Jump to content

velas

Members
  • Мнения

    1240
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно velas

  • Рожден ден 5.04.1975

Друго

  • Kaра
    D4D

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна
  • Интереси
    Човешките взаимоотношения...

Контакти

  • Skype
    vvelikovv

Последни посетители

3091 профилни разглеждания

velas's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Дефинирай "...да става за товарене". Ако става въпрос за мощна външна видеокарта, става проблем... Той е породен от размера на екрана, който искаш и ефективността на охлаждането. Става доста трудно и с условия. Също така и автономността на лаптопа. При яко товарене батерията може да приключи за 20-40 мин.
  2. Защото гаранционното им обслужване е отврат...
  3. И двата лаптопа не са лоши. На първия може да му се добави още RAM и няма да има грижи при тежки програми или игри. Като марки са в сегмента среден клас. Само едно важно нещо - от където и да е покупката, само да не е от Емаг!...
  4. Продаваш, вземаш си магнезиев DELL и забравяш за проблеми. 👍
  5. Първата не изглежда зле. Трябва много да внимаваш, че графита е електропроводим... Другото е, че разстоянието между чипа и охладителя трябва да е малко под 0,017мм или кратно, за да може подложката да уплътни хубаво и да контактува добре и с двете... Може и да стане, успех! П.П. Ако на вградените гайки се чупят леглата им, се лепят...или се сменя целия капак.
  6. Защо мислиш, че с подложка ще е перманентно?... Ако успееш да натикаш най-тънката подложка между чипа и охладителя, може и да стане... Но те се използват на места с по-голямо разстояние. Не случайно производителя слага паста, а не подложка... Ето ти сравнение за пасти, но ако си решил с подложка търси да е над 5.0 W/(m K).
  7. Излезе решението... Равносметката - спечели системата (съд, адвокати), загубиха застрахователя и аз... Назад съм с 210 лв, без да включвам загубеното време и нерви. Съда призна на 100% оценката на вещото лице, призна разхода ми за наем на автомобил, не призна 50 лв от адвокатския хонорар и не призна разхода ми (50 лв) за демонтаж/монтаж на детайла за допълнителния оглед, поискан от застрахователя. Може би там направих грешка в подготовката на документите, но не очаквах да не признае разход, вписан във фактурата, въпреки цитираното определение на ВКС... През 2013г имах подобно дело срещу друг застраховател и тогава съда цитира същото определение, не призна оценката на вещото лице и ми призна всичко, за което имах фактури... И те така... без вина си на загуба...пък чинно си плащай ГО... Може би преговори със застрахователя ще са най-удачното решение, защото те загубиха най-много (освен ако това не им е необходимо по някаква причина...)
  8. При спукана задна броня (демонтаж-лепене-боядисване-монтаж) застраховател по ГО ми плати 90лв... след възражение още 60лв. Ремонта ми струваше 400лв. Сега чакаме решението на съда. За целта задължително се вземат фактури за всичко.
  9. Нямам спомен... Принципно си струва, докато събереш кеш за нови дискове или ако ще продаваш. Веднъж щом са се изкривили дисковете, значи им е заминала закалката и няма оправия.
  10. Аз шлайфах без да свалят дисковете в сервиз в Добрич. Стана много добре, но е временна работа. След известно време отново се кривят.
  11. И на двата ли не излиза картината? И двата ли са iPhone? Едва ли е от мрежата на БТК, по-скоро е някаква настройка. При мен всичко работи на няколко дузини DVR-и, но съм с Андроид.
  12. Exposure mode - auto Exposure level - 7 Anti flicker - outdoor
  13. То зависи от камерата... ресетни я на заводски.
×
×
  • Create New...