Jump to content

bobi7

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bobi7

  1. А моята гори колкото и сложа Какви са тези цифри 7-8 на 100 при 120 км.Аз никога не съм достигал такива стойности при условие че съм с чисто нови дюзи и нова помпа.Този леген по малко от десятка ще падне ако го пусна от самолет.
  2. bobi7

    Странен шум при А6

    Колега нищо че твоята кола е автоматик но нали и тя има тампони които държат двигателя и скоростната кутия към купето.Скоро смених съеденител и като махнах кутията тампона който държи кутията а те са два направо падна разделен на две,шумовите които описваш са подобни на моите а те се изразяваха в леко пукане и прискърцване,а от това помръдване на кутията ми се беше скъсал и тампон на мотора(все още е скъсан-120лв.).За това моят съвет е да прегледаш тампоните а също така отзад на скоростната кутия има един тампон на които са закачени две планки които държат аспуха,тои се намира долу горе точно м/у двете седалки.Ако съм бил полезен пиши.
  3. bobi7

    лампа на маслото

    смених и тези лагери на втоичния вал и пак същата работа незнам вече какво да правя. Какви са тези основни шийки?
  4. Незнам ама аз с мойто бебче минавам там от където си искам даже съм го изправял на три гуми,аз също съм рибар и на тази кола съм и навъртял 49000 км за една година,и до сега нищо не съм сменял по ходовата час.За нищо на света не бих си купил лада нива трябва да си взема и шлемофони.А колкото до повдигането на комбито по добре да дам 2-3 бона за комплект амортесъори и да си повдигна аудито защото ще бъде нещо уникално.А колкото до разбиването на колата ще кажа ,че неможе само да караш без да цакаш а и нищо не е вечно.Все пак тези автомобили не са перпето мобиле.Прилагам и малко снимки.яз.Жребчево намъкнах се в едно блато,упрях по корем и всичко беше до там.
  5. bobi7

    '93 Audi 100 V6 QT Automatic

    Колега отиди на диагностика може да имаш някой датчик който е за смяна.Там всичко е електроника.
  6. bobi7

    лампа на маслото

    Диагнозата е лагери на вала който върти маслената помпа(вторичен вал) те са износени и сега ще свалям мотора .Ремота ще ми струва около 400 лв. ,а самите лагери струват 30лв.оригинални.Ще пиша още след като ми сглобят колата.............Скъпо удоволствие е да караш АУДИ. Като е студена вдига налягане ,а след като загрее налягането пада, лампата светва и клапаните започват да чукат на умряло.
  7. bobi7

    лампа на маслото

    Здравейте колеги ,смених биелни лагери,маслена помпа и проблема си е същия когато е студена всичко е перфектно,като загрее всичко отначало губене на налягане светене на лампата,датчика е в ред,вече незнам какво става.Накрая ще я продам за скрап тази бракма.
  8. bobi7

    лампа на маслото

    Колеги ,днес сменям биелни лагери и утре ще пиша каъв е ефекта.Старите ги извадихме и бяха доста износени вероятноста да ми е светела лампата е доста голяма заради тях ,колкото до помпата я тествахме хвърля масло доста добре.Това е за сега утре ще пиша още подробности по този проблем.
  9. bobi7

    лампа на маслото

    Вече цяла седмица я рендосвам и още не е изхъркала,но утре я вкарвам в бокса.
  10. bobi7

    лампа на маслото

    Здравейте,колеги фенове на ауди.От няколко дни като запаля звяра докато е сттуден всичко е ок. след като позагрее започва да премигва лампата на маслото и на манометара където показва налягането на маслото ми показва почити нулевеи стойности.Когато светне лампата на маслото ,отворих капачката на маслото и видях че хвърля масло.Незнам какъв е този проблем ,но имам спомен че някой от форума преди се оплакваше от подобен проблем моля помогнете.
  11. TDI си е TDI,не искам да е така ама това е голата истина.
  12. колеги бъдете сигурни че дизелака ще бие вентила,карам същия вентил и съм карал и дизеловия вариянт дизела направо скуби. не ми се иска да е така ама какво да се прави.
  13. bobi7

    Проблем

    Колега до скоро имах същия проблем като теб един месец се скъсах да ходя по морги и магазини да вземам и подменям части,то центровки ли не бяха ,налягане на помпата замерване,между другото налягането на помпата на механичната инжекция не трябва да бъде по малко от 6 атмосвери,след тези замервания и диагностики се оказа че всички датчици са добре само наривах пари за диагностики,както и да е .След това отидох при друг маистор който откри каква е повредата.Има един датчик който определя колко въздух влиза и въз основа на това се пуска бензин точно толкова колкото е необходимо,този датчик се намира като погледнеш ннжекциона точно от страната към калника както са ти казали,тя е капсолована но като се замери се хваща че нестава.Случайно ако тръгнеш да търсиш този датчик говори и за мен ,ако е втора употреба се уговори така че да можеш да го върнеш защото може и той да си е изпял песента.За нов и дума да не става защото върви комплек с алуминиевия корпос на инжекциона и стрва в фолксваген 2300лв.
  14. Искам да ви кажа че трябва да се смъкне целият вентилатор аз съм го правил голямо дърво е направо ми се еба ..............................но който е мераклия мога да му дам съвет на 0898323920.
  15. bobi7

    клима

    Здравей,диска не тряба да се върти свободно може би това е причината да ти замирише на изгоряло феродо всичко трябва да е стегнато мого добре,За сега толкова ако има нещо пиши ще му търсим пътя.
  16. Здравей Миленски,аз имах същия проблем докато онзи ден си карах през шипка и ми хрумна да спра в тъмното и да отворя капака на работещ мотор,искам да ти кажа че видях коледна елха.В петък ще ги сменям и ще ти кажа как е.Между другото имах един форд който беше 105 коня и направо сцепваше от развъртане докато един ден не започна да забива муцуна при подаване на газ после като отнемех педала чак тогава тръгваше ,оказаха се кабели смених ги и направо литна.Това е от мен за сега ако има нещо пиши.
  17. bobi7

    няма коне под капака

    Имаш ли идея от къде да намеря схеми на ел .инсталациите по мотора.
  18. Аз ако съм на теб на този продавач въобще няма да му се натискам,клати те за дебела цена,продавал съм доста коли и са ми ясни тези ефтини трикове.
  19. НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ И ПРИ МЕН Е ТАКА КАТО Е СТУДЕНА РАБОТИ ПЕРФЕКТНО НО КАТО ЗАГРЕЕ СТАВА НЕЩО НЕПОНОСИМО.КАТО Я МИНЕШ НА ДИАГНОСТИКА ПИШИ ДА ВИДИМ КАКВО СА ТИ КАЗАЛИ.
  20. bobi7

    няма коне под капака

    не се отчайвам нагласил съм се за зла зима а,ако дойде лято още по добре.
  21. bobi7

    няма коне под капака

    250 000 поне така пише масло не бута ама много чукат клапаните ,възможно ли е причината да е от тях?
×
×
  • Create New...