Jump to content

longman

Members
  • Мнения

    262
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от longman

  1. Дай тел. за контакт,може и на лично съобщ.
  2. 25лв. за ъгловите и 15 за тези на вратата устройва ли те?
  3. Здравей,колега,интересувам се от задните стопове на комбито,външните и тези на петата врата!
  4. Колко е пораснала красавицата!Да ви е жива и здрава и да ви радва много!Желая сбъдване на всичките ви мечти!Бъдете много щастливи!
  5. Никой ли не знае дали от А4 скоростите стават на Б4?
  6. Колеги,търся ръчна скоростна кутия за 1Z двигател 90к.с. на Б4{произведена май 1995г.}.Интересува ме дали от А4 със същия двигател ще стане на Б4,за да разширя търсенето.Предложения с цени-тук в темата или на лични.Благодаря!
  7. Да-а-а,беше прекрасна неделя и не само за спирателни проблеми!Благодаря,Пепи!
  8. Търся ето тази жълта част,утаител за маслените пари
  9. Здравей,колега!Търся ето това от А4,има ли твоята такъв утаител за маслените пари(жълтия цилиндър).
  10. Пипни и мокета под стелките,щом не виждаш теч отдолу.Особено откъм дясната седалка,под жабката.
  11. И fire мотора на фиат.На жена ми пунтото е с такъв.Веднъж и аз с моята бивша 100-ца преживях същото.Един бус ме тегли 3 км из квартала и няма палене.Оказа се изгорял комутатор. С нов запали без проблем.Спомням си че беше пак една такава люта зима.
  12. Знаеш Кауфланд в Люлин,точно до него на люлинското околовръстно има един сервиз и гледам че само джипове има и вътре и вън.Верно че повечето са Ленд Ровъри,ама кво ти пречи да идеш да ги питаш,в квартала са един вид.
  13. Не прави глупости да сваляш волана.Разбирам да си сменял радиаторче на парно,да си разглабял табло и т.н.,но ти волан НЕ си свалял,за да си го сложил после накриво.Иди на реглаж!!!
  14. Е,и аз да се похваля,вече спирам отлично,благодарение на Пепи.Даже днес по време на тестовете,че трябваше да довършваме нещо,така се засилих по "Сливница" и като рипнах на спирачката,та щях да си откъсна главата.Изненадах се колко бързо и сигурно спрях.Благодаря,Пепи!
  15. Има един перфекционист само и се казва Buzzi(Пепи).По-добър за всичко свързано със спирачките няма да намериш.Има тема даже за рециклиране на спирачни апарати от него.Потърси я!Успех!
  16. Ето ме и мен,включвам се на мига,но поне още 2-3 коли трябват за да вържем бюджета.
  17. Отиваш в търсачката-търсене потребители и намираш ifidik.Свържи се с него и действай.Успех!
  18. longman

    Ауди или Фиат

    Недей,колега,не върши глупости.Признавам си честно,имах фиат мареа,трижди се проклинам как се преебах.Нема такъв кенеф.От големите ремонти ще споделя само пукането на главата-ДВА ПЪТИ.За по-малките не ми се пише,че не ми се брои толкова много.Карай си аудито,ако е наред или си вземи някоя Б4.И това,че били евтини частите е някакъв мит.
  19. Демпфера е за съжаление,виж 4 теми по-надолу за проблема на шайбата на коляновия вал!Аз го смених на добра цена от Коко100С4.
  20. Аз имах проблем с демпферната шайба,който се изразяваше в ужасно свирене в студено време при стартирането на мотора.След 4-5 минути спираше да свири.Когато е топло времето не се появява този проблем.Смених я с нова и сега в студовете си пали тихо и кротко...е,като за дизел де тихо и кротко.Не съм забелязал да играе.Посъветваха ме по следния начин да диагностицирам-да бележа двете шайби-демпфера и тази пред нея за хидравликата с маркер или тебешир,да запаля сутрин на студено,да поработи известно време и ако после белезите се разминават,значи шайбата приплъзва между металната и гумената част.После като загрее,гумата уплътнява и спира да свири.Иначе за цената-благодарение на КОКО100С4,взех SWAG за 170лв,но беше на невероятна промоция.Това е от мен за шайбата,ако може да съм полезен с още нещо-с удоволствие!Безаварийно на всички!
×
×
  • Create New...