Jump to content

rumenbos

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от rumenbos

  1. Изкарваше нереални грешки и не даваше да се изтрият.
  2. Проблема се оказа студена спойка в ЕКУ-то. Сега и при -15 си работи.
  3. То май само диагностика не съм правил. Като я закача ще пиша.
  4. Геометрията се движи без проблем. Чистих я пролетта, но не се оправи. Н 75 го разглабях и почистих и смазах. Като му подам ток директно работи, даже тази сутрин го поливах с топла вода, за да проверя дали не задържа като е студено. Вакуумите също ги проверих и смених напуканите. Интересното е, че го прави само когато е студено и му трябва да поработи 5 мин. след което се оправя след рестарт.
  5. Здравейте колеги. Колата е А4 B5 1.9 TDI AVG 110 к.с. и има много странен проблем. Когато околната температура е под 10-ина С, турбото не работи. Сутрин паля колата, турбото не работи. След около 3мин. гася, паля и турбото си работи. Проблема се появи края на пролетта и докато го оправя, времето се стопли и проблема изчезна. Цяло лято нямаше проблем докато не паднаха сутрешните температури. Някакви идеи, какво може да е?
  6. Цена за волана?
  7. На ключа нямаш ли бутон за отваряне на багажника?
  8. По снимки изглежда добре. Точно тази обява мисля, че е коментирана, потърси по-назад в раздела.
  9. rumenbos

    VAG-COM

    Някой знае ли, дали подгряването на антифриза се изключва софтуерно при A4 B5
  10. Здравей, трябват ми предни и задни дискове и накладки за А4 1,9 TDI AVG (AFN) 99г. Какво можеш да предложиш? Поздрави!
  11. Здравей, трябват ми предни и задни дискове и накладки за А4 1,9 TDI AVG (AFN) 99г. Какво можеш да предложиш? Поздрави!
  12. Здравей, трябват ми предни и задни дискове и накладки за А4 1,9 TDI AVG (AFN) 99г. Какво можеш да предложиш? Поздрави!
  13. Здравей, трябват ми предни и задни дискове и накладки за А4 1,9 TDI AVG (AFN) 99г. Какво можеш да предложиш? Поздрави!
  14. Здравей, трябват ми предни и задни дискове и накладки за А4 1,9 TDI AVG (AFN) 99г. Какво можеш да предложиш? Поздрави!
  15. И на мен първата ми изглежда доста по- запазена, но на живо почти винаги излизат забележки, които на снимки не се забелязват.
  16. Провери ли меката връзка?
  17. Първата със сигурност е имала удар, личи й по радиатора и по фугата на левия калник. Втората с тея изтъркани копчета и тоя захабен волан сигурно километрите са й доста пъти по 170000!
  18. Изглежда супер, само тая кожа да не беше червена .
  19. Аз карам с ксенон от там от 6 месеца, за сега няма проблеми. За гаранцията не мога да кажа, не се е налагало.
  20. Цена за джантите, 16 или 17 цола са?
  21. От два месеца се чудя как да го оправя тоя ,,автоматичен" багажник, оказа се че единия бутон дава на късо. МНОГО БЛАГОДАРЯ
×
×
  • Create New...