Jump to content

ramdar

Members
  • Мнения

    371
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ramdar

  1. Недоволен си от спирачките на 90-ката?
  2. ramdar

    Чистачки тип "банан"

    Сменял съм само гумичките на перата, но не се получава добре. До скоро бях с евтини китайки тип "банан" от Карфур. Бяха тихи, меки и чистеха много добре около година. Преди да ги сменя мислех за Bosch, но ми препоръчаха Doga Optima. Сега съм много доволен от последните.
  3. Имам за оправяне разбита ключалка и клеморед за смяна. Давайте координатите на печени майстори или свестни сервизи в Пловдив, които могат да ми свършат качествено работата. Благодаря!
  4. Един от най-добрите варианти е всяка нощ да спиш в колата със заредени два автомата Калашников. Верно , че НИЩО не работи на 100%, но пак е нещо. Решат ли да ти вдигнат любимото возило, ще го направят. С По-скъпа и По-търсена марка си е за притеснение.
  5. Утрe Фърлям Lenovo-то и бягам да си взема DEEL щото е най-доброто. Сори за soft'оФФа.
  6. В тая тема много наивни мисли... - не ви увират главите! Безплатно няма да се возим, дори и да черпим директно енергия от Слънцето.
  7. Warhome нищо не е пуснал за немското Divinol - първото което налях на мойта баба Яга - много доволен! Сега съм с шведско Statoil - много хвалби,много нещо... Но с него звука на мотора се промени, нещо не ми се нрави. Мислех да се насоча към Castrol, обаче след снимките на руснака ще пропусна без да се замисля!
  8. Пукането не е от сп.дискове. С плавното спиране(километър преди светофара) много повече греят дисковете.
  9. Разгледах с интерес ВСИЧКИ СНИМКИ. Константине , задният ляв стоп не се връзва с визията на тази кола.
  10. Огледалата стоят мн.добре на колата. Сега е ред на стойките на тавана и може би праговете.
  11. По-добре ядрени синтези отколкото да посягат на водата или въздуха. Посегнат ли на ХашДвеО-то наистина всички дружно ще се качим на влакчето за Ада.
  12. Тия пари няма да съборят човек каращ скъп спортен еко автомобил като Тесла-та. Тръби се охотно, че новите технологии са "екологични". Няма чисто производство - без отпадъчни продукти. Така че, колко са "ЕКО" те си знаят... иначе може би са такива спрямо старите разчитащи на петрола.
  13. Митак, пусни ако имаш нещо по-подробно за въпросните батерии и НАСА щот ми стана интересно.
  14. Като се скапят батериите си купуваш нови и така... Не вярвам след година да имаш проблем с тях, едва ли са ги направили толкова кекави.
  15. това хибридите са тъп компромис-залъгалка! i-MiEV изминава 160км, а спортното творение на Tesla 340км. Тези разстояния са предостатъчни за ежедневно шофиране. Много хора ще правят по едно зареждане на седмица, включително и с километрите от уикенда. Голям съм мераклия на една "Tesla"-ичка Roadster!
  16. Това, че километража е "до 300 км разграфен" не означава абсолютно нищо. Максималната скорост винаги е била не от първостепенно значение за един добър автомобил.
  17. http://www.cretadrive.gr/motorsports/creta-racing/drift-gptuning-dragster/girls-can-touge-drift-video/
  18. RaDi_b4 , форума не е ли за споделяне на различни мнения от различни хора, пък било то и погрешни? В крайна сметка, всеки от нас сам може да прецени "кое" и "как".Хората не са чак толкова глупави. Крайно неприятно и обезсърчително е някой да трие постовете ти, особенно ако не са спам. sweetlioo , по твоята логика - да караме до пълен разпад тогава. Накладки, барабани, гуми, филтри милтри, ремъци и прочие - тва са мноо пари и за кво да сменяш и да се набутваш като всичко си бачка на ОК!?
  19. Великия AFN - средно 9,5/100 градско. Много ли е? Това е всеки ден до работа (общо около десетина километра) и обратно, без да се съобразявам с педала. Понякога я натискам здраво, понякога я галя - зависи в какво настроение съм... Иначе, на дълго с по-плавна газ с 90-110км/ч пада на 6/100. Зареждал съм от различни бензиностанции, и все същата история. сори , че съм в тема за 80/90-ки
  20. По принцип, не е лошо да промиеш системата(със същата нова хидр.т. - ако ти се намира в повече...), но спокойно може да минеш и без тази операция. На схемата с номер 10 е маркуча за високо налягане, свързващ помпата с рейката. Не е никак евтин. Everio е прав, че не е обикновен. Има доста теми в форума и за него. Нямам точна представа дали в твоя случай е задължителна смяната му, но щом е напукан моето мнение е ДА! Евентуално за нов маркуч - KOKO 100 C4. п.п. - във форума има много "вещи", но що си мълчат в твоята тема не знам. Може да им е омръзнало и да е твърде елементарно вече за тях.
  21. Укрепваш добре колата и вдигаш предницата на трупчета. Сваляш капачката на резервоарчето и развиваш леко холендъра на маркуча за високото(от към помпата). Като се източи повечето течност, махаш изцяло маркуча от помпата и навиваш пълен ляв-пълен десен няколко пъти - за да излезе каквото може от системата. Когато си готов, връщаш маркуча за високото и стягаш холендъра - внимавай да не се престараеш (може и да не се наложи нова дифтунка). Наливаш малко течност в казанчето и пак същата процедура със волана - пълен ляв-пълен десен. Вземи някой приятел да върти геврека, а ти да наблюдаваш нивото и да доливаш по малко. Палиш и следиш нивото в съда, и пак волана ляв-десен докато спре да излиза въздух от системата. Чак тогава я сваляш от трупчетата и правиш едно малко градско, като следиш за шумове от към помпата и ако трябва допълваш. И не изливай старата хидравлична течност на земята, а си приготви съд. Може отрязана бутилка от PVC например. Успех. --- за хидравличната течност цък
  22. Genuine не е проблем, само дето не можеш да си гледаш любимия скрийн. Жена ми си караше лаптопа така една година, че и повече - бях пропуснал да резна ъпдейта.
  23. На първо време си търси друг майстор. Ако колата се изпъва и след 3000об. си свиркай. Тук във форума има достатъчно теми по твоя въпрос - търси ги и чети, ще са ти от огромна полза.
  24. Нищо им няма на НЕлицензираните уиндоуси - много добре си бачкат, и то с години. Заключваш го тва тъпо ъпдейтване и си ОК. Със сигурност Майкрософт вече не поддържат ХР-то. btw - все още има хляб в него. daiksa93 - прецени си сам - компа ти е добър. Ако ти е скапан WIN-a качвай нов. Обаче според мен, не е в това проблема.
×
×
  • Create New...