Jump to content

apekov

Members
  • Мнения

    495
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от apekov

  1. Здравейте, дайте оферта за масло и филтри без горивния за Audi А4Б5, 98г. AFN , предпочитам Мотул 5W40 и масло и филтри за Пежо 407, 2004г. 1.6 HDI, масло 10W40, Toal
  2. Моето беше такова 2.4, 165 коня автомат. малко е кофти за монтаж но колата си вървеше добре. 14-16 гореше газ в града. почти колкото и бензин. на дълго така и не го засякох. Пуснах му обява, като мислих пе никой няма да дойде, но за мое съжаление дойде един човек и го купи, като до последно се надявах да се откаже.
  3. Здравей, търся пълен комплект темпомат за А6Ц5, лост, актуатор, планки вакуум помпичка, модул, и т.н. за 2.4 мотор автомат. казаха ми че става от 2.6, 2.8 мотори.
  4. Малко страничен въпрос, при тест на километражното табло с диагностика, уредите за напрежението и температурата на маслото реагират ли. Напрежението ми го показва, но температурата седи под 60гр. И не мърда. Пусках му тест преди време но не помня дали тези две стрелки реагираха при теста. Таблото е UN4 или нещо подобно беше, не е VDO. Може ли това табло да се смени с такова от А4 Б5 с фис и аналогов часовник, че моето е без фис и с аналогов часовник. Колата е 88г. 2.4 ALF . Все още не съм правил тест със сондите ще пиша. Вчера запалих заработи нормално и след това взе да прекъсва все едно работи на няколко цилиндъра а при подаване на газ препукваше в аспуха. Имаше грешка за втората сонда, банк едно твърде бедна смес, банк две твърде богата. Други грешки нямаше. Загасих, по скоро то изгасна, след това запалих и всичко бе нормално, работеше като часовник.
  5. Ланд сондите за да видя дали ще има промяна. Идеята е да видя дали ще има промяна в разликите на бензиновото време на Банк1 и 2. Ако няма промяна в разликата макар повишена или намалена, значи проблема е на друго място
  6. На бензин, защото ми направи впечатление че на газ едната тройка е с по високи времена. И тогава включих и ваг кома и така разбрах. Не съм се сетил да изключа ланд сондите за да видя дали ще има промяна.
  7. Възможно ли е този проблем а ко е проблем да е свързан с ланд сондите, те също показват различни стойности.
  8. Здравейте, от скоро карсм А6Ц5 с 2.4 ALF мотор автомат. Направи ми впечатление при диагностика, че времената на впръскване на Банк 1 и Банк 2 имат разлика, Б1 2.2 а Б2 - 3.2милисекунди. На какво може да се дължи това и проблем ли е. Ланд сондите също корегират различно.
  9. Не ми е до дигиталния часовник нито до белия циферблат, най вероятно ше търся с аналоговия и с фис. Упражнението го правих на А4Б5 същата година.
  10. Темата е стара, но може ли табло с дигитален часовник да се подкара на автомобил с аналогов, моето е А6Ц5 98г. 2.4 автомат на предно и искам да си сложа табло с фис дисплей.
  11. На Б6 е такъв, дай снимка и от пред. Напиши как да те намеря на месенджер или вайбър. Този става на волана от Б6 а буксата на модула е за А6Ц5, иначе буксата за модула на волана на Б6 е двойно по дебела от тази която си снимал.
  12. Напиши как да те намеря на месенджер или вайбър.
  13. Темата е стара но защо трябва да натиснеш ЕКона, автоматично ли се обезвъздушава.
  14. Буксите на С5 и Б6 са различни. На С5 е Жълта а на Б6 е лилава. Утре ще ти снимам на С5
  15. И аз съм с 2.4 мотор AFL, Автомат на предно. Погорва си бензин добре над 13 в града, почнах да боря течовете един по един че голяма смрад в купето и как точно капе на тръбите на колектора че даже пуши. Смених гарнитурите на капаците на клапаните, а сега ще сменям капачките на валовете. Като че ли семерингите държат.
  16. Реших проблема, оказа се в буксата на бега, размених буксите и всичко е ОК. Прати една снимка на Твоя бег на месенджер или тук.
  17. А дали ще пасне във волана на А4Б6, че конструкцията е различна, иначе щях да си сложа моя.
  18. Темата е доста стара но днес смених волана на А6Ц5 четири лъчев гумен, с четири лъчев от А4 Б6 кожен, шлиците паснаха, но буксите не. Сложих буксата от А6 на волана от А4 но грейна лампата на бега и записва грешка че съпротивлението е твърде ниско. Има ли нещо дето пропускам или бега е дефектен.
  19. Здравей колега, от скоро имам Ауди А6Ц5, 2.4 мотор ALF, 98г. Искам д аси поставя темпомат. Дросела ми е със жило а от една обява за части момчето каза че има същото с темпомат. Освен лоста с бутоните какво да искам да ми свали от колата.

  20. Малко е стара темата, колега KCV, може ли да ми пратиш схемата на темпомата за А6C5, 98г. 2.4, 165коня
  21. Здравейте, нека някой опише процедурата, как се активира борд компютъра. Къде трябва да се активира таблото. моето е с фис и модула е с буква L. Темпомата тръгна на борда неиска, лампата за течноста на чистачките също не свети. Видях че имам датчик на казанчето но нямам кабели или не съм ги открил къде са, защото в буксата на казанчето няма включено нищо. По скоро не ми стана ясно в адаптацияна канал 19 къде и колко трябва да е новата стойност. Kato natisna READ при мен излиза стойност 100. Колата е А4Б6 1.8Т AVJ мотор седан, волана е 4 лъчев с управление на Аудиото.
  22. apekov

    Здравей колега, видях че си описал как се активира борд комп и круиз контрол на А4Б6. Направих всичко по описания начин, круиз контрола тръгна, но с борда удрям на камък. Кодирах кормилната колона за БК и темпомат, но като вляза в таблото и отида в адаптация на канал 19 ми излиза стойност 100. къде трябва да въведа новата стойност и колко трябва да бъде. колата е седан, 1.8Т AVJ, имам мулти волан с управление на Аудиото. Лоста за чистачките работи и като натисна РЕСЕТ бутона фис дисплея изгасва, но с другите две бутончета нищо не се случва. в измервателните блокове изписва че борд компа не е активен, но не помня къде влизах ,че вече се забърках. Може ли някъде да видя дали се активират.

  23. Здравейте, може ли да кажете как се активира борд компютъра на А4Б6. монтирах лост за темпомат и борд, темпомата тръгна но борда нищо. само ресет бутона като натисна гаси дисплея. Може би някъде бъркам с кодирането. Указах че е с борд комп и темпомат, седан но нещо не се получава. Може ли да помогнете, Благодаря предварително. 

  24. Здравей колега, търся млко помощ, имам А4Б6, AVJ мотор 2002г. колата от няколко дни започна да тресе на празен ход . Показва грешка 17748 , P1340 G40/ G28 incor. Corelation, освен нея показва и мисфаери на всички цилиндри особено на 2и3 цилиндър. Смених бобини ,свещи, датчик разпределителен вал, нищо и половина. тресе на празен ход и това е във високите обороти си върви. Има газов инжекцион. понякога пали трудно като  е топла но не всеки път. датчика на коляновия вал го сменях два пъти, но не го вади като отделна грешка. Взел съм комплект верига и оптегач за разпределителните валове и търся майстор за подмяна. може ли да дадеш някой съвет или насока. Благодаря предварително.

  25. Благодаря колега, но нещо не схващам, до колкото виждам за да се завърти при мен цялата капачка трябва да я издърпам, а като я издърпам от другата страна се вади от чопчетата и пак се развива. Може би трябва да я застопоря и от другата страна. Или това чудо с тази бяла пластмасова гривна се издърпва, навива се и после се вкарва в профила на който се навива "плата" на щората.
×
×
  • Create New...