Jump to content

zeroday

Members
  • Мнения

    127
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zeroday

  1. https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5970724&start=900
  2. zeroday

    VAG-COM

    +1 VCDS HeX2 е най-доброто за сега като възможности, ако ще си давате парите за някаква диагностика, силно препоръчвам да отидете в "Склада" и да се обзаведете.
  3. Там е проблема, за всички работи, но при мен има грешка която даже не е описана в Q/A... Иначе и по база ВИн работи, но е малко по-сложен и пипкав процеса, та затова тръгнах да я слагам..
  4. Привет, инсталирах ЕТКА 8.2 от последния торент от руснаците... Проблема е че след стартиране ми набива следната грешка - прикачена. Уин 10 64б последна там версия... Някой идей?
  5. Можеш ли да кажеш кое колко струва като поддръжка - обслужване, и примерно - належащи ремонти?
  6. zeroday

    Въпроси за А6 (4F)

    Благодаря Саг, Ще се поразгледат явно и по-големите бензини, защото ще се търси изпълнение което поне да покрива определени изисквания.
  7. zeroday

    Въпроси за А6 (4F)

    Интересувам се от няколко неща за А6 Дистроник, до каква степен е ефективен и има ли наистина смисъл да се търси кола с него ? / Ще карам 70% на дълго/ Адаптивно окачване - има ли изявени дефекти и има ли разлика която да е наистина значителна спрямо пружини /само на такива съм се возил, ако изключиме С5 Ситроен... Всичкото това ще го търся но 2.0 CR от 2009 насам. т.2 Разбирам че това е фейслифта, някой може ли да каже /може и с линк/ какви са реалните разлики от гледна точка на здравина, подобрение и т.н
  8. Има ли в крайна сметка инженерна причина която да е ясна - защото изчезва маслото .... ? И кое провокира изведнъж да започне без видима причина да го гори...
  9. Като по фрапатни цени на обслужване може да се загледаш в цената на цялото окачване около 1000 предно..поне по това което аз гледах, ако е 1.8 Т добави и Турбо - 1400-1600лв според зависи и като цяло, съединителя - не бил обикновен а с маховик двумасов и т.н от форума ще ме поправят - някаде /всичко/ влиза 1100-1200лв. Това ако си с В6- 1.8 Т. Иначе си е здрав двигатиля, ако си избереш обаче Типтроник -- за тая драма - търсачката /много ужас/ и т.н Преди да стъпиш в брак ...поясни си какви са кинтите за ремонти...че са си цифра.
  10. Честито и да се похвалиш- колко ти излезе - обслужване - разход, и ако пипа маслото с колко и така ...
  11. Ами не знам, /щото не съм аз човека/ ама на кратко се пак да ви държа в течение, А6 му изглежда голяма и доста зле отвътре...*не хранете моля* харесва С6 ....ма тва е друга тема.. иначе поддръжката и разхода скача там и така... А4 някаква по запазенка ще се търси или аз го навивам за Октавия 2006-7 ама като седна в октавията и после в Аудито и сега----
  12. Ами благодаря за предложенията но със сигурност няма да е френска кола , или пък дизел...те повечето от линка се все дизели. Иначе имате право за добра В6 но и за 12к съм виждал дараци...така че там нещата са малко променливи. Идеята е колата да е с относително икономичен бензин и да се сложи газ по късно при повече пробег. Тази от линка явно отпада , ще се търси по запазена. Колега ако се вземе кола за 8500 човека ще има 1500 за проблеми и ремонти. В даден момент ще има и повече но тук говорим само за начален бюджет от 10к.
  13. Колата не е за мен лично, иначе бъдещия собственик не иска Б5 защото са много стари вече , но и бюджета му е до 10к .Тъй че не аз плащам музиката дет се вика.
  14. колегата е много прав...иначе - Че е мърлява и изхабена и е поне на 250к+ е ясно, но ако е здрава като цяло и няма да сменя скоростна +двигател на 2рия ден защо не ? Ако е лъскачка отвътре отвън ще и искат поне 3к отгоре ...А двигателя няма ли пак да си яде масло.. а? Въпроса е дали и някой я е гледал защото трябва да ходя иначе с човека до там и ако е коптор не си заслужава много ясно--- П. С На 9-10 год кола каква да е цената ? 16к ?
  15. Е колега изглежда поудрана ама какво и видя толкова ?
  16. По молба на колега може ли да кажете как стой с въпроса с ето тази количка - http://www.mobile.bg/11301504345197069 Някой гледал ли е наскоро и какво може да се очаква освен зверския разход на масло и бензин... Някой ако може да каже при ръчни скорости и спокойно шофиране на колко се докарва... В случай на газ лесно ли се газира ?
  17. Връзвам се през ПППОЕ /до нета/ , Уин 64х 7 разбира се , ако се случи да ми прекъсне нета започва след около -40-50 секунди някакъв нечовешки цикъл харда почва да се тормози яко а процесора отива на 50-60% но и системата не отговоря около 5 мин--- Не се опитва да се реконектва или нещо такова просто започва адското циклене. Това се случва без значение от драйвъри, програви и т.н Някой идея да си има какво трябва да му спра ? Някой казват че са гаджетите ама нз, не може да се останови кой точно процес ебава системата, по време на цикъл не дава ктрл+дел...а като свърши великото мислене няма и следа от проблеми ... П.С системата е достаа мощна така че не е от липса на ресурс....
  18. zeroday

    Против кражба на КУ7 ?

    Хах освен Кобрата и 9мм вия, друго не се сещам, ако си жичка може и нещо клапанче да си сложиш --- стига да разбираш иначе не пип че прас...
  19. zeroday

    Против кражба на КУ7 ?

    Много зла аларма но сложена от доверен човек който разбира какво прави... валкор, кобра или нещо подобно, +още едно иммо, + ГПС засичане с независима система, резнат кабел на дигностиката, + скрит бутон за спиране на ток/сигнал км двг-то. ПЪлно каско , охраняем паркинг и 9мм в джоба ....всичкото това ти дава 51% шанс да остане твоя по дълго
  20. http://www.mobile.bg/11259781953461558 Това е колата някой за я е гледал вече ? Цената е нормална ама дали и има нещо ?+ :hilezh:
  21. Колеги препоръчайте каде и с какво, и за колко може да се обслужи В6-ца. Под пълно обслужване разбирам - ремъци, ролки, ангренаж, всички филтри, всички масла, фреон, водна помпа, свещи, термостат, антифриз, спирачна течност. Ако може да напишите и от каде може да се купят и оригинални такива, или поне марки който са за първично вграждане ще е супер, също и цена на всяко едно от тях. Ако някой е сменял скоро да пише. P.s Sedan 2.0 ALT
  22. Модела започва от Ноември или Декември 2000... Така че ЧРД - 10год.
  23. Точно и само там, странно как я няма в гласуването, при условие че и децата знаят че по-добро от там няма. Не съм им никакъв но ефекта от 2 пъти зареждане на макс е фрапиращ.
×
×
  • Create New...