Jump to content

incognito

Members
  • Мнения

    870
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от incognito

  1. ти па като първолак... на кой му дреме за стадото? народа да измре. повече мангали = повече гласове = генерал борисович на власт за винаги. мрете по скоро. малко ви е. много е евтино. в европа е поне 4х по скъпо. < ммда това бе казано от няколко члена на кабинета по време на разговори. стиге се оплаквахте. левче киловат тока, 50лв кубика вода, 5лв билетче, 800лв парно, 4-6лв бензин, 60% ддс и супер. койно не му харесва, да пасе!
  2. провал и пародия. докато чакате на "организатори" и "тартори" и "вожди" няма да има протест. ще има агитка на интереси и рязане на овце. бисери на идиотизма: Желязков обясни, че протестното шествие се е забавило по бул. "Цариградско шосе", защото на някои коли е свършвало горивото и хората са слизали да ги бутат Славян Желязков посочи, че не е успокоен от едномесечния мораториум върху цените на горивата, защото за две седмици (от първия протест) е видял само три стотинки разлика в цената. Той уточни, че "целта не е да бутнат правителството", а протестират срещу монополите.
  3. incognito

    Новото А6 2011

    баси бозата.. а и вътре го размазаха с тази инкарнация a4 = a6 a8 a7 a3 просто да преименуват ауди на А4 и да си спестят няколко букви.. междо другото, новата jetta видяхте ли я? 1995 КИА направо.
  4. снимат на различни скорости но под 30км над не ги интересува.. сайта си работи супер.. бавните ви компютри със скапания фирефокс са проблема!
  5. incognito

    Ауди q7 3.6 Съвети

    спрямо цена и способности и поведение, нито едното, но ако трябва да избирам, X5. иначе ако искаш истинска машина landcruiser 100/200
  6. incognito

    нямам думи

    красив.. може би, въпрос на мнение но трябва доста да гледаш за да разбереш дали е jetta или пасат
  7. incognito

    нямам думи

    след като направиха това, какво те изненадва че и ауди почна да прави глупости?
  8. incognito

    A8 4.0 TDI RULZ BIG TIME!

    i az ida.. moje bi....... ama s benzinka. eventualno..... tuka i bez towa ne se pishe na kirilica neshto
  9. incognito

    вибрира ми волана

    центровката как е? иначе е от спирачките (калипарите сменял ли си?) или. имах този проблем с една кола в миналото... или-то е това: износени лагери износени скачвания между кормилната ос и колелата много ми куцат термините но надявам се че ме разбра.
  10. веднъж... свалиха ми фаровете (мамата им крадлива), колата ми трябва, нямам пари за нови... взех на старо (не не си купих моите).. мязаха ми на крадени ама какво да се прави? трябва ти колата + нямаш пари за нови = каквото ти попадне.
  11. Поредния бъдещт пенсионер без работа с един куп време да пише за неща които той няма да промени........ докато не дойдат пари нищо съществено не може да бъде направено. един мост от 100 метра струва колкото бюджета на софия за една година. реалност.
  12. станах по тъп след четенето на тази тема.. ония там български знаят ли? audi > bmw> porsche
  13. след 4 страници мога само да добавя че някои мнения направо надминаха идиотщината на самата "статия". да не говорим че един куп неверни неща се писаха няма да споменавам нито постовете нито имената. трябва да карам, сам. до скоро...
  14. не това трябва да е майтап............ ................ . .
  15. ABLS линка е към грешния клип Q7 е градска машина.. един вранглер танцува кръгове около него. та да си го кажем.
  16. 80% oт катастрофите не отиват на запис.......
  17. от кога китайските ментета са качествени? няма по мощни.. HID са 35вата и това е.чакай, тука да не става дума за сини халогени?!?!?!?
  18. Отнема поне 1500 часа на светене за да се осети видима разлика между крушките. Те не стават по синкави, а излъчват по малко светлина а след много часа стават оранжеви и после червеникави. Мога да ти гарантирам че са някакви китайски боклуци вътре и за това. Стандартните са 4250к но 4100 или 4300 все тая. За пpожекторен фар ти трябват D2S а за нормалните D2R. Osram/Phillips са стандартните в немските и в повечето японски коли и са най добрите, особено с баласти на bosh. нито са ми горели нито нищо... това ми бяха старите d2r с около 1200 часа и на около 7 години когато ги дадох на един познат. (кутийките не са оригиналните)
  19. Да са ти честити! Аз от години съм на тях и не бих се върнал към халогена.... кофтито е че са магнит за крадци.. някои такива погледи ми дават понякога че не знам какво да си мисля
  20. С това мога да си тегля къщата!! 500... а колко ли е въртящият момент? 1800 сигурно!
  21. ???. компресора тегли еднакво бензин и вентилаторите еднакво ток (и бензин) независимо дали ги пускаш с кламерче или с ЕНИАК.
  22. братушките отново ни биха.. надявах се че ние ще сме първите с едно размазано.....
  23. въпрос на гъзотия... и двете работят еднакво. климатроника понякога е на дрога и трябва да му помогнеш да си намери правилния режим, а другото си го правиш сам винаги. харчат еднакво, зависимост на как са нагласени. климатроника не харчи по малко! системата е еднаква, контрола е друг. все тая - както го нагласиш (ако ви се харесват светкащи екранчета, климатроника естествено)
×
×
  • Create New...