Jump to content

V.8

Members
  • Мнения

    1412
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от V.8

  1. iOS 11...xxx е за 8-цата и X-са. Който е с по стар модел няма право на сълзи, просто трябва да се примири и каквото такова. Истинските играчи вече притежават най-най, останалите правят вноски и чакат ред като за Жигули през Комунизъма.
  2. Аз четох тук за 3.2FSI http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.motor-talk.de%2Fforum%2F3-2-fsi-mit-motorschaden-sammelthread-t2531500.html&ei=bcvvUqyDF7GByQPK5IHICA&usg=AFQjCNGKbI-JuRPYV770X6gGNIcDwX14hw&bvm=bv.60444564,d.Yms и се отказах от този мотор а бях харесал една А8 . 90 страници, 1344 мнения и нищо добро .
  3. Има вероятност маслото да си е позагубило качествата и да не създава достатъчно налягане в кутията . Просто да е дошло време за смяна . Лоста не се пипа и не се играе с него под никакъв предлог, само D и P .
  4. Tук с пълна сила важи приказката, "Тариката, с двата крака ... " . Всички си правиме застраховки и знаеме кое как и кога . "Господ дава ама в кошара не вкарва", както са казали старите и патили хора . Не искам и за секунда да си представям кокво ще се случи с Господина ако му е било такова отношението и към ГО-то и се окаже че и то е капут . При един насрещен иск от застрахователя на другия участник в ПТП , направо ще му вземат къщата, жената, децата и душата и пак ще има да дава . А дано да са милостиви, ама на дали, дано всичко приключи бързо и всички да са доволни .
  5. Не си правете майтап с човека . Във никой случай не е добре да се слага масло за дизел на бензинов двигател . Нито двигателя е констроиран за масло за дизели, нито маслото за дизел изпълнява функциите на маслото за бензинови двигатели . По принцип проблеми не би трябвало да имаш, най важно е да има масло в двигателя . При следващата смяна на масло смени "майсторите", явно са некомпетентни и недобронамерини . Съобразяваи се със спецификациите за маслото на тоя автомобил .
  6. Не е важно какво казва законодателя (народа) по въпроса . Важното е какво ще каже Застрахователя по въпроаса .
  7. Поправка, явно съм некомпетентен, на Бриджстон са . А те на кой са .? http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=dayton%20tyres&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CB4QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.dayton.eu%2Fdy%2Fv%2Findex.jsp%3Fvgnextoid%3D7f9e7f568a3cf010VgnVCM1000005901a10aRCRD&ei=vTSJUM74OajP4QSrgIHgBw&usg=AFQjCNGu1Hfy1fR6K0JpgFJnFiwwKZxqgQ Клебер и БФ Гудрич напоследък много повдигнаха цената, явно ще им е пред, предпоследен сезон .
  8. Аз карах миналата зима кола със задно с Dayton DW510 205/60/16 . Определено много бях доволен от качество-цена, бих си купил пак . Дейтън са на Мишелин и големите размери се правят във Франция, малките къде ли не . Аз съм на мнение че големите производители които правят гуми под 7-8 марки държът качество и цена само на големите размери . За по малките размери всяка година-две възраждат някоя марка, нали все пак трябва да има някаква си уж конкуренция, а и за продажбите е по добре така . Пример. Континентал възродиха и изтикаха напред Семперит, марка която никой не искаше и да чува доскоро . Въпрос на време е, 1-2 години, да направят някоя друга марка от палитрата си първа след оригинала .
  9. Само уточнение . На мен Don_Diego ми каза цена веднага след запитването, остава да уточним подробностите . Доволен съм от отношението му . Може би има някакви технически или Support недoразумения .
  10. Моля те пиши когато/ако се появят . До първи сняг все ще е .
  11. Dayton DW510 На Bridgestone Corporatiоn са, този размер се прави във Франция . Добра гума на добра цена, все пак зимата е 2-3-4 месеца . Цена около 150лв .
  12. Ако е катализатора ще мирише на развалени яйца . Търси причината около "картерните газове" . Смени майстора който те е "наредил и прецакал" да си махнеш катализатора, явно не е компетентен .
  13. V.8

    Q7 4.2FSI vs 4.2TDI

    Тука е така . И аз от скоро съм с нов , голям и скъп автомобил . Както каза един мой приятел - цените за теб вече ще са по 3,14 . Имам чувството че и на МакДоналдс да спра за дава сандвича , вместо 2.99лв. ще ми искат 5лв. , но тук е така всеки гледа на другия в паничката и не го "жали" .
  14. V.8

    Q7 4.2FSI vs 4.2TDI

    Кое му е смешното да се сложи газ на такава или на каквато и да била кола . Ако има желание и възможност защо да не , защо .? Автомобила ще стане "екологично чист" и няма да трови околната среда с вредни емисий . Даже трябва и данъка да му намалят , все пак пази планетата . А да не говорим за спестените пари които могат да се инвестират в други пътувания и удоволствия . Кой ли ще е по-по най като се тегли чертата накрая .? ... или типично по български по важно е как ще изглежда в очите на хората отстрани а не каква ще е истината за най близките хора .
  15. Е то бива ... , бива ... цигания , ама чак толкова на едно място не бива . Язък за иначе толкова хубавият и легендарен автомобил . Желая бърза и добра продажба на собственика и искрено се надявам да продължи да "твори" . Може пък от някоя Индийска тунинг фирма да оценят "творческият гений" . Никога не се знае от кой храст и кога ще изкочи шарана . Това мнение си е лично Мое и не Задължавам никого с нищо и под никакъв предлог с него . Край
  16. Наистина само респект и уважение че притежаваш и подържаш такъв автомобил . Още повече че това ти е и ежедневната и работна кола , за каквато всъщност е направена , а не си я държиш в някой гараж и да я изкарваш само по "празници" . Респект и уважение за труда и отношението .
  17. За джантите ясно ,просто са най добрите , искал си да се правиш на Mercedes Driver . Ама за Тегличо и за накрайниците на ауспуха какво ще кажеш . А за парктроника ... .? Много небивалици се събраха . Опитвам се да се шегувам на чужд гръб , нищо лично . , , , , , , .
  18. Със тези Мерцедесови джанти по добре да не я беше изравял .
×
×
  • Create New...