Jump to content

състезателя

Members
  • Мнения

    66
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от състезателя

  1. Трябва да свалиш дистрибуторната капачка и да видиш спрямо буксата на делкото къде се намира датчика, заедно с нея или на 180 градуса(противоположно) на нея. Този с буксата е по скъпия вариант а този противоположно е по евтиния и има нужда от запояване за монтажа му.
  2. ще следя темата с интерес, от няколко дни имам същия проблем и на моята кола със същия мотор.При мен забелязвам че сутрин пали без проблем но прекъсва в началото а вечер пали след продължително въртене, също така при скорост около 150-160км/ч има придърпване.
  3. колега може ли повече снимки, и да кажеш какви са външните забележки?
  4. има ли някой колега работещ в JAR Computers който може да съдейства със съвет и отстъпка?
  5. аз съм заместник управител в магазин за авточасти Ауто Плюс в гр.София, ще се радвам ако мога да бъда полезен 0889299935
  6. Здравейте, решил съм да си слагам газов инжекцион, но не мога да реша каква бутилка(с каква големина) и къде да я сложа в багажника така че най малко да ми пречи.Мислил съм и за варианта на бутилка на мястото на резервната гума но си мисля тогава къде ще сложа гумата и има ли място в такива случай върхи бутилката на резервна гума тип "бандажна".Колата е B4 комби 1.6, с малко дете съм и ми трябва място и за количката.Бих бил благодарен на съвети и снимки как вие сте решили проблема с подобни коли дори и А4 комби.
  7. това е прекъсвача за плафоните в купето, дава информация при отворена врата да светне плафона.При теб като гледам как е счупен най вероятно е блокирал в отворено положение и от там централното се бърка че има отворена врата.Мисля че ще го намериш във всеки магазин на Ауто плюс но в делничен ден.Успех!
  8. на тази кола горивния филтър не стой отдолу.Доколкото разбрах мотора е RU и горивния филтър е от наи простите прозрачни филтърчета на горивните маркучи преди бензиновата помпа
  9. Винаги от една бензиностанция ли зареждаш?Аз съм имал подобен проблем с горивата на различните бензиностанций.
  10. Колега при нас в ауто плюс има такъв пръстен.Ако си от София обади се на 9310417 и ще ти кажа каква е цената.Точното му наименувание е "О" пръстен за масления охладител
  11. Карам с Fuchs syn mc 10w40 това е немско масло което идва наистина от германия и го внася Ауто Плюс.Мисля че при него съотношението цена качество е най-добро.Който иска да плаща за марката нека си вземе кастрол(макар че е с неизяснен произход), аз предпочитам изяснения произход и хубавото масло.Бях на обучение и на ELF, чух за тях доста добри неща но мисля че всяко истинско масло от определения клас е еднакво добро, стига да е истинско!
  12. Честито колега!Къде и каква уредба се реши да сложиш?Колко парички ти излезе?
  13. Compression pressure Normal 10 - 14 (bar) Minimum 8 (bar) това успях да извлека от специализираната литература с която работя.Мисля че 10.5 на всеки цилиндър е едно много добро постижение
  14. някой знае ли каква е разликата между STAR GAS POLARIS и STAR GAS SIMGAS?
  15. има ли някой който да си е монтирал такава уредба, и какви са ви впечатленията ?
  16. къде си го монтирал твоето Тартарини и доволен ли си от настойката?
  17. Тук не става въпрос за предишната ми кола, нека се придържаме към темата.Някой знае ли STAR GAS дали монтират газов инжекцион и къде? И дали има доволни от тях?
  18. Притежавам AUDI B4 Avant 1.6 ADA от 3 месеца и съм навъртял 6000 км. Още от самото начало реших да слагам газов инжекцион, но немога да реша къде?! Следя с интерес обсъжданите теми тук, но не стигам до отговора къде в София монтират и настройват качествено газов инжекцион и поемат реална едногодишна гаранция. Чета противоречиви мнения за BRC в Дружба, газ сервиза в Княжево и Емо газ сервиз в Овча купел. На предишната кола бях доволен от обслужването и самата обикновенна газова уредба на STAR GAS. Посъветвайте ме каква уредба (с какъв софтуер и др. екстри) да си монтирам, независимо от цената?! Моля колеги със същите мотори да ми кажат с колко реално им се е покачил разхода след монтажа на ГИ? Моят разход сега е 9.0 - 9.5 градско и 7.0 - 7.5 извън градско! Благодаря предварително за съветите, които ще получа!
  19. на мен ми пречи на алармата но коя жичка да изолирам? Изолирах едната от жичките на самия датчик но така не се включват перките и по бавно се охлажда мотора в големите жеги.
  20. Честито и от мен! Като гледам джантите ми изглеждат доста нови, харесаха ми как стоят на този модел кола и ме интересува от къде мога да се сдобия с такива и на каква цена?! Пожелавам ти милион безаварийни километри!
  21. здравейте колеги, тъи като съм капарирал едно В4 1.6 ADA нов внос и утре ще го взимам ме интересува къде по блока се намира номера на мотора.Гледах по кабела на втори цилиндър но не видях нищо.Интересува ме също така проблем ли е ако мотора е без номер при регистрирането в кат, и мога ли без номер на мотор да излизам извън страната.
  22. как става това заваряване, аз знам че се заваряват метали а не пластмаса
×
×
  • Create New...