Jump to content

ljbomir

Members
  • Мнения

    120
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ljbomir

  • Рожден ден 8.07.1982

Друго

  • Kaра
    А3 8L AEH

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia-Sara Zagora-Burgas

Контакти

  • Skype
    ljbomir

ljbomir's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. На мен в един сервиз ми казаха за този проблем, че отдолу имам износена някаква ябълка ( ябълковиден болт ) и неможело да се смени само това, ами трябва целия лостов механизаъм , за който ми поискаха 150 лв.оригинален с монтажа и аз даже обмислях да го сменям щото ме дразнеше много , в завой и втора трудно вкарвах ... но се отказах
  2. За една седмица, взеха я много бързо.

  3. Здравей, продаде ли си колата. Питам, защото в момента си търся такава а3-ка

  4. Не искам да прозвучи лошо , но защо не смениш колата ?
  5. Здравейте, Продавам си зимния комплект гуми с алуминиеви джанти. Стават за ауди А3, шкода, сеат , VW на по малките коли. Разстоянието между болтовете мисля че беше 100мм. Good Year UltraGrip 7+ 195/65/15 заедно с алуминиеви джанти MMS Para, Купувах ги есента на 2009-та чисто нови от Маргел в младост и почти не са карани. Тогава платих около 1000 лв. Сега им искам 600лв. За момента нямам по детайлни снимки, защото гумите се намират в Стара Загора. При интерес мога да задвижа баща ми да ги снима или прати с куриер за страната. Тук имам малко снимки, как стоят на колата : http://audibg.com/fo...dpost&p=1233678 Поздрави !
  6. SOLD !!! Останаха зимния комплект джанти с гуми, но за тях ще пусна тема в другия раздел.
  7. Ето и още малко снимки : http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=70882&view=findpost&p=1233678
  8. Здравейте колеги. В този раздел не бях влизал и малко със смесени чувства го правя защото малко или много съм се превързал към първата си лична кола която много и се радвам, но за съжаление дойде момента в който трябва да се разделя с нея. Нямам финансова възможност да я поддържам и реших да пробвам известно време пеш пък по натам при по добри времена ще си събера още малко пари за някой седан, може и купе но с по големи размери и багажник. Иска ми се нещо по скромно но за сметка на това на по малко години. Пействам текста направо от обявата : Колата е добре поддържана, в идеално техническо и козметично състояние. Има газов инжекцион FOBOS с нова инжекторна рейка, 30 литрова бутилка с евросонда, 16-ки лети джанти, ксенон на къси и на дълги, нов акумулатор в гаранция, претапециран таван, нови предни дискове, нови предни говорители 13 мм. ORION, профилактика на климатроника, ел. прибиране на огледалата, вдигане на прозорците от алармата . . . всички екстри работят. Платена гражданска до юли 2012г. тел. 0886 320800 Любо Ето и линк : http://www.cars.bg/u434753
  9. Колега Косталиев, Когато ти беше нацепена мембраната само на газ ли ти губеше антифриз или и на бензин. Защото аз имам съмнения за същото, вдигна ми се разхода на газ с около 2-3 литра при яко каране на магистралата и забелязах, че като карам на газ губи антифриз, а като карам на бензин нямам загуба на антифриз.
  10. Между другото започнах да забелязвам, че като карам на бензин и засега не губи антифриз. Вече 3 излизания с колата само на бензин и антифриза не е мръднал. Започвам да се съмнявам в мембраните на изпарителя. Освен това и разхода на газ ми скочи рязко на 15 , а тази кола харчи 10-11 по принцип. Сега ще продължа да крам на бензин тези дни и ще следя как се държи колата. А иначе как да проверя капачката ?
  11. Странното е че на дълъг път с яко ръчкане и с климатик губи почти толкова колкото на късо излизане в града със спокойно каране. Накакви предположения ?
  12. Ето и моята тема от миналото лято http://audibg.com/fo...1
  13. Ще използвам темата да се оплача и аз Аз карам А3 1,6 AEH. Още като купих колата преди 2 години ми губеше антифриз,. Смених гарнитура. МИналото лято ми се пръсна върпсния прочут и много известен петохуйник, който си смених сам. Това лято пак потече от същия петоху..ник , който ми го смениха в БОШ-а заеднио с ощв два маркуча. Взимам я от сервиза, карам и пак започва да губи антифриз Сега понеделник пак ще я връщам в сервиза. Вече незнам какво да си мисля. В колата ли е проблема , в сервиза ли , в мен ли че съм я избрал такава ...
  14. Ходенето по гаражни сервизи може не само да не ти оправи проблема ами да ти създаде допълнителни такива, който преди това си нямал. Колега извинявай не обърнах внимание. Не знам дали е същото.
×
×
  • Create New...