подобен проблем на Ауди 80 (двигател 1Z) '94. Направи ми впечатление, че когато колата няма да запали електромагнитния клапан за управление на турбото бръмчи/жужи (включва се и се изключва много бързо). Понякога ако изчакам на контакт, след 10-15 секунди "жуженето" спира и колата пали. Все още не съм открил какъв е проблемът, но според мен е свързан с лоша "маса".
  2. Горе-долу разбрах всичко в обявата. Може ли само да обясниш по-подробно това - "халдекс - преработен 30-50% " какво значи и как е направено?
  3. Тъпанарите не са ли го снимали с камерите по съседните кръстовища?
  4. Coupe

    ТЪРСЯ AUDI 80 COUPE

    Беше ли застрахована колата срещу кражба?
  5. Можете ли да ми препоръчате някоя по-простичка програмка, с която да мога да си режа парчета от mp3-ки за ring тонове на телефона.
  6. 50-60 e добре за пета скорост за Ауди 80. Бензиновите двигателите с 110-115 к.с са с къси скорости.
  7. Това е темата - http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=19090, ама моя отговор го няма там.
  8. Преди всички да се нахвърлите срещу мен вижте откога съм в клуба и колко съобщения съм написал. Ще ви стане ясно, че не съм по писането. За съжаление вчера разбрах, че във форума цари яка цензура. В една тема от раздела продава-купува се опитах да предпазя потенциални купувачи да се набутат с преправяно Купе. Темата ми беше изтрита - без забележка, без обяснение. Същевремено се оставят съобщения, които нямат нищо общо с Ауди - от рода на Продавам опел тигра. Който иска Тигра ще влезе в мобиле.бг , а не в Ауди Клуб България. Очаквам отговор от модераторите.
  9. Значи вече се убеди NG 133 к.с. върви еднакво с NM 160 к.с. <Coupe Jan 18 2006, 15:57 Аз обаче не ги препоръчвам особено NM и 7А - много шум за нищо, 7А все пак прави нещо над 4500 обаче другия е мъртвец, с куатрото е като скопен кон.> <littleredaudi Jan 18 2006, 18:02 Хихихи сигурен бех че съм си купил скопен кон! Само да допълня към поста на колегата Coupe че като съм го съживил вече и оправя регистрацията и спирачките лично ша дотичкам некак до НИМ даже ако требва ша го бутам че не ще да върви Па ша го пробваме как е Съвсем случайно познавам и подходящия човек с 7А та и него може да пробваме > И след като го пробва реши, че му трябва Турбо така ли?
  10. http://store3.data.bg/julianvz/klimaanlage...ilatorV2/v2.htm
  11. REC = recirculation - включва вътрешна циркулация на въздуха, а може и да започне да записва разговорите в купето не съм сигурен rec=record
  12. Отиди в магазин Конрад на бул. Хр. Ботев Имат китайски колони, на които мембраните са заляти със силикон. струваха около 13 лв. но не си спомням едната или двете. Имам такива от 1 година в банята още работят и си е голям кеф да се плакнеш и да си слушаш музика. Идеята ти е добра.
  13. Към всички колеги от форума. Това не е място за подигравки. Ако сте прочели нещо полезно - добре. Не е необходимо да се подигравате на човека.
  14. Само новите коли - с ДДС от 2007 г. 27 април 2006 / News.dir. bg Според новия закон за Данък върху добавената стойност отпада привилегията на инвалидите да внасят автомобили, които не се облагат с ДДС. Тази привилегия, обаче, която ползваха досега само инвалидите, след 1 януари 2007 г., ще важи за всички, защото само новите коли ще се облагат с ДДС. Това обясни в парламента министърът на финансите Пламен Орешарски след приемането на първо четене на Закона за Данък върху добавената стойност, предаде БГНЕС. Орешарски уточни, че процентът на Данъка върху добавената стойност, с който ще бъдат облагани новите автомобили, ще е много малък. В момента над 80% от автомобилите в България са стари. Пощенските услуги, доставките, свързани със здравеопазването, социалните грижи, образованието, спорта, културата и застрахователните услуги също няма да се облагат с ДДС. От обхвата на освободените от ДДС услуги ще отпаднат правните, реши Народното събрание. Предстои законът да бъде разгледан на второ четене в пленарна зала.
  15. В така нареченото турбо, което всъщност е турбокомпресор има две колела с лопатки едното е турбинно, а другото компресорно. Не знам със сигурност кои са всичките разлики между двигателите на S4 и този на RS4 - 380 к.с., но буталата и мотовилките също са различни, предполага се, че твоите ще издържат увеличение на мощността до 380 к.с. Проблеми може да очакваш дори и с оригиналния двигател на РС4 въпрос на късмет и експлоатация.
  16. Допълнително трябва да смениш и бензиновата помпа и дюзите и дебитомера. За този двигател мога да ти кажа, че е разработка и производство на английската фирма Cosworth, която преди време Ауди купи от Форд, но после продадоха на Mahle. Компресорните колела от РС4 са с 5 мм по-големи от тези на С4. VTG = Variable Turbine Geometry - няма такъв турбокомпресор на сериен бензинов двигател на Ауди. При бензиновите се използва системата с WasteGate. Иначе за предния и по-дълъг пост съм съгласен.
  17. Audi получи наградата"Best of European Business Award" в автомобилната категория Наградата ”Best of European Business Award” се връчва от Berger Strategy Consultants и Financial Times. Тя се присъжда в девет различни категории, за които се избират победители измежду 6000 европейски фирми. Журито се състои от членове на бордове на директори на различни европейски индустриални конгломерати. Audi получи наградата в автомобилната категория заради силните си пазарни позиции и големия брой почитатели. Журито освен това е оценило високо отдадеността на компанията към нейния стил и дизайн и високото качество на производството.
  18. Да ама се лъжеш. Колата е моделна година '95. Може обаче да е произведена и през 94.
  19. http://soft.abacustrade.com/audi/manual
  20. Да две отделни неща са. Едното е за двигателя, другото за купето.
  21. Ако ще е гарга да е рошава - 3В или АВУ. Аз обаче не ги препоръчвам особено NM и 7А - много шум за нищо, 7А все пак прави нещо над 4500 обаче другия е мъртвец, с куатрото е като скопен кон.
  22. Виж тук може да помогне - http://store3.data.bg/julianvz/spare_parts/filters.htm
  23. Аз бих купил АБК, инжекционът му е по-модерен и като цяло разходите по колата ще са по-ниски. Данъкът се плаща на к.с.
  24. Мога да кажа, че в България е доста рядък, може би защото е акцизен. Не съм чул за такъв счупен. Пресен спомен за това как върви нямам, но съм склонен да се съглася с мнението на Уизи. Колата си е хубава, но подръжката и ще е скъпа.
×
×
  • Create New...